Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence kadın evli olmadığı erkeğin karnını doyurmamali. Erkekler bizim peşimizden koşmalı emek vermeli. Evlendikten sonra öderiz arada hesabı kocamiz çocuklarımızın babası sonuçta iyilikte bulunabilirizHesap ödemek bence kadına da yakışıyor, güç hissettiriyor. Yine de enayi olmayın tabi, birçok erkek de kadın parasını tatlı bulur. Dengeyi sağlarsınız çok zor değil.
Hesabı erkek ödemeliSelamlarrrrrr.... Bu konuda fikrinizi merak ediyorum. İlişkilerde hesabı kim ödemeli ya da nasıl ödenmeli. Bu başlık ne alaka diceksiniz ama ben şunu fark ettim hesabı ben ödersem dişil enerjim düşüyor. Oradaki konumumu iyi hissetmiyorum. Sizce saçma bir düşünce mi? Yani para yiyici olarak asla düşünmenizi istemem bir çok hediye alırım pahalı şu bu umurumda değil ama diğer türlü bilmiyorum.
Vala benim de evi süpürünce dişil enerjim düşüyorhesabı ben ödersem dişil enerjim düşüyor.
Adam sabah kahvaltısını ısmarlıyorsa kadını da öglen kahveyı ısmarlamalı olması gereken bu erkek ödıcek dıye kural nerde var sacmalık ben rahatsız olurum süreklı oderse asıl o zaman iyi hıssetmem yanlış düşünce bir gun sana kahve mı ısmarladı sende tatlı ısmarlayım de hedıye felan farklı olay o ayrıdır bu ayrıdır tam tersıne senın ıcın düşüncesı bile daha farklı olur yani güzel olur bence sende böyle yap asla öyle dusunme hoşuna gider hemde onun da .Selamlarrrrrr.... Bu konuda fikrinizi merak ediyorum. İlişkilerde hesabı kim ödemeli ya da nasıl ödenmeli. Bu başlık ne alaka diceksiniz ama ben şunu fark ettim hesabı ben ödersem dişil enerjim düşüyor. Oradaki konumumu iyi hissetmiyorum. Sizce saçma bir düşünce mi? Yani para yiyici olarak asla düşünmenizi istemem bir çok hediye alırım pahalı şu bu umurumda değil ama diğer türlü bilmiyorum.
Bende de öyle oluyor.ama bütün gün gezilmişse arada ben de öderim.2,3 saatlik buluşmaya o ödesin.Selamlarrrrrr.... Bu konuda fikrinizi merak ediyorum. İlişkilerde hesabı kim ödemeli ya da nasıl ödenmeli. Bu başlık ne alaka diceksiniz ama ben şunu fark ettim hesabı ben ödersem dişil enerjim düşüyor. Oradaki konumumu iyi hissetmiyorum. Sizce saçma bir düşünce mi? Yani para yiyici olarak asla düşünmenizi istemem bir çok hediye alırım pahalı şu bu umurumda değil ama diğer türlü bilmiyorum.
Her duydugunuzdan etkilenmeyin.Selamlarrrrrr.... Bu konuda fikrinizi merak ediyorum. İlişkilerde hesabı kim ödemeli ya da nasıl ödenmeli. Bu başlık ne alaka diceksiniz ama ben şunu fark ettim hesabı ben ödersem dişil enerjim düşüyor. Oradaki konumumu iyi hissetmiyorum. Sizce saçma bir düşünce mi? Yani para yiyici olarak asla düşünmenizi istemem bir çok hediye alırım pahalı şu bu umurumda değil ama diğer türlü bilmiyorum.