- 11 Şubat 2023
- 10.794
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.100
- 528
Ben de öğretmen halimle bu yazdiginizin ya da bahsettiğiniz sahsin tam zıttı görüşü sağlam bilimsel verilerle kanitlayabilirim. Bu kadar körü körüne bir düşünceyi savunmak çok kötü.Adam ODTÜ mezunu psikolog bilimsel verilerle konuşuyorum diyor. Bizim hanımlarda gelmiş sanki kendileri çok biliyormuş gibi karşıdakini cahil kendilerini uzman göstermeye çalışıyor İlla muhalefet edecekler ya. Sessiz kalmak kendini ezdirmek falan değil
Benim eril enerjim yüksek ben kendimde öyle gözlemliyorum. Eşim bana kizdiginda normalde car car konuşurdum ama kendimi frenlemeyi başarıp sessiz kaldığımda vicdan azabı duyup gönlümü yapmaya çalışırdi. Biriniz atesken digeriniz su olun derler eskiden beri
Burda bunlari yazan kadınların da eril enerjisi yüksek muhtemelen çünkü hemen bir savunma pozisyonundalar
Kafaniza göre insanları kadın düşmanı diye de yaftalayamazsiniz. Her durumda kadını savunmak değildir kadın savunuculugu. Ama insanin kibri evet hata yaptim demesine engel olduğu için kendi tercihlerinin en dogrusu olmasını istediği için karşısındakine saldırmak onda kusur bulmak istiyor
Gözyaşı hazırda beklesin ağlayın diyo bu mu ayeşe su olmak gözyaşımızla yapmacık yapmacık?Adam ODTÜ mezunu psikolog bilimsel verilerle konuşuyorum diyor. Bizim hanımlarda gelmiş sanki kendileri çok biliyormuş gibi karşıdakini cahil kendilerini uzman göstermeye çalışıyor İlla muhalefet edecekler ya. Sessiz kalmak kendini ezdirmek falan değil
Benim eril enerjim yüksek ben kendimde öyle gözlemliyorum. Eşim bana kizdiginda normalde car car konuşurdum ama kendimi frenlemeyi başarıp sessiz kaldığımda vicdan azabı duyup gönlümü yapmaya çalışırdi. Biriniz atesken digeriniz su olun derler eskiden beri
Burda bunlari yazan kadınların da eril enerjisi yüksek muhtemelen çünkü hemen bir savunma pozisyonundalar
Kafaniza göre insanları kadın düşmanı diye de yaftalayamazsiniz. Her durumda kadını savunmak değildir kadın savunuculugu. Ama insanin kibri evet hata yaptim demesine engel olduğu için kendi tercihlerinin en dogrusu olmasını istediği için karşısındakine saldırmak onda kusur bulmak istiyor
Evet her bir damla gözyaşımız sular. Böylece erkeklerin ateşine su oluyoruz. Ne kadar aglarsak o kadar su. Onlar da daha çok arzuluyor bizi...Gözyaşı hazırda beklesin ağlayın diyo bu mu ayeşe su olmak gözyaşımızla yapmacık yapmacık?
Adamı vatanı savunur gibi savunmuşsunuz, ay banane isteyen ağlasın dursun devamlıAdam ODTÜ mezunu psikolog bilimsel verilerle konuşuyorum diyor. Bizim hanımlarda gelmiş sanki kendileri çok biliyormuş gibi karşıdakini cahil kendilerini uzman göstermeye çalışıyor İlla muhalefet edecekler ya. Sessiz kalmak kendini ezdirmek falan değil
Ben elendim size başarılarSesinizin tonu alçak olacak, kavgada sessiz kalacaksınız, ağlayacaksınız diyor bunları yapamıyorum
Bende yeni gördüm beyefendiyi birkac defa dinledim kötü bir tavsiye vermiyor ne bilim kavga edin demiyor böyle cahillikle suçlamasi kötülenmesi abartı. Bunlar da bir yöntem, denenebilir. Yalandan ağlama yöntemini kullanmıştım bir keresinde bu aradaAdamı vatanı savunur gibi savunmuşsunuz, ay banane isteyen ağlasın dursun devamlı
Açık konuşayım ben beyefendiyi öyle uzun uzadıya dinlemedim ama tavsiyeleri biraz tuhaf değil mi sizce de? Yani tabi ki üzülünce, kızınca kapı baca yumruklamayalım kimsenin yaptığını da sanmıyorumBende yeni gördüm beyefendiyi birkac defa dinledim kötü bir tavsiye vermiyor ne bilim kavga edin demiyor böyle cahillikle suçlamasi kötülenmesi abartı. Bunlar da bir yöntem, denenebilir. Yalandan ağlama yöntemini kullanmıştım bir keresinde bu arada
Sürekli mızmız olmak sıkar tabi erkeği. Bilmiyorum ölçüsü nedirAçık konuşayım ben beyefendiyi öyle uzun uzadıya dinlemedim ama tavsiyeleri biraz tuhaf değil mi sizce de? Yani tabi ki üzülünce, kızınca kapı baca yumruklamayalım kimsenin yaptığını da sanmıyorumama sürekli ağlamaya hazır olmak, sürekli mıy mıy ses tonunda konuşmak, hep trip atar gibi bir havada olmakta bana mızmızlık gibi geldi, hani hiç mi duygumuz yok kadınız diye.
Yoksa nazlanmak, cilve yapmak falan hepimiz yaptığı şeyler zaten ama adam baya direktif veriyor, bence kendimiz olduğumuz hal en dişil halimiz
Adam ODTÜ mezunu psikolog bilimsel verilerle konuşuyorum diyor. Bizim hanımlarda gelmiş sanki kendileri çok biliyormuş gibi karşıdakini cahil kendilerini uzman göstermeye çalışıyor İlla muhalefet edecekler ya. Sessiz kalmak kendini ezdirmek falan değil
Kızlar çok uzun ya biri özet geçsin videoyu Eft nedirMerhaba hanımlar. Ben 2 yıllık evliyim beş aylık da bebeğim var. Kendimi öncelik kılamama sorunum var. Evliliğimde eşimle daha mutlu olmak istiyorum. Cinselliğimizin daha iyi ve sık olmasını istiyorum. Fatih Reşit Civelekoğlu'nu takip ediyorum birkaç yıldır. EFT çalışması yapacaksınız diyor. Videoyu buraya atacağım inşallah. Her gün buraya gelip ' O Kadın' olma sürecimde neler yaptığımı paylaşıp sizinle birlikte yol kat etmek istiyorum. Bana eşlik eden olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?