Bazı günler eft yapamıyorum. Aksatabiliyorum maalesef. Dişil kadının özelliklerinden birkaçında da süreklilik arz etmekte zorlanıyorumNe durumdasınız? Başlığınız çok keyifli.
Mesela neler o zorlandiklarinizBazı günler eft yapamıyorum. Aksatabiliyorum maalesef. Dişil kadının özelliklerinden birkaçında da süreklilik arz etmekte zorlanıyorum
Sesinizin tonu alçak olacak, kavgada sessiz kalacaksınız, ağlayacaksınız diyor bunları yapamıyorumMesela neler o zorlandiklariniz
Keyifli bulmanıza sevindimNe durumdasınız? Başlığınız çok keyifli.
Merhaba hanımlar. Ben 2 yıllık evliyim beş aylık da bebeğim var. Kendimi öncelik kılamama sorunum var. Evliliğimde eşimle daha mutlu olmak istiyorum. Cinselliğimizin daha iyi ve sık olmasını istiyorum. Fatih Reşit Civelekoğlu'nu takip ediyorum birkaç yıldır. EFT çalışması yapacaksınız diyor. Videoyu buraya atacağım inşallah. Her gün buraya gelip ' O Kadın' olma sürecimde neler yaptığımı paylaşıp sizinle birlikte yol kat etmek istiyorum. Bana eşlik eden olur mu?
Merhaba...En küçük bir şeyde yüzünüz düşecek , gözyaşı hazır bekleyecek,diyor
Bunu yaparak sadece memnuniyetsiz mızmız kadın olunur yalnız.En küçük bir şeyde yüzünüz düşecek , gözyaşı hazır bekleyecek,diyor
Sesinizin tonu alçak olacak, kavgada sessiz kalacaksınız, ağlayacaksınız diyor bunları yapamıyorum
En küçük bir şeyde yüzünüz düşecek , gözyaşı hazır bekleyecek,diyor
Bu eziklik ama ?Sesinizin tonu alçak olacak, kavgada sessiz kalacaksınız, ağlayacaksınız diyor bunları yapamıyorum
Maşallah size ne güzel düşünmussunuzMerhaba hanımlar. Ben 2 yıllık evliyim beş aylık da bebeğim var. Kendimi öncelik kılamama sorunum var. Evliliğimde eşimle daha mutlu olmak istiyorum. Cinselliğimizin daha iyi ve sık olmasını istiyorum. Fatih Reşit Civelekoğlu'nu takip ediyorum birkaç yıldır. EFT çalışması yapacaksınız diyor. Videoyu buraya atacağım inşallah. Her gün buraya gelip ' O Kadın' olma sürecimde neler yaptığımı paylaşıp sizinle birlikte yol kat etmek istiyorum. Bana eşlik eden olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?