Dişi 'KARTALLAR'sizi bekliyorum..BJK lıların topiği açıldı....

selam dişi kartallar,öperim hepçiniziopuyorumnanaktan

nerdeydin:jeyyar:

hoşgeldin hayatım,resim ekledim yine gördünmü

bende nanaktan öptüm hoşgeldin opuyorumnanaktan

cnm asker resmı dımıı gordum şekerr şafak kac gun gun yazarsın burayaa:) beraber sayarızzz dişi kartaliçem

nasıl attı yalnızsırnaşık şeykız yok arka sayfada çarşıda çektiğim bi resim vardı:roflol:
sana bayılıyorum yaaa:lepi:

aa ne atması kıss sen demedınmı foto ekledım dıye bend e panelıne baktım suan kac topıkteyım bılıyomusn akıl kalmadııı kardesımı gorsem tanımam modundayım du bakııym arkaya sonra bıdaha atıyım benn:)

aha orayı bılıyorumm ceyız alısverıs yerı var dımı uyku setlerımı ordan almıstım sırf carsı olsun dıyee uskudardan oaraya gıtmıstımm kıs bız senle heran karsılasabılırız aynı yerlerden gecıyoruzz

şş busefer atmadım dimii:)

hayır gayet sağlıklı bilgiler verdin:))deliye bak sırf çaşı olsun die ordan aldın demek öldüm bunasırnaşık şeysırnaşık şey hasta beşiktaşlı hatun işte ya:lepi:şeybelkide dün gördüm senii:1ninca:ama tanımıyomki:icecream:

kız benımm ıslak mendıller bıle bjk li sen nedıyonn abım kucukken kafamıza feyyaz kuruşu soktuu şıfo mehmetle buyudkk boyle gıdıyoruz ben uskudar senle aramızda bı denız varrr:)
buarada uyku tulumları super sıcak tutuyo bıde tv aldık ordan:)

:roflol::roflol::roflol::roflol:hepsini güle güle kullan canım idolümsün esse:lepi:allahta seni güldürsün ya hastayım sana:)))

selam dişi kartaliçem ben bugun bıraz uyusukk :))

besiktasim benim biricik sevgilim söyle senden baska kimim var benim
oleyyyyyyyyyyyyyyyyy

komşu topiclerde sabahlarsan uyuşuk olursun tabi:tomato:

:lepi:

o zaman topiği terket dermişim:))sülaleden bjk lı değilsin anlaşılan 123abc

:dance::dance::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…