Dişi 'KARTALLAR'sizi bekliyorum..BJK lıların topiği açıldı....

kimseler kalmamış burda yoksam stada mı gittiniz kıslar, inönü stadı yıkılıyo,alem kutlama görsün işte zemuszemus tv karşısında bile içim coştu yafhihoyyyt,ne gurur verici bişe darısı diğer yıllara :nazar:

kimseler kalmamış burda yoksam stada mı gittiniz kıslar, inönü stadı yıkılıyo,alem kutlama görsün işte zemuszemus tv karşısında bile içim coştu yafhihoyyyt,ne gurur verici bişe darısı diğer yıllara :nazar:

ben şimdi geldim evee ben uskudardayım bızm sahılden elımde cay ayaklarımı uzatmıs ızleyebılıyorum senlıgı ama dısarısı kotu sılah patlıyo onun ıcn eve geldım

böcüğüm harikasın ya bekliyorum resimleri

kızlar mabetteydim bugün gelemeyenler tvden izlemiştir mutlaka.aslında gitmicektim sınavlar vardı iki gündür hem uykusuz hem yorgundum ama bugün sınavdan çıkışta kararımı değiştirdim ve gittim.iyikide gitmişim eğer gitmeseydim evde izlerken saçımı başımı yolardım.böyle bir kutlama bu memlekette birdaha görülmez görülürse de yine bizden görürler.statta adım atacak yer yoktu dışarda kalan birsürü taraftar oldu.saat 4 buçukta gittim oturacak yer bulamadım düşünün artık.ama değer beşiktaşım için.keşke görüntüleri çekme imkanım olsaydı da paylaşsaydım sizinle de.yaktık inönüyü resmen meşalelerle.hayatımın en güzel günüydü valla.

4713_88922343971_537163971_1797203_7482733_n.jpg

n537163971_1797192_8128160.jpg

bulabildiğim kutlama resimleri bunlar kızlar.:teytey::teytey:

kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
bu bana yapılırmıydı yaa,gs maçındada aklım burdaydı,dünkü maçtada çıldırdım banlıyım die:kızgın::kızgın:3 haftadır içerdeydim,bugün tahliye oldum:teytey: dünden beri içimde kaldı bunu yapmak istiyorummm:sm_cool:
ŞAMPİYONN KİMMMMMMMMMMM??????hihoyyyt
BEŞİKTAAAAAAAAAAAŞŞŞdelikafaduldendelikafadulden
ŞAMPİYON KİMMMMMMMMMMMMMM????hihoyyythihoyyyt
BEŞİKTAAAAAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞdelikafaduldendelikafadulden

KUPA KİMİNNNNNNNN????hihoyyyt
KARTALIMINNNNNNNNNNNNdelikafaduldendelikafadulden:nazar::nazar:
o zaman:1closedeyes:
laylayalayalaylaya oooooooo beşiktaaaşşşşşşşşşşşşş laylayalayalay oooooooo beşiktaaaaaşşşşşşşşturkbayragiturkbayragi
:hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:helal size kartallarım,o kupa ananızın ak sütü gibi helal olsunnnnnnsenağlama..dünden beri ağlıyorum kızlar sevinçtensenağlama...helal olsun tüm camiaya..
5013.jpg

siyahhhhhhhhhhhhhhh beyazzzzzzzzzzz şampiyonnnnnn beşiktaaşşşşş:hooray::hooray::hooray::teytey::teytey::lepi:Şeniz

4713_88922343971_537163971_1797203_7482733_n.jpg

n537163971_1797192_8128160.jpg

bulabildiğim kutlama resimleri bunlar kızlar.:teytey::teytey:
bende ekliyorum şimdiii:icecream:
alıntı yaptımki bilerek,bu güzellikleri milletin gözüne sokalım:nazar:
uğur böcüğü
canım vafalı arkadaşım,ben yokken yazmışın topiğe hep aso nerde diye,canım arkadaşım benimŞenizŞeniz..
banlıydım böcüğüm o yüzden gelemedim:kızgın:hem şampiyonluk,hemde beni merak ettiğin için gel bida kucaklaşalımŞeniz

ailecek yuvadaydık:nazar:
resimlerde ben yokum,taraftarlardan bir kaç kere,onuda yiğenin cebinden attım pc ye,küçük çıktı resimler,benim telin şarjı bitti resim çekmekten:eek:ama onlarda ben varım tabi:smiley-cool:.
taraftar arkadaşlarımdan bir kaç kare,kartallarım benim ya:lepi:

:hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

böyle bir kutalama yoktu kızlar...kelimelere dökemiyorum yakışır kartalıma herşey,helal olsun sana bu şampiyonlukturkbayragi

Son düzenleyen: Moderatör:
aso canım okadar güzel kutlama videoları paylaşımları varki anlatamam hele bitane izledim stat yanıyodu resmen ben zaten dumandan hiçbişi göremedim statda birsüre muhteşemdi anlayacağın.herkese nasip olmaz beşiktaşlılık

tatlım göz gözü görmüyoduki,bende ordaydımm:smiley-cool: hihoyyythihoyyyt
video eklemeyi bilmiyorum yoksa eklerdim,ağlamaktan geberdim ya pskopatça ağladım manyak gibi:roflol:ama sevinç gözyaşları..bambaşka bi gurur bu,ayrıca acayip komik bi taraftarız:)bizdeki espiri,komedi kimsede yok yemin ederim:roflol::roflol:elhamdülillah beşiktaşlıyız
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tatlım göz gözü görmüyoduki,bende ordaydımm:smiley-cool: hihoyyythihoyyyt
video eklemeyi bilmiyorum yoksa eklerdim,ağlamaktan geberdim ya pskopatça ağladım manyak gibi:roflol:ama sevinç gözyaşları..bambaşka bi gurur bu,ayrıca acayip komik bi taraftarız:)bizdeki espiri,komedi kimsede yok yemin ederim:roflol::roflol:elhamdülillah beşiktaşlıyız
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

aynen canım iyiki beşiktaşlı olmuşum valla.bizim gibi taraftar hiçbir takımda yok alem taraftar görsün.ne güzel sende gitmişsin çok şanslıyız valla o ortamda bulunduğumuz için.ben gidemeyenler için bulabildiğim resimleri eklicem yine buraya.

günaydın kızlar iyi haftalar
dün rüya gibiydi yaaa...muhteşemdi:teytey:
ama bugün ben kabus gibiyim çünküm grip oldum

günaydın kızlar iyi haftalar
dün rüya gibiydi yaaa...muhteşemdi:teytey:
ama bugün ben kabus gibiyim çünküm grip oldum

gecmıs olsun nazar degmıstır bneımd eayagım agrıyooo cekemyınler catlasınnn sampıyonuz varmı otesiiiii?:dance:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kartaliçelerrrrrrrr
bugün kuşlar bile bi başka güzel ötüyooo
sanki hepsi bjk bjk diye çırpınıyolarrrrr

ah ne guzel dedın şevvalll

kalbım eşim kendı ıcn sanıyo ama caktırmaa

bjk bjk bjkk atıyoo:)

ah ne guzel dedın şevvalll

kalbım eşim kendı ıcn sanıyo ama caktırmaa

bjk bjk bjkk atıyoo:)

ahh bacım biz eşimle aynı takıma gönül verdiğimiz içinnn
benim kalbim siyah diye atıyo onunki hemen beyazzzzzzzz
diye atlıyooo

benim nişanlım da dün akşam Bobô yu bir kez daha kıskanarak tarihe geçmeyi başardı:roflol:
ay çatlııyodum gülmekten

gunaydınnnnnnnnnnnnnnn
kızlar donduk geldıkkk gene
aso H GELDIN

aha ne guzel esı bjklı olana benımkı fenerlııı ama ona ne gıcıklıklar yapıyorummm eve gelmek ıstemyo hehhe sıyahhhhh beyazzzzzzzzz varmı otesııııııııııııııııı tıp susar iştee

X