• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dışgebelik

cakirs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2008
19
0
86
Ankara
ben tüp bebek tedavisi gördüm ve hamle kaldım 3 hafta sonra bebeği düşürdüm fakat kandaki beta hcg düşmedi ağrılarım arttı sonunda dış gebelik olduğumu öğrendim doktorum bana kanser tedavisinde kullanılan bir iğne ile bunu eritebilceğini söyledi kalçadan yapılan bu iğneyi olalı 5 gün oldu fakat ağrılarım dinmedi başka bir doktor dış gebeliğin mutlaka laporoskopi ile alınması gerektiğini söyledi ama parça çok ufakmış usg de bile görünmüyor bunun dış gebelik olduğunu patoloji ile anladılar lütfen baba yardım edin bunu iğne ile atlatan varmı aranızda ameliyat olmak istemiyorum tüpümün alınma ihtimali var benim hala kendiliğinden bebeğim olma ümidimin yok olmasını istemiyorum tüp bebek çok zormuş

Canım ben geÇen yıl dıŞ gebelık geÇırdım ve kendılıgınden dÜŞtÜ amelıyat olacıgım gÜn beta dÜŞmeye baŞladı Çogu kıŞı o sana uygulanan ıgne ıle dÜŞÜk yaptı allah yardımcın olsun

tatlım öncelikle geçmiş olsun bende geçen yıl dış gebelik ameliyatı oldum ama laparaskopi ile değil açık ameliyatlatüplerimden biri alındı.bildiğim kadarıyla yapılan o iğneyle düşer rahime yakın bir yerde ve erken teşhis edilmiş olduğundan sorun yaşamazsın benimle aaynı anda bir tandığımın dış gebeliği iğneyle tedavi edildi ve şimdi allah bağışalsın dünya tatlısı bir bebeği var hiç korkma.

ben mtx yanı senın dedıgın ıgne ıle tedavı oldum 38 gun sonra tamammen bıttı
amelıyat olmadım
sımdı 6.5 aylık hamıleyım gecen sene aralık ayında ıgne oldum 4 ay korundum 3 . ayda hamıle oldum
yanı 7. ayda hamıle kaldım
bıraz dınlenmen lazım
doktorun amelıyat etmemesı sans senın ıçın laparaskopı ıle dıger tupede enf bulastırırsa kı bır tannıdıdgımda oldu hiç cocugu olmuyor
tup bebekte tutmuyor

ben tüp bebek tedavisi gördüm ve hamle kaldım 3 hafta sonra bebeği düşürdüm fakat kandaki beta hcg düşmedi ağrılarım arttı sonunda dış gebelik olduğumu öğrendim doktorum bana kanser tedavisinde kullanılan bir iğne ile bunu eritebilceğini söyledi kalçadan yapılan bu iğneyi olalı 5 gün oldu fakat ağrılarım dinmedi başka bir doktor dış gebeliğin mutlaka laporoskopi ile alınması gerektiğini söyledi ama parça çok ufakmış usg de bile görünmüyor bunun dış gebelik olduğunu patoloji ile anladılar lütfen baba yardım edin bunu iğne ile atlatan varmı aranızda ameliyat olmak istemiyorum tüpümün alınma ihtimali var benim hala kendiliğinden bebeğim olma ümidimin yok olmasını istemiyorum tüp bebek çok zormuş

canım bende dışgebelik geçirdim. iğne oldum ama düşmedi beta hcg yükseldi. benim kilom 53 olduğu için 50ml lik iğne olmuştum düşmeyince 2. iğneyi vuruldum yavaşta olsa ağrılarım olsada sonunda düştü ameliyat olmama gerk kalmadı. umarım seninde gerek kalmaz çok geçmiş olsun

arkadaşlar öncelikle hepimize geçmiş olsun bende geçen hafta dışgebelik geçirdim belirtilerini yada bu konuda şüpheleri olanlara yardımcı olmak amacıyla yazayım dedim, benim adet kanamam bitti aradan 4 gün geçti kanlı akıntım ve ağrım başladı diğer günde kanamam ve çok şiddetli ağrılarım oldu baktımki ciddi bişeyin belirtisi dr gittim tahlillerim sonucu dışgebelik teşhisi kondu ve acil ameliyata alındım geçen cuma ve ertesi gün gece taburcu oldum şimdi biraz daha iyiyim allah kimsye vermesin gerçekten çok ciddi bir şey

Back