Bebek Beslenmesi dışarı çıkarken bebeklerinize neler giydiriyorsunuz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
E

EU3

Ziyaretçi
slm kızlar ya ben dışarı çıkarken oğlumu üşücek diye hala battaniyeye sarıyorum eşimde montunu giydireyim alıp kucağına götürsün istiyor gerçi heryere arabayla gidiyoruz ama ben yinede hasta olucak korkusuyla battaniyeye sarıyorum
sizler nasıl çıkarıyorsunuzCADIARZU

ben de battniyeye sarıyorum cnım ne de olsa küçükler daha
ama öyle kalın yünlü münlü giydirmeyiorum içine bunalmabın die...arabada battaniyeyi açıyorum dışarda tekrar,,,,
hala soğuk dışarısı cünkü

ay canım sağol bende acaba tek benmiyim diye merak ettiğim için yazdım artık eşimin ısrarlarına dayanamıyorum bi size sorayım dedim
5 aylık oldu hala bebek gibi battaniyeye sarıyorsun diye kızıyor sanki bebek değil

daha bebekler yav,,
ben bartındayım melesa burası hala ayaz soğuk yani,,,terletip dışarı çıkarmadığımız sürece bi sorun yok gibi geliyo bana üşümesinler o önemli ,,soğuk aldırıp pişman olmaktansa dimi,,

ben battaniye kullanmıyorum artık montunu giydiriyorum altına da kilotlu çorap bi pantalon zaten arabayla gidiyoruz her yere ama battaniye yanımda bulunduruyorum

biz de araba yok ama elvin'i arabası ile dolaştırmaya çıkardığımda çıtçıtlı bodysinin üstüne eşofman üstü ve altını üstüne de annemin ördüğü yün kapşonlusunu giydirip gene annemin ördüğü yün battaniyesini örtüyoum.kafasına da kapşonlu bağlanmadığı için başka kulaklıklı şapkasını giydiriyorum

bende bıraktım battaniyeyi eldiven kaşkol ayakkabı kulaklıklı şapka birde mont dahane giydirim bebişime genelde arabayla gidiyoruz ama ben çok gezentiyim kendi arabasına koysamda böyle giydiriyorum

balıkçı body üstüne sweet onun üstüne mont. altına kilotlu çorap içi miflonlu pantalon ince bi çorap ve ayakkabı. arabasıyla gittiğimde battaniye örtüyorum ama kangurudaysa örtmüyorum.

bend edaha battaniyeye sarıyorum zor oluyo öylede daha bi ağır oluyokaydirigubbakcemile3

bende bataniye kullanıyorum, mont yerine hırkasını giydiriyorum, arabada pusetine seriyorum, dışarıda zaten arabasında oluyor üstüne ve altınada battaniye seriyorum

teyzemiz bize astranot almıştı çok rahat oluyo benim için tavsiye ederim ne giyerse giysin sadece onu giydiriyorum çok az büyük ama o kadar belli olmuyo.çok rahat

biz de astronot giyiyoruz, çok rahat ve pratik. kesinlikle tavsiye ederim.

altlarına kilotlu çorap pantolon çorap patik üstünede çıtçıtlı uzun kıollu zıbın onun üstüne ince bi badi onun üstüne de biraz kalını sonrada montları şapkalar.. genelde raab oluyo ama dışarı çıkınca ama yinede giydriyom sonrada açıyorum tabi hee bdie battaniye DDD eşim çok kısıo bana ama napim ben böleyim :)))) giydirmessem hemen hasta olucaklar sanıyorum..

astronot kıyafetini bende düşündüm ama daha küçük diye almadım şu battaniye mevzusunu daha çözemedim ya hemen havalar düzelse

Bizde astronot aldık ama lina çok sıkıntılı onu giydirirken kıyameti koparıyor. Bazen battaniyeye sarıp çıkarıyorum bende ama şimdi antalyadayız hava çok güzeldi düne kadar pusetine koyup üzerine ince bir battaniye örtüyorum süper oluyor.

biz de arabayla gidiyoruz hırkasını giydirip bere atkı takıyorum bir de battaniyeye sarıyorum.astronot var ama giydirene kadar ağlıyo.bazen de mont giydiriyorum.ama yine sarıyorum.malum burası bayburt çok soğuk.

normal evdeki kıyafetinin üzerine bi yelek bi hırka giydiriyorum.altınada 2 pantalon (biri ince penye diğeri kalın).2 çorap. atkı bere eldiven... o kadar...zaten arabaya biner binmez havaya alışınca şapkayla atkısını çıkartıyorum...

ya kızlar cok gıydırmıyormusunuz bende dısarı cıkarken ev kıyafetının uzerıne astronot montunu gıydırıyorum okadar battanıyeyı bırakalı aylar oldu oyle cok zor oluyor astronot mont cok ıyı tavsıye derım valla cok rahat

aslında çok sarmakla hata yapıyoruz
ama sarmayınca hep üşücek, hasta olucak gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…