• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş yapımı

Gecen tv de gorduk bi kadin zirkonyum yapacakmis yanlis tedavi yuzunden kadin 32 disini cektirmis.hala agrisi gecmeyincs yurt disinda beyin ameliyati olacakmis.bence tel taktirin dis cok onemli bi organ
Off valla ben bile korktum ya Allah göstermesin söylediğiniz iyi oldu hiç böyle bişey olacağı aklımıza gelmezdi

Tel anında takılır. Zaten çok basit bi işlem. Braketler yapıştırılır ortasından tel geçirilir. Bu kadar. Artık braket bile takmıyolar bazılarına hatta. Ama tabi arada kontrole gelecek. Doktor bazen teli sıkar bazen gevşetir. O artık ağız yapısına kalmış.
Kardeşimde çene kaymasıda var o yüzden uzar mı diye düşğnmüştük teşekkürler:) inşaallah en kısa zaman tel takılır ana dişlerine yazık olmasın

Diş teli en iyisi ben de yaptıracaktım ancak tedavi süreci dişlerin belli bir sıraya girmesi epey vakit alacak bir şey ve yamuk dişlerin düzelmesi için doktor 2 sağ arkadan 2 sol arkadan sağlam disimin çekilmesi gerektiğini söyledi ben de sırf görünüş uğruna sağlam dişlerimden olmayayım diye kabul etmedim
Bunu bilmiyordum peki dişlerinizi yaptıracakmısınız , iyice kafamız karıştı

Back