• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş yapımı

Toprak111

""Yasanmayan yaslar""
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
5.037
6.531
148
Kız kardeşimin ön dişleri biraz çarpık üniye başlayacak, dişlerini yaptırmak istiyor fakat uzun sürer sürekli gelip gidemem diye diş teli taktırmak istemiyor.
Diş teli dışında gülüş tasarımı vs gibi şekillerde dişler yapılır mı, bir de bu dişlerin düzeltilmesi uzun sürer mi, bütün önerilerinizi bekliyorum ..

Zirkonyum var dislerin kesilmesi ve uzerine kaplama yapiliyor.bence en sagliklisi tel takmak ama doktorunuza danisin o daha iyi bilir
Çok teşekkür ederim bende tel yakılmasından yanayım ama istemiyor, zirkonyum her dişe yapılıyor mu bir de ne kadar sürede yapılıyor,

Sağlıklı dişleri kestirmek çok mantıksız. Yaşı da küçükmüş. Tel taktırsın tabiki. 1 sene de düzelir hemde kendi dişi yani.
Başka bi yerde okuyacak teli hemen takarlarmı onu bilmiyoruz işte, 2 haftaya gidecek, tel taktırmak uzun sürer mi peki çok teşekkür ederim yorumunuz için

Başka bi yerde okuyacak teli hemen takarlarmı onu bilmiyoruz işte, 2 haftaya gidecek, tel taktırmak uzun sürer mi peki çok teşekkür ederim yorumunuz için

Doktora gider muayene olur
Ön görüşme olur
Duruma göre
Tatilde yaptırır olmadı

Diş ve çene yapısına göre değişiyor
Hekime danışır yine
Ama sağlam dişler yamuk gibi kesilmemeli
Ana diş gibi hiçbirşey güzel değil
Çok teşekkür ederim çok haklısınız, kardeşim de küçükken doktor çene kayması var demişti o yüzden tel uzun sürer diye düşündü, gerçekten ana diş gibisi yok

Seffaf plak tedavisi var. Marka yazmayim burda ama turk bir firma da var aralarinda. Ben de goruntuden dolayi tel taktirmak istemedigim icin ona baslayacagim yakin zamanda. Belli olmuyor ama tel gibi tedavi ediyor. Bence bunu bi degerlendirsin. Yazik olmasin kendi dislerine.

Tel anında takılır. Zaten çok basit bi işlem. Braketler yapıştırılır ortasından tel geçirilir. Bu kadar. Artık braket bile takmıyolar bazılarına hatta. Ama tabi arada kontrole gelecek. Doktor bazen teli sıkar bazen gevşetir. O artık ağız yapısına kalmış.

Çok teşekkür ederim bende tel yakılmasından yanayım ama istemiyor, zirkonyum her dişe yapılıyor mu bir de ne kadar sürede yapılıyor,
Gecen tv de gorduk bi kadin zirkonyum yapacakmis yanlis tedavi yuzunden kadin 32 disini cektirmis.hala agrisi gecmeyincs yurt disinda beyin ameliyati olacakmis.bence tel taktirin dis cok onemli bi organ

Diş teli en iyisi ben de yaptıracaktım ancak tedavi süreci dişlerin belli bir sıraya girmesi epey vakit alacak bir şey ve yamuk dişlerin düzelmesi için doktor 2 sağ arkadan 2 sol arkadan sağlam disimin çekilmesi gerektiğini söyledi ben de sırf görünüş uğruna sağlam dişlerimden olmayayım diye kabul etmedim

Seffaf plak tedavisi var. Marka yazmayim burda ama turk bir firma da var aralarinda. Ben de goruntuden dolayi tel taktirmak istemedigim icin ona baslayacagim yakin zamanda. Belli olmuyor ama tel gibi tedavi ediyor. Bence bunu bi degerlendirsin. Yazik olmasin kendi dislerine.
Çok teşekkür ederim, çok mantıklı bu da

Back