• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diş teli :((

• Konu Sahibi Konu Sahibi lra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok cnm bi tane dişim kanal tedavisi oluyo büyük ihtimal ocakta takılcak bu aksam dişcime gidicem bakalım ne dicek :)))
Hadi bakalım inş kavuşursunuz tellerinize en yakın zamanda:)) Ben de haftaya taktırıcam 4 tane dişim çekildi. Siz ne kadara anlaşmıştınız?

Hadi bakalım inş kavuşursunuz tellerinize en yakın zamanda:)) Ben de haftaya taktırıcam 4 tane dişim çekildi. Siz ne kadara anlaşmıştınız?
insallah birazda korkmuyor degilim hani :)) diş doktorum 4.500 dedi ortodontist le daha karsılasmadım siz ne kadara anlastınız :)

3bin tl ye anlaştık . Yarısı peşin diğer yarısı 6 ay taksit. Her sene zam geliyormuş bir de. O yüzden 20lik dişlerim çekilmeden takılacak:)

3bin tl ye anlaştık . Yarısı peşin diğer yarısı 6 ay taksit. Her sene zam geliyormuş bir de. O yüzden 20lik dişlerim çekilmeden takılacak:)
aa cok iyi bana niye pahalı dedilerki pazarlık yapmadım daha pazarlık yapıyım en iyisi :KK70:hangi il desin canım

Kenan Çavdara giden var mı İstanbul da.

Canım ben tel tedavisi gördüm 1,5 yıl. Temizliğine dikkat etmen lazım. Ben çok ağrı hissetmedim. Kontrollere gittiğinde biraz sıkıyor teli ilk 3 gün falan sürüyor onunda ağrısı. Lastik aşaması var orda da yine aynı ilk günler ağrı oluyor sonra sıkıntı olmuyor. Bi taktırdın mı gerisi gelir korkma. Ben 3bin tlye yaptırmıştım.
Okadar pahalimi ya peki ozeldemi yaptirdiniz fakultelerde ne kadar bide en fazla ne kadar araliga kadar tel taktirilabiliyor

Okadar pahalimi ya peki ozeldemi yaptirdiniz fakultelerde ne kadar bide en fazla ne kadar araliga kadar tel taktirilabiliyor
Fakulte tavsiye etmem. Oralarda genelde asistan yapiyor. Çok çok acil vaka isen doktor yada prof bakiyor.
Ozel muayene 2.000 - 10.000 arası bulur tabi kaç ay ya da yıl olduğu diş ve çene yapına bağli.

Fakulte tavsiye etmem. Oralarda genelde asistan yapiyor. Çok çok acil vaka isen doktor yada prof bakiyor.
Ozel muayene 2.000 - 10.000 arası bulur tabi kaç ay ya da yıl olduğu diş ve çene yapına bağli.
Ohoo bnm ust disler baya ayrik doktor kapanir demisti ama baya pahali ozelde muayene olmustum

ben 4500 e anlastım kızlar 2 sene durcak dedi alt üst dişe takılcak basladık bakalım nasıl olcak bilmiyorum cene filmi istediler onu cektircem sonra ne oluyo bilmiom :))

Merhaba kızlar 28 yaşındayım beyaz diş teli taktırmayı düşünüyorum yani şeffaf diyorlar sadece üst dişlere taktırıcağım ama korkuyorum ağrı sızı olayına katlanamıyorum off mayıs sonu gibi evlenicem napıcam bilmiyorum çok geç kaldım dr sakın dişlerini kestirip zirkonyum yada laminee yaptırma dedi pişman olursun tel taktır dedi iki arada bir derede kaldım :KK17::KK14:

Merhaba kızlar 28 yaşındayım beyaz diş teli taktırmayı düşünüyorum yani şeffaf diyorlar sadece üst dişlere taktırıcağım ama korkuyorum ağrı sızı olayına katlanamıyorum off mayıs sonu gibi evlenicem napıcam bilmiyorum çok geç kaldım dr sakın dişlerini kestirip zirkonyum yada laminee yaptırma dedi pişman olursun tel taktır dedi iki arada bir derede kaldım :KK17::KK14:
cok mu ayrık dişin bnada tel taktır ama uzun surede birlesir dediler

cok mu ayrık dişin bnada tel taktır ama uzun surede birlesir dediler

yok canım benimki ayrık değil 2 tane vampir diş var azcık üste birde birtane diş altta diş çıktığı için biraz önde çok sinir bozucu gülemiyorum azımı açıp

diş teli ilk takıldığı gün doğal olarak ağrı oluyor ama geçiyor :)) benim damağım dardı mesela o yüzden telden önce 1 sene kadar bir aparat takıldı damağı genişletmesi için, o da günlük olarak bi aletle azıcık çevrildiğinde milim milim genişliyordu ve damak gereken boyuta ulaştığında tel takıldı. tabiki ağrı oluyor, sonuçta dişlerin inci gibi dizilmeye çalışıyorlar :)) ama çıktığında muazzam oluyor. ağrı dediğimiz olayın da çaresi var sonuçta, ağrı kesiciler ne güne duruyor :cool:

Back