- 22 Nisan 2014
- 1.064
- 869
- 73
yok cnm bi tane dişim kanal tedavisi oluyo büyük ihtimal ocakta takılcak bu aksam dişcime gidicem bakalım ne dicek :)))Tel taktırdınız mı ne durumdasınız?:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok cnm bi tane dişim kanal tedavisi oluyo büyük ihtimal ocakta takılcak bu aksam dişcime gidicem bakalım ne dicek :)))Tel taktırdınız mı ne durumdasınız?:)
Hadi bakalım inş kavuşursunuz tellerinize en yakın zamanda:)) Ben de haftaya taktırıcam 4 tane dişim çekildi. Siz ne kadara anlaşmıştınız?yok cnm bi tane dişim kanal tedavisi oluyo büyük ihtimal ocakta takılcak bu aksam dişcime gidicem bakalım ne dicek :)))
insallah birazda korkmuyor degilim hani :)) diş doktorum 4.500 dedi ortodontist le daha karsılasmadım siz ne kadara anlastınız :)Hadi bakalım inş kavuşursunuz tellerinize en yakın zamanda:)) Ben de haftaya taktırıcam 4 tane dişim çekildi. Siz ne kadara anlaşmıştınız?
aa cok iyi bana niye pahalı dedilerki pazarlık yapmadım daha pazarlık yapıyım en iyisi hangi il desin canım3bin tl ye anlaştık . Yarısı peşin diğer yarısı 6 ay taksit. Her sene zam geliyormuş bir de. O yüzden 20lik dişlerim çekilmeden takılacak:)
Denizlide özel bi diş sağlığı merkezine gidiyorum ben cnm :)aa cok iyi bana niye pahalı dedilerki pazarlık yapmadım daha pazarlık yapıyım en iyisi hangi il desin canım
hımm ben bu pazarlık olayına bir parmak basayım :)))Denizlide özel bi diş sağlığı merkezine gidiyorum ben cnm :)
benim alt cenemde geride ona göre sana doktorun sana bi uygulama yapıyor veya ameliyat öneriyorarkadaşlar benim alt çenem çok az önde
böyle olupte diş telinden fayda gören oldu mu
Okadar pahalimi ya peki ozeldemi yaptirdiniz fakultelerde ne kadar bide en fazla ne kadar araliga kadar tel taktirilabiliyorCanım ben tel tedavisi gördüm 1,5 yıl. Temizliğine dikkat etmen lazım. Ben çok ağrı hissetmedim. Kontrollere gittiğinde biraz sıkıyor teli ilk 3 gün falan sürüyor onunda ağrısı. Lastik aşaması var orda da yine aynı ilk günler ağrı oluyor sonra sıkıntı olmuyor. Bi taktırdın mı gerisi gelir korkma. Ben 3bin tlye yaptırmıştım.
Fakulte tavsiye etmem. Oralarda genelde asistan yapiyor. Çok çok acil vaka isen doktor yada prof bakiyor.Okadar pahalimi ya peki ozeldemi yaptirdiniz fakultelerde ne kadar bide en fazla ne kadar araliga kadar tel taktirilabiliyor
Ohoo bnm ust disler baya ayrik doktor kapanir demisti ama baya pahali ozelde muayene olmustumFakulte tavsiye etmem. Oralarda genelde asistan yapiyor. Çok çok acil vaka isen doktor yada prof bakiyor.
Ozel muayene 2.000 - 10.000 arası bulur tabi kaç ay ya da yıl olduğu diş ve çene yapına bağli.
Özelde yaptırdım evetOkadar pahalimi ya peki ozeldemi yaptirdiniz fakultelerde ne kadar bide en fazla ne kadar araliga kadar tel taktirilabiliyor
cok mu ayrık dişin bnada tel taktır ama uzun surede birlesir dedilerMerhaba kızlar 28 yaşındayım beyaz diş teli taktırmayı düşünüyorum yani şeffaf diyorlar sadece üst dişlere taktırıcağım ama korkuyorum ağrı sızı olayına katlanamıyorum off mayıs sonu gibi evlenicem napıcam bilmiyorum çok geç kaldım dr sakın dişlerini kestirip zirkonyum yada laminee yaptırma dedi pişman olursun tel taktır dedi iki arada bir derede kaldım
cok mu ayrık dişin bnada tel taktır ama uzun surede birlesir dediler
bende hiç gülemiyorum malesefyok canım benimki ayrık değil 2 tane vampir diş var azcık üste birde birtane diş altta diş çıktığı için biraz önde çok sinir bozucu gülemiyorum azımı açıp
diş teli ilk takıldığı gün doğal olarak ağrı oluyor ama geçiyor :)) benim damağım dardı mesela o yüzden telden önce 1 sene kadar bir aparat takıldı damağı genişletmesi için, o da günlük olarak bi aletle azıcık çevrildiğinde milim milim genişliyordu ve damak gereken boyuta ulaştığında tel takıldı. tabiki ağrı oluyor, sonuçta dişlerin inci gibi dizilmeye çalışıyorlar :)) ama çıktığında muazzam oluyor. ağrı dediğimiz olayın da çaresi var sonuçta, ağrı kesiciler ne güne duruyorMerhaba kızlar 28 yaşındayım beyaz diş teli taktırmayı düşünüyorum yani şeffaf diyorlar sadece üst dişlere taktırıcağım ama korkuyorum ağrı sızı olayına katlanamıyorum off mayıs sonu gibi evlenicem napıcam bilmiyorum çok geç kaldım dr sakın dişlerini kestirip zirkonyum yada laminee yaptırma dedi pişman olursun tel taktır dedi iki arada bir derede kaldım