• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diş teli :((

• Konu Sahibi Konu Sahibi lra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende su an var. Ustelik zamaninda ortodontist yaninda calistim. İstedigin her seyi sorabilirsin :)
katlanılmıycak dercede aglıycak derecede agrım olmasından korkuyorum ortodontisti tanımıyorum diş doktorumun calıstıgı ortodontiste yaptırcam kücük bi yerde oturuyorum malesef :(

evet hic agzımı acıp gülemiyorum :KK43:
yaşınızda normal 50 yaşında hastamız vardı bizim milletin lafına bakmayın eğer kararlıysanız mutlaka yaptırın gülemiyorum dediğinize göre ileri boyutta sizin durum ..şimdi tel taktırmak moda oldu inanın renkli renkli lastikler takıyorlar braket etrafına trend oldu yani sağlığınız milletin lafından daha önemli

• Beğen
Reactions: lra
yaşınızda normal 50 yaşında hastamız vardı bizim milletin lafına bakmayın eğer kararlıysanız mutlaka yaptırın gülemiyorum dediğinize göre ileri boyutta sizin durum ..şimdi tel taktırmak moda oldu inanın renkli renkli lastikler takıyorlar braket etrafına trend oldu yani sağlığınız milletin lafından daha önemli
yani cok asırı bi yamuklugu yok ama bi dişim cıkıntılı on dişlerimde hafif yamuk tabi bi hizada degil rahatsızlık duyuyorum cok istiyorum taktırmak dayanmazsın agrısına diolar haliyle korkuyorum

yani cok asırı bi yamuklugu yok ama bi dişim cıkıntılı on dişlerimde hafif yamuk tabi bi hizada degil rahatsızlık duyuyorum cok istiyorum taktırmak dayanmazsın agrısına diolar haliyle korkuyorum
abartmışlar dayanılmayacak bir ağrı değil o da dediğim gibi en fazla 1 hafta sürüyor.

• Beğen
bizim dr da fiyatlar 5 binden başlıyor canım burda arkadaşlar 3000 diyorlar başka yerlerde daha uygun oluyordur mersinde de ortalama fiyatlar böyle

kızlar aranızda yakın zamanda diş teli yaptıran varmı cok agrı oluyomu? birde ne ne kadara yaptırdınız aydınlatırsanız sevinirim korkuyorum da...

Canim ben taktirmistim bes sene once. Iki yil oldu tedavi surecim. 4.5 milyara ozelde yaptirmistim iyi bir doktordu. Evet cok ağrı oluyor ilk bi hafta dayandn dayandn cok sabir isi valla benden solemesi. Ben gece bes dk uyku uyuyim die yalvariodum Allaha cok yamuktu dislerim cok cektim. Ama tedavi suresi sonunda bu disler benimmi dedim ya inci gibi :) yine olsa yine cekerim o acilari cunku tedavi sonrasindaki goruntu paha bicilemez :)))

• Beğen
katlanılmıycak dercede aglıycak derecede agrım olmasından korkuyorum ortodontisti tanımıyorum diş doktorumun calıstıgı ortodontiste yaptırcam kücük bi yerde oturuyorum malesef :(
Yalana gerek yok valla ben 1 hafta boyunca cektim o agriyi. 1 haftada 3 kg birden verdim. Hic bir sey yiyemedim.
Ama sonra gecti tabi agzim alisti.
Artik sadece aylik kontrolden sonra agrim oluyor ama dislerimdeki mucizevi degisimi gordukce o agrilar bile hissedilmiyor..

• Beğen
bizim dr da fiyatlar 5 binden başlıyor canım burda arkadaşlar 3000 diyorlar başka yerlerde daha uygun oluyordur mersinde de ortalama fiyatlar böyle
canım banada doktorum 4.500 dedi ama alt üst berabermi tek üst mü onu sormayı unuttum

Canim ben taktirmistim bes sene once. Iki yil oldu tedavi surecim. 4.5 milyara ozelde yaptirmistim iyi bir doktordu. Evet cok ağrı oluyor ilk bi hafta dayandn dayandn cok sabir isi valla benden solemesi. Ben gece bes dk uyku uyuyim die yalvariodum Allaha cok yamuktu dislerim cok cektim. Ama tedavi suresi sonunda bu disler benimmi dedim ya inci gibi :) yine olsa yine cekerim o acilari cunku tedavi sonrasindaki goruntu paha bicilemez :)))
valla mütişş :))

ayy ne güzell bide en az 2 sene beklicem ben :KK43:

Cok yamuk mu dislerin. Tedavi suresi kisinin yasina bagli oluyor canim. Kemik yapiai oturdugu icin ileriki yaslarda tedavi suresini arttiriyor :) hemen geciyor valla senelerhic dusunme bence ;)

• Beğen
Cok yamuk mu dislerin. Tedavi suresi kisinin yasina bagli oluyor canim. Kemik yapiai oturdugu icin ileriki yaslarda tedavi suresini arttiriyor :) hemen geciyor valla senelerhic dusunme bence :KK66:
cok asırı bi yamuklugu yok bitane dısım cıkıntılı yüksek duruyo öndekilerde hafif yamuk yani hatta niye taktırıyon die kızanlarda var ama inci gibi degil fotolarda bana göre cirkin cıkıyo ve hic gülerek poz vermem hep agzım kapalıdır

cok asırı bi yamuklugu yok bitane dısım cıkıntılı yüksek duruyo öndekilerde hafif yamuk yani hatta niye taktırıyon die kızanlarda var ama inci gibi degil fotolarda bana göre cirkin cıkıyo ve hic gülerek poz vermem hep agzım kapalıdır

Aynen canm bende gulemezdim hic ama.smdi doya doya gosteriyorum dislerimi :-D başkalarına bakma.sen ceken bilir rahatsiz olan sensin taktir kurtul valla hem.belki iki sene bile surmez ki kontrol falan ettimi doktor

Bendee de var şuan takılırken hiç acı hissetmiyorsun ilk bi hafta çok ağrıdı ilk gün ağlamıştım :P ilk takıldıgından ve kontrollerden sonra bir kaç gün ağrıyor ama alışıyorsun tabi herkeste ağrı olmaya bilir bende oldu ama korkma :D Birde metal taktır şeffaf olanların tedavi süreci daha uzun

Bu arada sigara içiyorsanız lastiklerinizede şeffaf yaptırmayın ben içtiğim için şeffaf tkatırmıyorum çok açık renk lila taktırıyorum belli bile olmuyor hemde sararmıyor

Aynen canm bende gulemezdim hic ama.smdi doya doya gosteriyorum dislerimi :-D başkalarına bakma.sen ceken bilir rahatsiz olan sensin taktir kurtul valla hem.belki iki sene bile surmez ki kontrol falan ettimi doktor
ortodonti etmedi doktorum etti insallah yaa cok istiyorum gülerek foto çektirmek :(

Bendee de var şuan takılırken hiç acı hissetmiyorsun ilk bi hafta çok ağrıdı ilk gün ağlamıştım :p ilk takıldıgından ve kontrollerden sonra bir kaç gün ağrıyor ama alışıyorsun tabi herkeste ağrı olmaya bilir bende oldu ama korkma :KK70: Birde metal taktır şeffaf olanların tedavi süreci daha uzun
benimde canım azıcık korkuyorum bu sebepten yok cnm metal taktırmak istiyorum zaten yaş 30 :D

Back