ooOoOoOOOoo güleysa cım tebrikler canım hihoyyyt
bende diş teli taktırmak istiyorum ama bi türlü fiyat-performans ayarını tutturamadıım için başlayamadım
o yüzden diş teli tedavisine başlayanlarıda tedavisi bitip çıkaranlara da çok seviniyorum
inci gibi dişlerinle mutlu bir ömür diliyorum sana Şeniz
darısı başıma kaydirigubbakcemile5
benim öğrendiğim kadarıyla eğer dişlerien gerekli özeni gösterip temiz tuttuysan çok sorun olmuyor, zaten doktor telleri aldıktan sonra dişlerin için küçük bişi yapıyormuş.. kaydirigubbakcemile2
ama tabi temiz bkamadıysan biraz leke kalabilir belki kötükedihüso
bir de şöyle birşey söz konusu,tellerim çıkacak ve ben 6 ay daha damak kullanacağım,takan bir sürü arkadaşım vardı ama konuşmada zorluk çekiolardı,şimdi okulda konuşamazsam ben diye korkuyorum bi de 8 ay sonunda çıkan tellerimin yerine damak takarsam dişler daha oturmadığı için eski haline gelir mi diye de daha da bir panik halinedeyim
benim tellerim dün çıktı , doktorum bana şeffaf aparatlardan verdi, damak dediğin eğer buysa evet konuşmakta zorlanıyosun, biraz peltek konuşuyorum şuan, ama abartılacak kadar kötü değil, 6 ay gece gündüz hiç çıkarmadan durması gerekiyor ve sadece yemek yerken ve fırçalamak için çıkarabilirmişim,
tellerimimn çıkmasına çok seviniyordum bende ama alışamdım daha düm çıktı aslında ama bana ait değil gibi duruyolar, sanki telli halim daha güzeldi. inşallah bu geçici bir durumdur senağlama
Canım hayırlısı olsun.:içelim:sağol canım darısı başına o zaman şuan artık telsizim. ama çok tuhaf yaaalışamadım, bana ait değil gibi duruyolar, kimsede çok süper olmuş demedi, herkese çok tuhaf geldi, hani düpdüzgün inci gibi ama yüzüme bi tuhaf geliyor galiba tellerimi geri istiyorum 3 saattir alışamadım, habire aynaya bakıyorum senağlama :çok üzgünüm: :dilcikar:
Canım benimde nisanda tellerim çıkacak sanırım. fisfisfisslmlar, ben de tellerim ilk çıktığında pek memnun olamamıştım, galiba beklentilerimiz biraz yüksek olduğu için hayal kırıklığı yaşıyoruz, şimdi de tam olarak istediğim gibi değil ama tel takmadan önceki halime göre çok daha güzel yine olsa yine tel taktırırım, hı bi de ben telerimin bi an önce çıkmasını istediğim için şurası şöyle burası böyle olsun demedim hep telleri çıkaralım demiştimyerimseniben
Evet benim bahsettiğimde bu tarz detaylar işte.öyle çok bariz göze batan bişey yok, normal bakıldığında düzgün ama ben daha çok incelediğim için bazı detaylara takılıyorum galiba, mesela sağ köpek dişim gereğinden daha uzun gibi geliyo bana, bi de küçükken üst sol ön dişim ucundan hafif kırılmıştı onu da bi aletle düzeltti ama yine de kırıklık olduğu dikkatli bakınca belli oluyo tam istediğim gibi düzeltemedi yani, bi de ufak tefek şeyler işte, biz de durum tam tersi oldu ben bir an önce çıkaralım telleri derken dr um hep süreyi uzatmıştı teller toplam 15 ay falan kaldı inş sonuç sizin istediğiniz gibi olur:teselli:
sağol canım darısı başına o zaman şuan artık telsizim. ama çok tuhaf yaaalışamadım, bana ait değil gibi duruyolar, kimsede çok süper olmuş demedi, herkese çok tuhaf geldi, hani düpdüzgün inci gibi ama yüzüme bi tuhaf geliyor galiba tellerimi geri istiyorum 3 saattir alışamadım, habire aynaya bakıyorum senağlama :çok üzgünüm: :dilcikar:
çok iyi bakıyorum,gittiğim her yerde cüzdanımdan sonra yanıma aldığım ilk şey diş fırçam ve macunum,ama teller taıldığından beri sanki dişlerim bana biraz sararmış gibi geldi ne diyim senağlama
Burcak ne kadar zamandır tel kullanıyorsunuz ? Çok temiz saklamışsınız normalde braketlerle diş fırçalamak ve dişi temiz saklamak çok zor gerçektende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?