Öyleyse biran evvel çektirip kurtulun...Evet erteledim.2 dt cekilmeli implant yapilmali deyince tmm dedim bende.curuktu ilgilenmedim falan darbe yok.bu arada en arka disin bir yani...
Arkada yani
7500 tl.Öyleyse biran evvel çektirip kurtulun...
İmplant dolar yükseldi biliyosunun en iyi marka tek diş 4000₺ yı bulabilir, ortodontik tedavi ne kadar fiyat olarak??
Yok yok extra alınmaz çünkü şeffaf braketler sık sık kırılır metallere göre maalesef..eviniz kliniğe yakındır umarım kırılır kırılmaz gidip taktırmalısınız hemen, tedavi aksar..size kolay gelsin7500 tl.
Ama sunu bilmiyorum misal.kirilan yenilenmesi hereken cikacak extra sorunlara ucrwt alnacakmi soracagim gidince.
Bencede berbat birşey acısı da kötü :/Kızlar Tedavimin Son Aylarına Gelmişken 4 Eylülde Lastiklere Merhaba DedimGerçekten Çoğu Kişinin Dediği Gibi Tedavinin En Zor Kısmı Lastiklerin Takıldığı Dönemmiş. Ağrısını Geçtim Yemek Yendiği Zaman Çıkarıp Takmak Bir İşkence.. Ayrıca Toplum İçine Çıktığımda Tanıdık Kimseyle Karşılaşıp Da Konuşmak İstemiyorum.Vampirella Gibi Hissediyorum Kendimi. Kaç Ay Takacağımı Sormayı Da Unuttum. Artık Önümüzdeki Ay Öğreneceğim
Acısına Ağrısına Bir Kaç Gün Katlanılır Da GörsellikB
Bencede berbat birşey acısı da kötü :/
Benim için acı daha önemli rahatsızlık hissi çünkü benim lastikler çok görünmüyor ki :))Acısına Ağrısına Bir Kaç Gün Katlanılır Da Görsellik
Keşke Benim De Görünmeseydi. Bu Arada Sizin Tedaviniz Ne Zaman Bitecek ?Benim için acı daha önemli rahatsızlık hissi çünkü benim lastikler çok görünmüyor ki :))
3 4 Ay var dedi :))Keşke Benim De Görünmeseydi. Bu Arada Sizin Tedaviniz Ne Zaman Bitecek ?
Kızlar Tedavimin Son Aylarına Gelmişken 4 Eylülde Lastiklere Merhaba DedimGerçekten Çoğu Kişinin Dediği Gibi Tedavinin En Zor Kısmı Lastiklerin Takıldığı Dönemmiş. Ağrısını Geçtim Yemek Yendiği Zaman Çıkarıp Takmak Bir İşkence.. Ayrıca Toplum İçine Çıktığımda Tanıdık Kimseyle Karşılaşıp Da Konuşmak İstemiyorum.Vampirella Gibi Hissediyorum Kendimi. Kaç Ay Takacağımı Sormayı Da Unuttum. Artık Önümüzdeki Ay Öğreneceğim
Diş Teli Tedavilerinin Bitimine Çok Az Kala Lastik Sürecine Geçilir Normalde. Lastik Cenenin Kapanışı Ve Dişlerin Temasını Düzgün Sağlamak Amacıyla Takılır.ben tedavinin 9.ayındayım bana doktorum lastik vermedi.. lastik neden takılır onu da bilmiyorum :) 2 aya tellerini çıkartırız dedi hatta
Diş Teli Tedavilerinin Bitimine Çok Az Kala Lastik Sürecine Geçilir Normalde. Lastik Cenenin Kapanışı Ve Dişlerin Temasını Düzgün Sağlamak Amacıyla Takılır.
Dişlerinizde ki Problem Neydi Sizin Tam Olarak?
ön dişim bu şekildeydi. sağdaki resim tel takıldıktan sonraki 3.ay falan sanırım
Merhabalar, benimde gömülü köpek dişim var ama bu zamana kadar korktugumdan diş teli taktırmadım. Artık canıma tak etmek üzere.. Siz taktirdiniz mi acaba merak ettim ??Mrhaba arkadaşalr benimde gömülü köpek dişim var ve diş teli ile sürülmesi lazım. oldukça pahalı bir işlem. istanbulda anadolu yakasında oturuyorum önerebileceğiniz ucuz bir ortodonti yeri var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?