Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

Evet erteledim.2 dt cekilmeli implant yapilmali deyince tmm dedim bende.curuktu ilgilenmedim falan darbe yok.bu arada en arka disin bir yani...
Arkada yani
Öyleyse biran evvel çektirip kurtulun...
İmplant dolar yükseldi biliyosunun en iyi marka tek diş 4000₺ yı bulabilir, ortodontik tedavi ne kadar fiyat olarak??

Öyleyse biran evvel çektirip kurtulun...
İmplant dolar yükseldi biliyosunun en iyi marka tek diş 4000₺ yı bulabilir, ortodontik tedavi ne kadar fiyat olarak??
7500 tl.
Ama sunu bilmiyorum misal.kirilan yenilenmesi hereken cikacak extra sorunlara ucrwt alnacakmi soracagim gidince.

7500 tl.
Ama sunu bilmiyorum misal.kirilan yenilenmesi hereken cikacak extra sorunlara ucrwt alnacakmi soracagim gidince.
Yok yok extra alınmaz çünkü şeffaf braketler sık sık kırılır metallere göre maalesef..eviniz kliniğe yakındır umarım kırılır kırılmaz gidip taktırmalısınız hemen, tedavi aksar..size kolay gelsin
Sormak istedikleriniz olursa benim mail kutuma hemen düşüyor,cevaplamaya çalışırım:)))

Kızlar Tedavimin Son Aylarına Gelmişken 4 Eylülde Lastiklere Merhaba Dedim Gerçekten Çoğu Kişinin Dediği Gibi Tedavinin En Zor Kısmı Lastiklerin Takıldığı Dönemmiş. Ağrısını Geçtim Yemek Yendiği Zaman Çıkarıp Takmak Bir İşkence.. Ayrıca Toplum İçine Çıktığımda Tanıdık Kimseyle Karşılaşıp Da Konuşmak İstemiyorum.Vampirella Gibi Hissediyorum Kendimi. Kaç Ay Takacağımı Sormayı Da Unuttum. Artık Önümüzdeki Ay Öğreneceğim

B
Bencede berbat birşey acısı da kötü :/

ben tedavinin 9.ayındayım bana doktorum lastik vermedi.. lastik neden takılır onu da bilmiyorum :) 2 aya tellerini çıkartırız dedi hatta

ben tedavinin 9.ayındayım bana doktorum lastik vermedi.. lastik neden takılır onu da bilmiyorum :) 2 aya tellerini çıkartırız dedi hatta
Diş Teli Tedavilerinin Bitimine Çok Az Kala Lastik Sürecine Geçilir Normalde. Lastik Cenenin Kapanışı Ve Dişlerin Temasını Düzgün Sağlamak Amacıyla Takılır.

Dişlerinizde ki Problem Neydi Sizin Tam Olarak?

ön dişim bu şekildeydi. sağdaki resim tel takıldıktan sonraki 3.ay falan sanırım

Eklentiler

• 28418455_10156107041534793_1186039413_o.jpg
    35,4 KB · Görüntüleme: 254

alıntı yapmayı unutmuşum: ):yukarıda belirttiğim şekildeydi

"Kapanış yükseltme" adi verilen dislere dolgu seklinde yapilan bazen mavi bazen beyaz olan uygulamayi yaptiran var mi ?
Bunlarin çıkarılması zor mudur yaşayan var mi ?

ön dişim bu şekildeydi. sağdaki resim tel takıldıktan sonraki 3.ay falan sanırım

Resimden Tam Anlayamadım Ama Doktorunuz Daha İyi Bilir Lastik Gerekli Mi Değil Mi Diye. Aylık Kontrole Gittiğinizde Sorun İstiyorsanız. Ben De Merak Ettim Açıkçası :)

Mrhaba arkadaşalr benimde gömülü köpek dişim var ve diş teli ile sürülmesi lazım. oldukça pahalı bir işlem. istanbulda anadolu yakasında oturuyorum önerebileceğiniz ucuz bir ortodonti yeri var mı??
Merhabalar, benimde gömülü köpek dişim var ama bu zamana kadar korktugumdan diş teli taktırmadım. Artık canıma tak etmek üzere.. Siz taktirdiniz mi acaba merak ettim ??

merhaba konyaaltında şerife türkeri vardı ama şimdi döşemealtına taşınmış.tecrübeli bir doktor ve tüm tedavileri kendisi yapıyor yani işte şuna bu kişiyi çağırayım filan yok.elide çok hafif tek geçerim :)

Merhaba arkadaşlar. Benim üst dişlerimde problem var ortodintiye gittim muayne oldum işte ameliyat gerek dedi üst disler one doğru olduğu için üst damak kismi biraz şiş duruyor tel takilsa bile üst damak ayni kalir dedi sadece dişlerin duzelir dedi ve alt çenen geride duruyor söylendi daha onceki gittiğim doktor bu tarz konuşma yapmamıştı duzelir demisti üstten 2 dis çekip tel takılır demişti sadece morelim acayip bozuldu napicam hic bilmiyorum ameliyatt beni baya urpertiyor açıkçası. Nasil bir yol cizmeliyim bilmiyorum Tecrubelerinizi benimle paylaşır mısınız?? Rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…