- 24 Ağustos 2010
- 342
- 129
- 303
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür edrim bende biraz araştırdım telin üzerinde slikon tarzı bişey oluyormuş yaraları engelliyormuş.Artık toplum daha bilinçli eskisi gibi 18 yaşına kadar diş teli kullanılır algısı yok. Bu konuda da 20li yaşlar sanırım çoğunlukta. Ben de 27 yaşındayım 1 ay oldu tellerim takılalı ağız içinde yara olur diye bekledim ama hiç olmadı dr mum gibi bişey verdi batan yerlere yapıştırmam için ama hiç batma olmadı. Ankarada olduğum için dr tavsiye edemiyorum
bu da öncesi -sonrası :) 2,5 ay oldu taktıralı...yakın çekim olduğundan dolayı biraz rahatsız edici görüntü ama , fikir olsun istedim :)
çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için :)Çok güzel olmuş , Allah yaşlandığında bile böyle sağlıklı kalmasını nasip etsin canım :)
araştırma hastaneleri 1000 lira gibi bi ücret alıyor sanırım. fakat braket kırılınca vs. yenisini yapmak için ücret alıyorlar yine. bi arkadaşım 1 braketini kırmıştı 90 tl ödemiştiMerhaba arkadaşlar. Yeğenime tel takılması gerektiği söylendi. Adana'da yaşıyoruz. Durumları pek iyi değil. Ödemelerde taksitlendirme yapabilecek bir diş hekimi biliyor musunuz? Ya da eğitim araştırma hastaneleri de ücret alıyormuş, miktarını bileniniz var mı?
Arkadaşlar bi konuda yardımınız gerek lütfen.üst bölgedeki köpek dişlerim yukarda duruyor ve ortadada bulunan 4 dişimde hoş bi görüntü değil bu görünüş çok kötü gözüküyor dıştan.tel taktırmak istemiyorum hemde hiç.gülmeyi bile unuttum gibi.bu yüzden bu aralar çok moralim bozuk kendime çok üzülüyorum ne yapmam gerek onları incelterek lamine yapılabilirmi lğtfen yardımınız gerek pisikolojik olarak çok etkileniyorum.arkadaşlarımın dişlerini gördüğüm an moralim düşüyor yani ve daha 17 yaşındayım
Merhaba,çıktı derken?? Kırıldı mı yani?? Anahtarla çevirdiğimiz yerden mi çıktı..ortodontistin no su varsa arayın yeniden yapılması gerekebilir,devlet hastanesinde ücreti hastadan alıyorlar diye biliyorumMeraba bende taktırdım sabit olan hergün çeviriyoduk 2 hafta oldu yeni alıştım ama çıktı napıcam bilmiyorum
Merhaba, şeffaf apareyler 2-4 yıl arası takılıyor, ancak ortodontistiniz söylemiş olmalı size..dişlerin arkasına splint(tel) takıldıysa sadece geceleri şeffaf aparey ,arka tel yoksa sadece yemek yerken çıkarıp 24 saat kullanılacak şeffaf aparey yani aralıksız.arkadaşlar diş teli çıktıktan sonra takılan şeffaf plaklar ne kadar süre takılıyor? en önemlisi 24 saat takılma süresi ne kadar?
Bide bu şeffaf plakların temizliği nasıl yapılıyo kreçlenme gibi bir şey oldu ne kadar fırçalarsam geçmiyo ne yapmam lazım?
Hangi ortodontiste gittiniz ?maşallah çok güzel olmuş ama 2 yıl tedavi süreci de çok uzunmuş... epey bozuk muydu dişleriniz.