Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

Mrhba,tabi 20likler dişleri sıkıştırarak bozabilir bunun için ortodontistine sorarak hemen çektirme yoluna gidebilirsin belki de yer vardır 20 likler için...

Bugun 5.günüm biraz biraz yemeye basladım.dudaklarım hep yara içi dışı kuruyor aşırı ne alaka onu çözemedim.bide daha cok tükmük üretiyomuşum gibi sanki

Mrb arkadaslar bn doguda gorv yapiyorm kucuk bi ilcedeyim. Dis teli taktirmak istiyorum. Erzurum, van,agri merkez buralara gidebilirim. Dis teli fiyatlari ne kadar acaba sadece ust on disim one dogru yamuk. Bir de kontrolleri ne kadar surede oluyor

Mrb arkadaslar bn doguda gorv yapiyorm kucuk bi ilcedeyim. Dis teli taktirmak istiyorum. Erzurum, van,agri merkez buralara gidebilirim. Dis teli fiyatlari ne kadar acaba sadece ust on disim one dogru yamuk. Bir de kontrolleri ne kadar surede oluyor
Merhaba ben ankaradayım alt üst 4.000 e taktırdım ayda bir kontrollerim olucak

Antalya da özel bir klinikte diş teli taktıran var mı eğer varsa lutfennn yardımcı olabilir mii ? Ne kadar tuttu özelde yaptırdığınız ?

Merhaba,
Ben istanbulda diş teli taktırmayı düşünüyorum. Forumu tek tek okuyamadım ve bilgisi olan birileri yardımcı olabilir mi acaba? Okan diş hastanesi ve Mecidiyeköydeki denthouse arasında kararsızım. Buralarda tel taktıran oldu mu hiç? Ya da başka önerisi olan var mı?

Teller arkadan demişssiniz onun avantajı yada normal öne takılandan dezavantajı nedir acaba?

Teller arkadan demişssiniz onun avantajı yada normal öne takılandan dezavantajı nedir acaba?
Arkadan oldugunda görüntüde tel oldugu belli olmuyor avantajı bu. Diş hekimi bunu daha zor takıyor o yüzden daha pahalı oluyor.öne takılınca dudaklar yara oluyor arkadan olunca da dil yara oluyor

selam kızlar,
ben 30 yaşındayım, bu zamana kadar korkudan dişçiye adım atmadım. ailemde korktuğum için üzerime düşüp hiç dişçiye götürmemiş. artık rahat rahat gülmek için ne olcaksa olsun dedim korkumu yendim dişçiye gittim.
4 tane 20lik (biri gömülü ve dikişli), 4 tane de sağlam diş çektirdim not: benim kadar korkan biri yaptırdıysa herkes yaptırır emin olun :)
20 gün sonra tellerim takılacak ve çok heyecanlıyım.
hem çalıştığım için, hem evli olduğum için (çocuğum da var) metal mi yoksa şeffaf mı taktırmalıyım bilemedim
şeffaf braket kullananlar varsa avantaj ve dezavantajlarını söyleyebilirler mi?

geçmiş olsun metal telle yapılan tedavi daha çabuk bitiyor , şeffaf çok narin ona metal gibi kuvvet uygulayamıyoruz demişti bana doktorum benimkilerde metal ben de memnunum metalden başlanmış iş bitmiş iş derler ya göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor doğru bir karar vermişsiniz sabır ve kolaylık diliyorum

Kesinlikle metal braket kullanmalısın hem fiyat daha uygun hemde 4 dişçekimi yapılmış uzun sürecektir tedavi zaten porselenle daha da uzar...hangi ildesiniz kiminle çalışıcaksınız hekim adı nedir???

Düzcedeyim ama doktorum şehirdışından geliyor, 3 haftadabir.
Metal diyorsunuz yani Doktoruma son kez sorucam ısrarla metal derse mecbur tabi

Benim braketler şeffaf ve çok memnunum dişlerim de çok güzel oldu takılalı 7 ay oldu. Ayrıca sağlam değil diyenleri anlayamadım 7 aydır 1 defa bile yerinden çıkmadı braketler fazla dikkat etmediğim halde. Ben şeffaf öneririm.

Metal diş telini dislerinin arkasından da isteyebilirsin. Su an bende o var görüntü olarak hic belli olmuyor. İstediğin gibi gülebiliyorsun.

nempol bunu duyduğuma sevindim :)
şeffafların sararmasından bahsediyor herkes sende böyle bir problem oldu mu?
eşimle de konuştuk da pek bişi demek istemiyor ama sanki şeffaf taktırmamı istiyor gibi

nempol bunu duyduğuma sevindim :)
şeffafların sararmasından bahsediyor herkes sende böyle bir problem oldu mu?
eşimle de konuştuk da pek bişi demek istemiyor ama sanki şeffaf taktırmamı istiyor gibi
Sararma illaki oluyor sararan seyler lastikler zaten brakette sararma yok , lastikler de her ay degistiriliyor . Ayrica size bi onerim on dislerinizi seffaf yaptirin arkadakileri metal benimkiler oyle daha rahat kullanimi

Sararma illaki oluyor sararan seyler lastikler zaten brakette sararma yok , lastikler de her ay degistiriliyor . Ayrica size bi onerim on dislerinizi seffaf yaptirin arkadakileri metal benimkiler oyle daha rahat kullanimi

teşekkür ederim evet ön şeffaf arkası metal bana da mantıklı geldi :)

ay cnm bende yaptırıyorum 30umdayım senın gibi ama once dıscı dolgu yapılacak dıslerı yapıcak sonra temızlıyıp oyle takacak telı. sende de mı oyle oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…