Mrhba,tabi 20likler dişleri sıkıştırarak bozabilir bunun için ortodontistine sorarak hemen çektirme yoluna gidebilirsin belki de yer vardır 20 likler için...Kızlar benim tedavim biteli nerdeyse 2 sene olucak ve doktorum bana plak vermedi sadece alt ve üst dişlerimin arka kısmında tel var koruması amacıyla şimdi 20 lik dişlerim çıkıyo bu süreçte bozulma olur mu acaba 20 lik dişim çıktı dişlerim bozuldu diyen veya böyle bi örnek duyan var mı doktorum bozulma olmaz dedi ama endişeliyim yinede sonuçta yıllarımızı veriyoruz ve kolay bi süreç değil
Merhaba ben ankaradayım alt üst 4.000 e taktırdım ayda bir kontrollerim olucakMrb arkadaslar bn doguda gorv yapiyorm kucuk bi ilcedeyim. Dis teli taktirmak istiyorum. Erzurum, van,agri merkez buralara gidebilirim. Dis teli fiyatlari ne kadar acaba sadece ust on disim one dogru yamuk. Bir de kontrolleri ne kadar surede oluyor
Canım nerde taktırdın ? Benim sadece üste 3500 istediler. Birde ödeme koşulları nedir ?Merhaba ben ankaradayım alt üst 4.000 e taktırdım ayda bir kontrollerim olucak
Teller arkadan demişssiniz onun avantajı yada normal öne takılandan dezavantajı nedir acaba?Bence tel cok zor genel anlamdacok sıkıldım telden. Degisiyor güzel oluyor ama dogru düzgün bir seyler yiyemiyorsun. Sürekli dikkat etmek zorundasın. İlk takıldığında dünyam basıma yıkılmıştı p kadar zorlandım ki. Ertesi gün cenem ağrıdı. Bir süre alışamadım. Teller arkadan oldugu ıcın görüntü acısından sıkıntı pek olmadı. Dilim yara oldu. İlk günler cok kötüydü düzenledikce acı da azalıyor kontrollerde düzeltme yaptıgı icin iki gün falan disler bi garip oluyor. Sima degisiyor bir de. Bazen diyorum önceki kalsamıydı.
Arkadan oldugunda görüntüde tel oldugu belli olmuyor avantajı bu. Diş hekimi bunu daha zor takıyor o yüzden daha pahalı oluyor.öne takılınca dudaklar yara oluyor arkadan olunca da dil yara oluyorTeller arkadan demişssiniz onun avantajı yada normal öne takılandan dezavantajı nedir acaba?
Kesinlikle metal braket kullanmalısın hem fiyat daha uygun hemde 4 dişçekimi yapılmış uzun sürecektir tedavi zaten porselenle daha da uzar...hangi ildesiniz kiminle çalışıcaksınız hekim adı nedir???selam kızlar,
ben 30 yaşındayım, bu zamana kadar korkudan dişçiye adım atmadım. ailemde korktuğum için üzerime düşüp hiç dişçiye götürmemiş. artık rahat rahat gülmek için ne olcaksa olsun dedim korkumu yendim dişçiye gittim.
4 tane 20lik (biri gömülü ve dikişli), 4 tane de sağlam diş çektirdimnot: benim kadar korkan biri yaptırdıysa herkes yaptırır emin olun :)
20 gün sonra tellerim takılacakve çok heyecanlıyım.
hem çalıştığım için, hem evli olduğum için (çocuğum da var) metal mi yoksa şeffaf mı taktırmalıyım bilemedim
şeffaf braket kullananlar varsa avantaj ve dezavantajlarını söyleyebilirler mi?
Benim braketler şeffaf ve çok memnunum dişlerim de çok güzel oldu takılalı 7 ay oldu. Ayrıca sağlam değil diyenleri anlayamadım 7 aydır 1 defa bile yerinden çıkmadı braketler fazla dikkat etmediğim halde. Ben şeffaf öneririm.selam kızlar,
ben 30 yaşındayım, bu zamana kadar korkudan dişçiye adım atmadım. ailemde korktuğum için üzerime düşüp hiç dişçiye götürmemiş. artık rahat rahat gülmek için ne olcaksa olsun dedim korkumu yendim dişçiye gittim.
4 tane 20lik (biri gömülü ve dikişli), 4 tane de sağlam diş çektirdimnot: benim kadar korkan biri yaptırdıysa herkes yaptırır emin olun :)
hem çalıştığım için, hem evli olduğum için (çocuğum da var) metal mi yoksa şeffaf mı taktırmalıyım bilemedim
Benim braketler şeffaf ve çok memnunum dişlerim de çok güzel oldu takılalı 7 ay oldu. Ayrıca sağlam değil diyenleri anlayamadım 7 aydır 1 defa bile yerinden çıkmadı braketler fazla dikkat etmediğim halde. Ben şeffaf öneririm.
Sararma illaki oluyor sararan seyler lastikler zaten brakette sararma yok , lastikler de her ay degistiriliyor . Ayrica size bi onerim on dislerinizi seffaf yaptirin arkadakileri metal benimkiler oyle daha rahat kullaniminempol bunu duyduğuma sevindim :)
şeffafların sararmasından bahsediyor herkes sende böyle bir problem oldu mu?
eşimle de konuştuk da pek bişi demek istemiyor ama sanki şeffaf taktırmamı istiyor gibi
Sararma illaki oluyor sararan seyler lastikler zaten brakette sararma yok , lastikler de her ay degistiriliyor . Ayrica size bi onerim on dislerinizi seffaf yaptirin arkadakileri metal benimkiler oyle daha rahat kullanimi
selam kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?