- 19 Haziran 2009
- 519
- 13
- 643
Cok gecmis olsn ben de 27yasindaim bir ay once taktirdim , evet aciya katlaniyor insan sagligina kavusacagini dusununceKızlar merhaba Ben de 27 yaşındayım. Tellerim dün takıldı. Üst iki dişim çekildikten ve dolgularim tamamlandiktan sonra altlara da 2 ay sonra takılacak Suan hafif sizilarim var ama teller çıktıktan sonraki halimi düşününce acı filan kalmoyr
Benim bildiğim iki cenede birden ağrı olmasın diye farklı zamanlarda takılır tel mesela üst alışsın sonra altı takalım gibi eğer daha farklı bi durum yoksa tabi doktorun böyle uygun gördüyse bi gariplik oldugunu sanmamMerhaba kızlarr benim tellerim bu salı günü takılcak. Forumu bastan sona okudum denebilir Genelde üst önce snra alt takılmıs ama bana dişcim ikisinide aynı anda takıcagını söyledi garipmi bu durum.metal tel takıcam yaşım 24
mum hiç kullanma bence. O yırtan bölge bir süre sonra alışıyor.Diş teli mumunu ne kadarda bir değişiyorsunuz? Yemek yerken veya sıcak şeyler içerken çıkarıyor musunuz?
Bir de uykudayken olur da yutarsam bir problem olur mu?
Braket yırtmıyor ama telin böyle yaylı bi kısmı var hem sivri hem de yay kıvrımlı çok kötü. Alışacak gibi değil yoksa braket yırtığına alışıyor da..mum hiç kullanma bence. O yırtan bölge bir süre sonra alışıyor.
Ya cok sevindim senin adına öncesi sonrası fotosu yaparsan cok sevinirim telli bile olsaOrtodonstimden geliyorum ve çok mutluyum istediğin zaman çıkartabiliriz dedi muhteşem bir cümleymiş ya ama ben henuz hazır değilim sanki biraz daha kalırsa daha iyi olacak gibi hissediyorum kalsın biraz daha dedim sabrın varsa biraz daha oynayalım konumlariyla dedi kaplumbağalı lastiklerden takacağım bir süre tam 2 yıl sabir ve rezalet bir diş yapısının sonunda mutlu sonu yaşamak harika bir duygu en kısa zamanda sizlere de nasip olur inşallah bu cümleyi duymak
Bu akşam takılcak banada heycandan bayılacam akşam nasıl olcaksa inş pişman olmam
Sprey falan sıkılmıyor , zaten takılırken hiç ağrı sızı olmuyor. Takıldıktan sonra 3-5 gün biraz sızlama yapıyor yemek yerken o kadar. Bende 7 aydır takılı çok memnunum iyi ki taktırdım gelişmeleri gördükçe insan mutlu oluyor.Ayy kızlar bende 10 Ekim'den sonra taktıracağım. Sağ ön dişimin yanındaki diş geride çıktığı için arası boşluklu duruyor. Çok heyecanlıyım. Uyuşturucu sprey falan sıkılıyor mu ? 23 yaşındayım. Yaşım genç olduğu için 9-10 ayda düzelir dedi doktorum. Şimdiye kadar pişman olan doğru düzgün kimse grmedim. İnşallah bende olmam.
Pişman olmazsın :)Bu akşam takılcak banada heycandan bayılacam akşam nasıl olcaksa inş pişman olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?