Belki Yer Açmak İçin Alttan ve Üstten Çekim olabilir.Ama Diş Teli Varken Çekim Yapılıyor Mu Bilmiyorum.Arkadaslar son randevumda doktor asistanına gelecek sefer üst 18 alt 16 dedi bu ne manaya geliyor bilen var mı
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki Yer Açmak İçin Alttan ve Üstten Çekim olabilir.Ama Diş Teli Varken Çekim Yapılıyor Mu Bilmiyorum.Arkadaslar son randevumda doktor asistanına gelecek sefer üst 18 alt 16 dedi bu ne manaya geliyor bilen var mı
Dislerimde herhangi bir çekim işlemi yapılmayacak o olduğunu sanmıyorum ama ne olduğunu da anlayamadımBelki Yer Açmak İçin Alttan ve Üstten Çekim olabilir.Ama Diş Teli Varken Çekim Yapılıyor Mu Bilmiyorum.
Bazı şeyleri de bilmeden yap daha güzel oluyor aksiyon gibiDislerimde herhangi bir çekim işlemi yapılmayacak o olduğunu sanmıyorum ama ne olduğunu da anlayamadım
Benim yaptığım bişey değil ama yinede olsun :) Acaba ben bu kademe tarzı bişey mi diye düşünerek sordum açıkçası belki bilen vardır diyeBazı şeyleri de bilmeden yap daha güzel oluyor aksiyon gibi
Benim de senin gibi sorun vardı hafif yamuluk olsa da dişlerin sığmamasından ve çok önde olmasından kaynaklıydı. Yani aslında sadece dişlerin yamuk olsa düzelmesi çooook basit yani 9 ayda tamam en büyük sorun çenedeki darlıkta zaten onun tedavisi uzun sürüyor diye biliyorumMerhaba birşey sormak istiyorum. Diş teli taktırmak istiyorum yarın randevum var. Dişlerim de şekil bozukluğu hiç yok. Sadece alt ve üst dişlerim biraz önde. Gülünce anlaşılıyor sadece. Dişleri geri almak için tel taktıranınız oldumu tedavisi ne kadar zaman sürdü ve ne kadara mal oldu. En azından bir fikrim olursa gitmeden önce, çok iyi olur
Çok sevindim inşallah benimkide biter hemen ama daha çook vardoktorum birkaç aya tedavin bitecek dedi çok mutluyum :)
Acaba bendede mi üst çenemde darlık var. Gülerken bir gariplik olduğunu sesiyorum ama adı yok :/ en iyisi yarın doktora sormakBenim de senin gibi sorun vardı hafif yamuluk olsa da dişlerin sığmamasından ve çok önde olmasından kaynaklıydı. Yani aslında sadece dişlerin yamuk olsa düzelmesi çooook basit yani 9 ayda tamam en büyük sorun çenedeki darlıkta zaten onun tedavisi uzun sürüyor diye biliyorum
ne kadar oldu takılalıÇok sevindim inşallah benimkide biter hemen ama daha çook var
Benim de en çok taktığım sorun buydu. Kesinlikle taktırın diyorum. İnanın bunca zaman ertelediğime üzülüyorum. İlk başta maddiyattan sonra da ihmalkarlıktan yapmadım. Hep korktumAcaba bendede mi üst çenemde darlık var. Gülerken bir gariplik olduğunu sesiyorum ama adı yok :/ en iyisi yarın doktora sormak
18 martta taktım ama bundan 3 ay öncesinde de damaklık taktım çenem genişlemesi için. İlk tedavi sırasında bana 3 sene dediler ne kadar olur bilmiyorumne kadar oldu takılalı
benim şuan 2 sene oldu. çıkarmam 2.5 seneyi bulur sanırım.18 martta taktım ama bundan 3 ay öncesinde de damaklık taktım çenem genişlemesi için. İlk tedavi sırasında bana 3 sene dediler ne kadar olur bilmiyorum
Yaşında etkili olduğunu düşünüyorum birde. 20 yaşındayım yani çenenin hareketide zorlaşıyor haliyle... Umarım erken biter.benim şuan 2 sene oldu. çıkarmam 2.5 seneyi bulur sanırım.
benim üst çenem dişlerime göre küçük oldugundan, köpek dişim damağımda gömülü kalmış. 2 20lik dişimi amelyatla aldırdım. tekrar gömülü diş ameliyatı oldum damagın içine tel yerleştirip o dişimi sürdürdüler.
zaman çabuk geçiyor merak etmeyin..
benim de 19 yaşında takıldı..Yaşında etkili olduğunu düşünüyorum birde. 20 yaşındayım yani çenenin hareketide zorlaşıyor haliyle... Umarım erken biter.
Baya zorlu olmuş sizin ki benimde zorlu oldu. 4 dşim çekildi :/
Oyy çok geçmiş olsun. Emeklerinizin, sabrınızın karşılığını alacaksınız inşallah. O güzel tebessümleriniz hiç eksik olmasın sizdenbenim de 19 yaşında takıldı..
zor ama sonuç güzel olacak inşallah.
bi de bana yay takıldı, yanağım delindi, iki hafta şiş gezdim yemek yiyemedim, peçete pamuk koydum hep. hep çok güzel olacak dişlerim diye motive ettim kendimi. siz de öyle motive olun çıkaracagınız günü hayal edin :)
teşekkür ederim:)Oyy çok geçmiş olsun. Emeklerinizin, sabrınızın karşılığını alacaksınız inşallah. O güzel tebessümleriniz hiç eksik olmasın sizden
Kesinlikle kafaya takarsan geçmiyor vakit. Saldım kendimi bende yokmuş gibi hareket ediyorum :)