Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

Arkadaslar son randevumda doktor asistanına gelecek sefer üst 18 alt 16 dedi bu ne manaya geliyor bilen var mı
Belki Yer Açmak İçin Alttan ve Üstten Çekim olabilir.Ama Diş Teli Varken Çekim Yapılıyor Mu Bilmiyorum.

Son düzenleme:
Merhaba birşey sormak istiyorum. Diş teli taktırmak istiyorum yarın randevum var. Dişlerim de şekil bozukluğu hiç yok. Sadece alt ve üst dişlerim biraz önde. Gülünce anlaşılıyor sadece. Dişleri geri almak için tel taktıranınız oldumu tedavisi ne kadar zaman sürdü ve ne kadara mal oldu. En azından bir fikrim olursa gitmeden önce, çok iyi olur

Benim de senin gibi sorun vardı hafif yamuluk olsa da dişlerin sığmamasından ve çok önde olmasından kaynaklıydı. Yani aslında sadece dişlerin yamuk olsa düzelmesi çooook basit yani 9 ayda tamam en büyük sorun çenedeki darlıkta zaten onun tedavisi uzun sürüyor diye biliyorum

Acaba bendede mi üst çenemde darlık var. Gülerken bir gariplik olduğunu sesiyorum ama adı yok :/ en iyisi yarın doktora sormak

Acaba bendede mi üst çenemde darlık var. Gülerken bir gariplik olduğunu sesiyorum ama adı yok :/ en iyisi yarın doktora sormak
Benim de en çok taktığım sorun buydu. Kesinlikle taktırın diyorum. İnanın bunca zaman ertelediğime üzülüyorum. İlk başta maddiyattan sonra da ihmalkarlıktan yapmadım. Hep korktum
Taktırın ve kurtulun neyse tedavisi olur uzunda sürse sonu güzel olacak inşallah

18 martta taktım ama bundan 3 ay öncesinde de damaklık taktım çenem genişlemesi için. İlk tedavi sırasında bana 3 sene dediler ne kadar olur bilmiyorum
benim şuan 2 sene oldu. çıkarmam 2.5 seneyi bulur sanırım.
benim üst çenem dişlerime göre küçük oldugundan, köpek dişim damağımda gömülü kalmış. 2 20lik dişimi amelyatla aldırdım. tekrar gömülü diş ameliyatı oldum damagın içine tel yerleştirip o dişimi sürdürdüler.
zaman çabuk geçiyor merak etmeyin..

Yaşında etkili olduğunu düşünüyorum birde. 20 yaşındayım yani çenenin hareketide zorlaşıyor haliyle... Umarım erken biter.
Baya zorlu olmuş sizin ki benimde zorlu oldu. 4 dşim çekildi :/

Yaşında etkili olduğunu düşünüyorum birde. 20 yaşındayım yani çenenin hareketide zorlaşıyor haliyle... Umarım erken biter.
Baya zorlu olmuş sizin ki benimde zorlu oldu. 4 dşim çekildi :/
benim de 19 yaşında takıldı..
zor ama sonuç güzel olacak inşallah.
bi de bana yay takıldı, yanağım delindi, iki hafta şiş gezdim yemek yiyemedim, peçete pamuk koydum hep. hep çok güzel olacak dişlerim diye motive ettim kendimi. siz de öyle motive olun çıkaracagınız günü hayal edin :)

Oyy çok geçmiş olsun. Emeklerinizin, sabrınızın karşılığını alacaksınız inşallah. O güzel tebessümleriniz hiç eksik olmasın sizden
Kesinlikle kafaya takarsan geçmiyor vakit. Saldım kendimi bende yokmuş gibi hareket ediyorum :)

teşekkür ederim:)
aynen öyle sevin tellerinizi, nasılsa çıkacaklar :))

Arkadaslar ben ilk ayimi doldurdum doktor braketlerin icindeki lastikleri cikarsi sadece telle tutturdu dun. Bugun de sagdaki ön disimin yanindaki disim sol tarafi ittirmis ve on dis ile arasi acildi. Sol tarafta hafif bosluk vardi ordan anladim sola dogru kaydigini. Ara cok sıkısıktı bayagi acildi.
Tedavi asamasinda bu tarz seyler oluyor mu bozulmalar falan

Kızlar merhaba Ben de 27 yaşındayım. Tellerim dün takıldı. Üst iki dişim çekildikten ve dolgularim tamamlandiktan sonra altlara da 2 ay sonra takılacak Suan hafif sizilarim var ama teller çıktıktan sonraki halimi düşününce acı filan kalmoyr

Eklentiler

• Screenshot_2016-09-07-22-19-37.jpg
    14,6 KB · Görüntüleme: 185
Reactions: lra
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…