Evet tedavi herkeste değişik gidiyor gerçekten siz şanslı olanlardansınız :)Evet 10 ayligina anlastim ben 9 ayima girmek uzereyim son 1 aydada takilmaz diye umit ediyorum bide burda gordugum bazi resimlerde teller daha farkli sanki sanirim her doktor kendine gore yontem uyguluyor bide en onemlisi bende cene bozuklugu yok oda etken olabilir
Bende tek ust ceneye yaptirdim 2000 tl nakit olursa biraz daha pazarlik yapma sansiniz var gibi ama genel piyasaya bakacak olursak fiyat makuldurarkadaşlar ben üst dişe yaptırcam tel.indirim haliyle 2.500 dedi bana.bakırköyde yaptrcam fiyatı normalmı acaba
Ben hic arastirmada yapmamistim ilk gittigim discide hemen 10 ay diyince tmm dedim ve 3 gun icinde hemen takildi surec olarakta sanliydim kisı evde cıkardim cok sukur simdi agustos bası cikicak insallahEvet tedavi herkeste değişik gidiyor gerçekten siz şanslı olanlardansınız :)
arkadaşlar ben üst dişe yaptırcam tel.indirim haliyle 2.500 dedi bana.bakırköyde yaptrcam fiyatı normalmı acaba
neleri yemek yasak acaba ? hangi diş fırça turlerını kullandınız diş ipide gereklimi almayaMrb bende tel taktirdim 1 ay oldu suanda memnunum ins en kisa zamanda duzelir soru sormak isteyen varsa az cok cevaplayabilirim :) 22 yasindayim :)
aramıza hoşğeldin..neleri yemek yasak acaba ? hangi diş fırça turlerını kullandınız diş ipide gereklimi almaya
harıka gözükuyor darısı hepimızın başına :)eskı hali nasıldı ama :)Tellerim bugun cikti darisi sizlere olsun insallah cok mutluyum inanin agzimdan bi agirlik gitmis gibi
Çok çok güzel olmuş, aman pekiştirme apareylerini çok düzenli kullanın bozulmasın...bravo hekiminize böyle bi tedavide dişetlerinizde güzel görünüyo.....Eki Görüntüle 1854264
Bugun tellerim cikti arkadaslar nasil olmus sizce :)))
Tesekkur ederim.canim tedavi sureci resimdeki gibi gecti canim :)harıka gözükuyor darısı hepimızın başına :)eskı hali nasıldı ama :)
Cok tesekkurler evet plak yiyip icmedigim heran azimda zaten hissetmiyorum bile onu :)Çok çok güzel olmuş, aman pekiştirme apareylerini çok düzenli kullanın bozulmasın...bravo hekiminize böyle bi tedavide dişetlerinizde güzel görünüyo.....
Çok güzel olmuş kusursuzEki Görüntüle 1854264
Maaşallah çok güzel olmuş zaten diş yapın güzelmiş GÜLE GÜLE kullanEki Görüntüle 1854264
Tesekkur ederim cnim insallah istedigin gibi olurÇok güzel olmuş kusursuz
Darısı başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?