2 sene 7 aydır kullanıorm telleri bu arada ilk konusmamızda 2 sene demiştik ama yedi ayda gelmiş geçmiş .
arkadaşlar bende yeni üye oldum, 3 aydır diş teli kullanıyorum.. her ay fotoğraf çekiyorum düzelme belirginleşince yayınlıycam..
bende açık kapanış ve dişlerde çapraşıklıklar var.. açık kapanış çok zor bir tedaviymiş..doktor 2 sene dedi ama sanırım benim kide 2 seneyi geçer..
2 aydır çok yavaş ilerleme olduğundan bu ay 4 numaralı 4 dişim çekilecek alt ve üst.. :uhm:
arkadaşlar bende yeni üye oldum, 3 aydır diş teli kullanıyorum.. her ay fotoğraf çekiyorum düzelme belirginleşince yayınlıycam..
bende açık kapanış ve dişlerde çapraşıklıklar var.. açık kapanış çok zor bir tedaviymiş..doktor 2 sene dedi ama sanırım benim kide 2 seneyi geçer..
2 aydır çok yavaş ilerleme olduğundan bu ay 4 numaralı 4 dişim çekilecek alt ve üst.. :uhm:
Arkadaşlar bu kapanış bozukluğu bende de var. benneyaptımkiaynı benim tedavim gibi canım 4 dişim çekildi acılıs kapanıs problemi oldugu için böyle uzun sürdü belkide benimki ama şimdi cok güzel kapanıyor devamlı lastıklerle calısman gerekicek.:bbo:
ya ben bazı yiyecekleri lastikleri çıkarmadan yiyorum sakıncası varmıdır sizce? =)
..$€L!n..;4353278 .!.:hayır bi sakıncası yok en fazla o lastik kopar yeni bi lastik daha takarsın yerimseniben benimde alt dişimdeki telimle üst dişimdeki telime taktığımdan dolayı sürekli çıkartmak zorunda kalıyordum cokacimcoook
cevabın için sağol canım zaten öyle oluyor bazen kopuyor lastikler şakkıdı
3.500 ytl normal bir fiyat.şimdi tel tedavisi yaptırcam..ne kadar bilio musunuz?bi bayanla görüştüm..önceden dedim araştırayım ve rasgele bi diş lab.girdim..ordaki bayana sordum..kendisiyle çalışmadım ama..... baanın en iyisi olduğu söyleniyo..bide ... var dedi...beni iki kişiye yönlendirdi..geçen yıl gittiğim diş hekimi de kendi kızını n dişlerini yapan doktora yönlendirdi beni...görüştüğüm bayan 3500 ytl dedi..indirim ve taksit yapacak..3150 galiba olacak ve 10 ay..çok mu pahalı..1500 dolar diyenler olmuş..hesapladım...2500 civarı ya oluyo ya olmuyo..nedne acaba?bide dolar fırladı ya..acaba artmış mıdır?
kafanızı şişirdim...kusura bakmayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?