Mutlaka çene darlığında çekim gerçekleşir ancak çekim yapmadan dişleri düzeltecek hekim varsa durum değişir..hiçbirşey gereksiz yaratılmamıştır..Hatta ilerde PRP yöntemiyle yapay dişkökü oluşumundan bahsediliyor..iyi bakılmış 20lik diş kökleri bu konuda yardım edecek..VALLA CENE YAPISI DAR İSE HERSEKILDE DİŞLERİ İLERKİ YAŞLARDA MUHAKKAK İLERİ ATIOR BU BİR GERCEK.BENIM DİŞCİ KENDİ ARKADASIMÖ VE ASLA DİŞİN KÖKÜ SAĞLAMSA CEKEN BİRİ DEĞİLDİR AMA O BİLE DER 20 LİK DİŞLER AGIZDA GÖREV YAPMAZ .. TABI HER DİŞCİNİZ TEZİ AYNI DEĞİL SEN CEKTIRME BEN GEC KALDIĞIM İÇİN PİŞMANIM KEŞKE DAHA ÖNCE CEKTIRSEYDIMDE KURTULSAYDIM ..CUNKU DİŞ KÖKLERİM CENEME KADAR VE KÖKLERİ SORUNLU VS...
HAMBOSPARA fotoğraflarınızdaki kişi sizmisiniz???yalnız alt çeneniz profilden geride görünüyor..ortodontik tedavi görmüşmüydünüz????Mutlaka çene darlığında çekim gerçekleşir ancak çekim yapmadan dişleri düzeltecek hekim varsa durum değişir..hiçbirşey gereksiz yaratılmamıştır..Hatta ilerde PRP yöntemiyle yapay dişkökü oluşumundan bahsediliyor..iyi bakılmış 20lik diş kökleri bu konuda yardım edecek..
ewet fotodaki kişi benım vee suanda ortodontık tedavi görüyorum zaten..HAMBOSPARA fotoğraflarınızdaki kişi sizmisiniz???yalnız alt çeneniz profilden geride görünüyor..ortodontik tedavi görmüşmüydünüz????
Tedaviniz ne kadar sürecek???hangi hekimle çalışıosunuz???ewet fotodaki kişi benım vee suanda ortodontık tedavi görüyorum zaten..
Ayy harika bişey kalmamışş...Güzel gülüşler sizi bekliyorwww.drortodontist.com.tr
anadolu yakasında optımumum orada
berrin usta doktorum.2,5 -3 sene demişti ama yaz sonu cıkıcak kısmetse
insallah tesekkurlerr..Ayy harika bişey kalmamışş...Güzel gülüşler sizi bekliyor
sen acayip tatlısın hakızlarrr bugun telim takılcaktı ama takılmadı yarın yüzük ölcüsü alıncakmıs o ne oluyo bide aparey mi ne dedi ondan takmam gerekebilrmiş ooff off bugün birsürü resim cekti lastik taktı dişime.Tellere nezaman geciş yapcam ben kızlar yaa
benim üst normal dişlerimle 1 tane altta çıkan 20lik dişler tam üst üste oturuyo. Ama 20lik dişin tarafında köpek dişi öne doğru kaydı bu yüzden. Küçük azı dişini çektirip güçlü dişleri tutmakta fayda var gibi. Doktor öyle dedi. Köpek dişide küçük azı dişinin yerine gelecek.VALLA CENE YAPISI DAR İSE HERSEKILDE DİŞLERİ İLERKİ YAŞLARDA MUHAKKAK İLERİ ATIOR BU BİR GERCEK.BENIM DİŞCİ KENDİ ARKADASIMÖ VE ASLA DİŞİN KÖKÜ SAĞLAMSA CEKEN BİRİ DEĞİLDİR AMA O BİLE DER 20 LİK DİŞLER AGIZDA GÖREV YAPMAZ .. TABI HER DİŞCİNİZ TEZİ AYNI DEĞİL SEN CEKTIRME BEN GEC KALDIĞIM İÇİN PİŞMANIM KEŞKE DAHA ÖNCE CEKTIRSEYDIMDE KURTULSAYDIM ..CUNKU DİŞ KÖKLERİM CENEME KADAR VE KÖKLERİ SORUNLU VS...
sen acayip tatlısın hakaç aydır benim gibi bi taktıramadın telleri
doktor ne demişti sana cumartesi gel takalım mı dedi? banada dişini çektir öyle gel dedi haftaya cumartesi gidecem bende şimdi takmazsa acayip sinir olurum zaten 1.5 ayda bir randevu veriyo.sorma canım yaa git gel ortada bişey yok :))) bi an önce takılıp bi an önce çıksın die bakıyorum ama nerdeeee :))))
ortodonti doktorum bişey dememişti bu 2. görüsüm zaten benim kendi diş doktorum demişti beraber calısıyorlar ama ortodontist ayda 1 geliyor 1ay 2 ay belkide 3 ay sarkacak aparey ne ise kimi 3 ay tel takılmadan onu takıyomus off off napcam ben :)))doktor ne demişti sana cumartesi gel takalım mı dedi? banada dişini çektir öyle gel dedi haftaya cumartesi gidecem bende şimdi takmazsa acayip sinir olurum zaten 1.5 ayda bir randevu veriyo.
aslında o önemli değil o kadar aparey çene genişletmeydi galiba eğer onu taktıysa başladın demektir başlamak bitirmenin yarısıdır. Ben daha diş çektirecem haftaya gidecem bakalım ne olacak :)ortodonti doktorum bişey dememişti bu 2. görüsüm zaten benim kendi diş doktorum demişti beraber calısıyorlar ama ortodontist ayda 1 geliyor 1ay 2 ay belkide 3 ay sarkacak aparey ne ise kimi 3 ay tel takılmadan onu takıyomus off off napcam ben :)))
diş cektirceksen onun yerinin iyileşmesini bekliceksin sanırım yok cnm daha aparey falan takılmadı 1 ay sonra gelcek tekrar bakalım baslayamadık yani dahaaslında o önemli değil o kadar aparey çene genişletmeydi galiba eğer onu taktıysa başladın demektir başlamak bitirmenin yarısıdır. Ben daha diş çektirecem haftaya gidecem bakalım ne olacak :)
sen de çektirdin mi diş?bide apareyi alta mı üste mi takacak?diş cektirceksen onun yerinin iyileşmesini bekliceksin sanırım yok cnm daha aparey falan takılmadı 1 ay sonra gelcek tekrar bakalım baslayamadık yani daha
bana 5 6 gün önce çektir gel dedi. Takacam diye bir şey demedi aklıma da hiç gelmedi takmaz diye ama telden önce başka şeyler yapılması kafa mı karıştırdı.cektirdim ama tel icin degil cürüktü ondan o yüzden çekime gerek kalmadı hic bilmiyorum ki tatlim bişey anlatmıyo bu doktor sunu yap su gün gel tek dedigi bu kadar suan lastik var dişimde lastik taktı yarın ölcüye gitcem sonra ne zaman telefon ederlerse 1 ay sonra gitcem ama şimdilik üst dişimin telleri takılıyor alt daha sonra
kolay degil ya hemen öyle tele geçmek ben kaç aydır gidiyom geliyom :))bana 5 6 gün önce çektir gel dedi. Takacam diye bir şey demedi aklıma da hiç gelmedi takmaz diye ama telden önce başka şeyler yapılması kafa mı karıştırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?