- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
- 198
O taşan yapışkanlar braketler çıkarılırken mi temizlendi? Yani o zamana kadar kalmasında bir sorun yok mu mesela dişlerin çürümesini falan etkilemiyor mu acaba? Önerilerin için de teşekkür ederim dikkate alacağım. :)Yapistiricilarin hepsi cikiyor sekil A da oldugu gibi benimde braketin etrafinda tasmis gibi vardi.
Bir yikama yapiyor yuzunuz gozunuz yıkanıyor o derece yari yuz banyosu yaptiriyor resmen
Disiniz hareket ettigi icin tam oturmamistir zaten doktorunuz kontrolde ağzınızı surekli ac kapa yaptirip duruma göre sıkıyor.
Tedavi bitiminde disler cuk diye oturuyor yukselti kalmayacaktır :)
Dikkat etmeniz gerekn tek şey braketlerin kirilmamasi ve ark telinin cikmamasi.Ciktigi takdirde hemen randevu alip tekrardan yerine yapistirilmasi veya takilmasi doktor tarafindan.
On dislerinizi fazla kullanmayin braketler onde oldugu icin yerinden cikabilir.
Birde benim bir kere dustugum hata doktor sayesinde duzelttim sag ve sol arka disleri tek tarafli kullanmayin iki tarafida esit kullanin.
Ornegin ben sag tarafi kullanmiyordum sol arka dislerle cigniyordum doktorum uyarmasa tek taraf kullaninca disler curuyor cok kullanidiginiz taraf. :)
Bende hic resim cekecegimi dusunmezdim bu gunlere geleceğimi hayal bile edemezdim hala inanamıyorum
InsAllah sizlerinde tedavisi bittiginde guzel resimler cekersiniz tez zamanda :) (ozguven artisi %100 artiyor)
Evet cikardikdan sonra temizledi.O taşan yapışkanlar braketler çıkarılırken mi temizlendi? Yani o zamana kadar kalmasında bir sorun yok mu mesela dişlerin çürümesini falan etkilemiyor mu acaba? Önerilerin için de teşekkür ederim dikkate alacağım. :)
Tamam teşekkürler. :) benim sağdan alt üst diş çekildiği gün sağ üst telim takıldı. Sol alt üst çektirince de sol üstüm takılacak. Alt için de bir ay sonra dediler. Şimdi sadece sağ üstte tel olduğu için hep solla yiyorum. : DEvet cikardikdan sonra temizledi.
Yapiskanlar çürütmuyor yalniz disinizi cok iyi temizlemeniz lazim braket altinda ki kisim ile dis yuzeyi renk farki olmamasi icin.
Ben dis fircasi haricinde arayuz fircasida kullandim braket kenarlari yapiskan olan yerleride fircaliyirdum yarim saatim dis fircalamakla geciyordu :)
Bende merak ediyorum o evrede yasananlariPekistirme plak evresinde olan var mi sorularim var benimde :)
5 nisan da damaklık(cene genişletme için) ve 6 hazıranda diş teli takıldı bana sürecimiz aynı zamanda ve banada gecen ay ilk kez yaz sonu demişti ..ctesi kontrol var .. benımde alt dişlerde braket etrafları sarı sankı ama neyapsam cıkmıoo ama nasılsa temızlencek dıe kendımı teselli ediyorum..sene sonuna bol bol foto var ozaman bu alanda demekkı ama bende son güncel halini paylaşayım :)1 Nisan tarihinde tam iki sene olacak tel takılalı. Doktoruma ne zaman çıkacak diye sorduğumda daha temmuz ağustosa kadar vakti var dedi halbuki kasım gibi 2016 ya telsiz gireceksin demiştiBelki sorun benim dişlerimden kaynaklı bilemiyorum ama çok uzadı ve artık illallah demeye başladım. Dişlerimi düzenli fırçalayıp temizlememe ve sigara içmememe rağmen dişlerim çok sarardı. Bazen kopartıp atasım geliyor hepsini tek tek...
Tel takma sebebim dişlerim ayrık olmasıydı şuan %80 birleşti. Daha bir dişim eksik olduğu için implant yaptırmam gerek ve çok korkuyorummYani anlayacağınız baya zor oluyor ama hep sonucunu düşündüğüm için bir nebze de olsa kendimi kandırmaya çalışıyorum. Bitsin önce ve sonra şeklinde resim de paylaşırım sizinle
Lazerle kestirme işinin tahmini ücreti nedir bilginiz var mı acaba ?Ben de bittikten sonra daha diş etlerimi biraz lazerle kestiricem çünkü küçük dişlerim. Dişerimi temizletip beyazlatma yaptıracağım. İmplant var ve iki tane dolgum var onları da yeniletmeyi düşünüyorum. Daha çooook işi varHAMBOSPARA
Hiç bilmiyorum ama öğrenince yazarımLazerle kestirme işinin tahmini ücreti nedir bilginiz var mı acaba ?
alt ve üst dişlerinde paralellik sorunu mu vardı? o yüzden mi kullandırıyor bunu ilk defa gördüm. Bende de paralellik sorunu var bunu kullanıcam herhalde.Kızlar selammm :)
ctesi dişime 6 numara lastık verdı ve çapraz şekilde bağlama..
agzıma hap koyacak kadar bile acılmıyor düşünun dişlerimi sıkar gibi konusuyorum .
baskı o bicim .. buzamana kadar yaşadığım en agrılı sürec ama sanırım 1 hafta sürecek bu sekılde.. sadece yemek yerken cıkarmak var gece uyurknede bir tık acıyorum lastıği .. anlamanız için birde resim yüklüyoruömm.. bu bağlar nekadar kullanılıor acaba lastık kullananlar bi yardımcı olsun lütfennn ..
ewet benım kapanış bozuklugum vardı bunlarla son aşamadaymışız .. dişlerın oturması için dedı .. ilk gunum ve agrım var gece yatarken takmam gereken sekıle getirdim ağrı cok oldu cunku .. bıkacgun böle dewam edip alışmasını sağlayayım bırden cok agır geldı bu şekil..1 hafta sonra normale dönerim die dusunuyorum insallahalt ve üst dişlerinde paralellik sorunu mu vardı? o yüzden mi kullandırıyor bunu ilk defa gördüm. Bende de paralellik sorunu var bunu kullanıcam herhalde.
Kızlar selammm :)
ctesi dişime 6 numara lastık verdı ve çapraz şekilde bağlama..
agzıma hap koyacak kadar bile acılmıyor düşünun dişlerimi sıkar gibi konusuyorum .
baskı o bicim .. buzamana kadar yaşadığım en agrılı sürec ama sanırım 1 hafta sürecek bu sekılde.. sadece yemek yerken cıkarmak var gece uyurknede bir tık acıyorum lastıği .. anlamanız için birde resim yüklüyoruömm.. bu bağlar nekadar kullanılıor acaba lastık kullananlar bi yardımcı olsun lütfennn ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?