- 20 Haziran 2010
- 848
- 306
- 133
Fotoğraftaki ben değilim canım
Ay benim boyum devrilmesin kusura bakma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fotoğraftaki ben değilim canım
Dişlerinizin tedaviye başlarken çekilen filmi(panoromik) ve elinizde bulunan tüm fotolarla TDO(Türk Diş Hekimleri Odasına)ve faturanızla bilirkişi talep edebilirsiniz,faturanız yoksa savcılığa şikayet dilekçenizle başvurabilirsiniz..Gürbüz diş kliniğine gelen ortodontist. ( erkek ) mesrutiyet cd / Ankara uzak durun arkadaslar. Dislerimin fotografi var bakabilirsiniz. Cok iyi arastirin doktorunuzu
Büyük ihtimalle hekiminiz kayıtdışı çalışıyordur(o kuruma kayıtlı deildir)bunun için faturanızı ve filmlerinizi alamazsınızama yapacağınız ihbarla ceza almasını sağlayabilirsiniz...Dişlerinizin tedaviye başlarken çekilen filmi(panoromik) ve elinizde bulunan tüm fotolarla TDO(Türk Diş Hekimleri Odasına)ve faturanızla bilirkişi talep edebilirsiniz,faturanız yoksa savcılığa şikayet dilekçenizle başvurabilirsiniz..
Büyük ihtimalle hekiminiz kayıtdışı çalışıyordur(o kuruma kayıtlı deildir)bunun için faturanızı ve filmlerinizi alamazsınızama yapacağınız ihbarla ceza almasını sağlayabilirsiniz...
Başlarken film çekildiyse ve ödemeyi kredi kartıyla yaptıysanız ekstrenizde kurum kayıtlıdır.Başka kimsenin mağdur olmaması için vatandaşlık görevinizi yapın derim.Hangi hekim olduğunu bana özelden yazabilirmisiniz???Evet defalarca fatura istememe rağmen vermediler. Sanırım ünv de hoca olmasından kaynaklı. Oraya gittiğime dair ben de bir belge yok ama onlarda dosyam vardır diye düşünüyorum.
Kızlar diş telleriyle çekirdek yiyen var mı
Az önce yemeyi denedim önler agrıdı. arkalarla yemek bile zor oldu zorlasam kırılır mı acaba
yani cok zor sürecten gecmişisn cok gecmıs olsun öncelıkle..
ya ortodontıst cok önemlı bu bırgercek..
bende araştırma aşamasında öle ortodontıst ile karşılastımkı anlatamam.. olmaz dıyenı ,kaplama apalım dıyenımı ararsın neler neler...
yenı dişlerinden memnunsun cok şükür en önemlisi bu :)
Benim 1 yıldır tellerim var üst dişlerim de düzeldi ama çekirdek zorladı bayağıEn fazla 1 haftada nirmal yemege gecmistim kontrollerde 3 gun sizliyordu ilk zamanlar.
Arka dislerimle findik fistik ceviz cips Allah ne verdiyse yedim.
On ust disim duzeldiginden beri cekirdek citliyorum bir kac ay ayri kaldim cok ozlemistim:)
Benim 1 yıldır tellerim var üst dişlerim de düzeldi ama çekirdek zorladı bayağı
tabi tabi cıktı o cok sükür zaten 4 -5 ay kaldı o bende ..Hambospara ust damakligin cikti mi senin
Damak genisletmesi icin takilan aparat?
Senin denir 1 aparat vardi diye hatirliyorum
Az kalmis ama o bir dis boslugu sanirim sabirsizliginizdan dolayi hep uzun surer kapanmasi
Off sabaha karsi uyudum heycandan sabah kalkamadim randevumu kacirdim
Kac kisi var acaba bu dunyada tellerinin cikmasi icin sabirsizlanip da sabah gec kalan [/QUOT
hadı ya kötu olmus sneınkıde ama olssn arada bı ara sıksıtırıs senınkınıde)
bakınca anlaşılmıor zate diş boşlugu ama ben dilimle hıssedıyorumn
benı cunku gülerken cok rahatsız eden tek sorun buydu telden cok ..ne zaman cıkıcak demıordum nezaman kapanıcak bu boşluk cok kotu hıssedıyroum dıyee ..
ağrı sızı yok artık zaten de sıkıldım artık .. saymıorum ama 2017 de onlarla olmayacağım düşüncesi yınede cok guzel :)
Ustler cikti sira altlarda sali gunune randevumuzu aldik cok sukur oda cikiyor :)
Darisi sizlerin basina :)