- 11 Şubat 2016
- 28
- 14
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama benım yıgenımın hem alt hemde üst dişin arka kısmında var tel .. bence her dr takmıyor o teli :)Plak verdi ust dislerde arkaya sabit tel olmuyormus 1 ay her zaman takacakmisim 1 ay sonrada sadece aksamlari cok yogundu gec de kaldigim icin cok detaya giremedim sali gunu konusacagiz :)
Cok garip bir his dudaklarik dislerimin ustunde kayıyor resmen
Aynen ekmek falan ısırırken de önce zorlandım alıştım sonra. Çekirdeğe de alışıcam inşIlk zorlanir gibi oluyorsun uzun zamandir yemedigin icin sanki dislerinin kuvveti gitmis gibi brakete dikkat et citlat gitsin hic bisey olmaz :)
ama benım yıgenımın hem alt hemde üst dişin arka kısmında var tel .. bence her dr takmıyor o teli :)
ama cok ğüzel olmalı dusunemıorum yemek yıyorsun ve gidip ağzını calkamak zorunda değilsin :)
Canim cekirdek cektiAynen ekmek falan ısırırken de önce zorlandım alıştım sonra. Çekirdeğe de alışıcam inş
Telli halinde tum resimler gitti cikarilmadan cektim gormek istemezsiniz :)süper canım dişlerin tam istediğim gibi yani gülünce dişlerinin hepsi gözüküyo benim dudağım bi kısmını kapattığı için dişlerim küçük gözükebiliyo inşallah yakın zamanda bende kensi diş telsiz resmini atarım telli hali varmı yada ilk zamanki hali diş çektirdinmi tedavin ne kadar sürdü çok sordumama son olarak
resim çektiğinde rujun renkli olduğundan farklı çıkabiliyo biliyorum ama rujun markası ve numarası nedir
İnşallah ben de iki yıl sonra sizin gibi düzgün dişlerimi yaptırmak isteyenlere paylaşabilirim. :) diş çekimi oldu mu sizde? Alt üst dişler birbirine tam oturuyor mu?Rujlu olan plakli
Rujsuz olan plaksiz
Evet tel uzun kaldıgında kesebiliyor. İlk önce birazını keser şimdi nasıl diye sorar sen biraz daha kesmesini istersen keser. Rahatlarsın. Yoksa kestirmeden cok zor.. Ağzımda çok yara olmuştu benim.Kızlar ya ben de tel taktırdım ama kafamı kurcalayan bir sürü soru var. Hepsini doktoruma sormaktan çekiniyorum şuan ilk randevuda soruya boğmak istemiyorum. :) yardımcı olur musunuz? Braketleri yapıştırırken yapıştırıcı sürüyor ya, o braketin etrafında da saydam ve mat şekilde kalıyor. O geçici bir şey mi yoksa braketler çıkana kadar kalacak mı? Veya hiç çıkmama gibi bir ihtimal var mı?
Diğer sorum telin arka bitimi batıyor. Biraz uzun kalmış. Onu sıfır şekilde kısaltabilirler değil mi doktoruma kısaltalım dediğimde çok kısa kısaltmaz diye korkuyorum. :/
bir de benim braketlerin hepsi takılmadı. Ön dişlerime takılmamasına rağmen braketlerin takıldığı gün ön dişlerimin ucunda beyazlıklar vardı, geçmez diye çok korktum ama geçti. Önlere de braket takılınca kalıcı bir renk değişimi olur diye korkuyorum. Araştırdım ama braket takımında böyle bir tehlike bulamadım. Bir şey olmaz Di mi dişlere
Son sorum da tedavisi bitenlere. İlk haftamda soldaki diş çekimim bitmediği için sadece sağ tarafın teli takıldı. Şimdiden dişlerimi kapadığımda sadece sağda bir dişim üstüne oturuyor, önceden hepsi birbirine oturuyordu, bir haftada bir dişim yükselti yaptı. Tedavi bittiğinde dişlerin hepsi cuk diye oturuyor mu? Yerlerini değiştirince alt üst birbirine tam oturacak şekilde oturuyor mu?
Yardımcı olursanız sevinirim. Bir de dikkat etmem gereken şeyler varsa önerilerinizi dinlerim.
Kızlar ya ben de tel taktırdım ama kafamı kurcalayan bir sürü soru var. Hepsini doktoruma sormaktan çekiniyorum şuan ilk randevuda soruya boğmak istemiyorum. :) yardımcı olur musunuz? Braketleri yapıştırırken yapıştırıcı sürüyor ya, o braketin etrafında da saydam ve mat şekilde kalıyor. O geçici bir şey mi yoksa braketler çıkana kadar kalacak mı? Veya hiç çıkmama gibi bir ihtimal var mı?
Diğer sorum telin arka bitimi batıyor. Biraz uzun kalmış. Onu sıfır şekilde kısaltabilirler değil mi doktoruma kısaltalım dediğimde çok kısa kısaltmaz diye korkuyorum. :/
bir de benim braketlerin hepsi takılmadı. Ön dişlerime takılmamasına rağmen braketlerin takıldığı gün ön dişlerimin ucunda beyazlıklar vardı, geçmez diye çok korktum ama geçti. Önlere de braket takılınca kalıcı bir renk değişimi olur diye korkuyorum. Araştırdım ama braket takımında böyle bir tehlike bulamadım. Bir şey olmaz Di mi dişlere
Son sorum da tedavisi bitenlere. İlk haftamda soldaki diş çekimim bitmediği için sadece sağ tarafın teli takıldı. Şimdiden dişlerimi kapadığımda sadece sağda bir dişim üstüne oturuyor, önceden hepsi birbirine oturuyordu, bir haftada bir dişim yükselti yaptı. Tedavi bittiğinde dişlerin hepsi cuk diye oturuyor mu? Yerlerini değiştirince alt üst birbirine tam oturacak şekilde oturuyor mu?
Yardımcı olursanız sevinirim. Bir de dikkat etmem gereken şeyler varsa önerilerinizi dinlerim.
İnşallah ben de iki yıl sonra sizin gibi düzgün dişlerimi yaptırmak isteyenlere paylaşabilirim. :) diş çekimi oldu mu sizde? Alt üst dişler birbirine tam oturuyor mu?