Bende lastik kullanıyorum.doktorum bana dişlerime takmam için lastik verdi.ama bn bunları hergün takmıyorum.ya unutuyorm ve da yemek yerken çıkar tak yaptığım için üşeniyorum.sorun olurmu bilmiyom bnm 11 ay oldu taktıralı.ve hala dişerim aralıklı..bide bana ara fırçaları kullanman gerekmez dedi.normal diş fırçasıyla fırçalıyorm dişlerimii :S:S:S
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
Mutlaka yapar dişe birşey yok sanırım.kızlar doktorum baş ve diş ağrısı yapar mutlaka demıs uyarmıstı ama 3hafta oldu takalı hiç ağrım yok bu normal mi
Hayırlısı olsun. kaydirigubbakcemile5Perşembe günü taktırdım diş tellerimi :dance: daha bir hafta olmasına rağmen soruyorum herkese bi değişiklik varmı dişlerimde diyeekaydirigubbakcemile3
Bende kilo verdim yemek yemeye bayılırım ama tellerle keyif alamadığım için fazla yemiyorum artık :1rolleyes: gayet güzel olduu tabii
bana damaklık falan hiç bişey vermedi doktor acaba diş yapımdan dolayımıki CADIARZU ayrıca sadece yanlara taktı ,yer açılıncamı önlere takıcak acaba çünkü önlerde eğri hafif...
İnci gibi dişlerimizin olması dileğiyleee
Teşekkür ederim,umarım çok güzel olur. :)8 aymısüper ya umarım bende o günleri görebilirim ben napiim daha 1 haftalık tellerimle nerelere gidiimkaydirigubbakcemile3
çok sevindim umarım sonucu çok güzel olur..kaydirigubbakcemile5
Dişlerinde düzelmeyi hissedebiliyormusun peki?
Benimde dişlerim çok sıkı olduğu için önceden iki küçük azıyı çekti doktorum şimdi o yüzden yanlarda teller var ..bende kasım sonu gene gidicem doktorumaabi an önce düzelsin ya bi anönce... bazen gülerken dudaklarım üstte kalıyo kaydirigubbakcemile3elimle düzeltiyom hehee tellere takılıyo
Fırsat buldukça gidin ortodontistlere danışın.Slm arkadaşlar, benimde dişlerimde sorun var, tel taktirmak istiyorum, bana maliyeti hakkinda bilgi verirmisiniz acaba? Bide doktor tavsiye ederseniz çok sevinirim.. şimdiden teşekkürler
Canım sen de lastikleri alt azı dişinden üst köpek dişine doğru mu kullanıyosun,yoksa tam tersi mi ? fisfisfis4 kasımda randevum vardı yine cıkmadı ve yine lastıklerim var. doktorum yü-zde 99 birdahaki randevuda lastıkleri bırakıp cıkma asmalarına gececegiz dedi ve benim bütün umutlarım yıkıldı tellerle ve lastıkle koskoca bir bucuk ay. hos 3 yılın yanında ne ki ama gelin de bana sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?