kesin çözümse ben de taktırırım. çünkü plak kullananlarınki bozuluyor gerçektenSordum rahatsız eder mi diye çok ince bir tel , eğer ortodonti tedavisinden sonra takılmazsa zaman içinde eski haline geri dönmek ister dişler dedi. Herkese takılır sonunda diye düşünüyorum.Bazı insanlar "ben ortodonti tedavisi gördüm ama dişlerim eski haline döndü" diye şikayet ediyor, bu nedenle sanırım. Çok mantıklı retainer takmak bence.
çok güzl olmuş gülerek kullanın :) darsı bnm dşlre ... dişlernz cok mu çarpaşktı ?merhabalar,
Sonunda ben de resim ekleyenler kervanına girdim. 6 buçuk ayım bitti dişler düzeldi :) Çok güzel bir duygu. Hala kararsız olanlar varsa hemen taktırsın zaman çok çabuk geçiyor.:)
Eki Görüntüle 1745858
şeffaf olduğu için sorun yaşıyor musun acaba? sararır eder soslu körili şeyler yiyemezsin felan diyorlarmerhabalar,
Sonunda ben de resim ekleyenler kervanına girdim. 6 buçuk ayım bitti dişler düzeldi :) Çok güzel bir duygu. Hala kararsız olanlar varsa hemen taktırsın zaman çok çabuk geçiyor.:)
Eki Görüntüle 1745858
Teşekkürler evet ön dişim ve yanlar olmak üzere 4 dişim çarpıktı. sağ taraf üst üste görünüyordu resim eklerim yakında eski dişlerimin :)çok güzl olmuş gülerek kullanın :) darsı bnm dşlre ... dişlernz cok mu çarpaşktı ?
şeffaf olduğu için sorun yaşıyor musun acaba? sararır eder soslu körili şeyler yiyemezsin felan diyorlar
merhaba ;1 ay oldu tel taktıralı hiç değişim yok
valla nasıl taktırdınız derken zaten dişe yapısan bişi ağrısız sızısız benım cene darlığım vardı buarada :)Taktiran arkadaşlar nasıl yaptırdıklarını ve fiyatlarını yazabilirler mi
5000 tl ye yaptırdım benTaktiran arkadaşlar nasıl yaptırdıklarını ve fiyatlarını yazabilirler mi
benim dişlerim çok sıkıntılı ve uzun bir süreç olacak. o yüzden 5000 normal benim için. başka doktorlarla görüşün isterseniz belki alt dişlerinizde de milim de olsa eğrilik vardır. doktor kusursuz olmasını ister o yüzden altlara da takılmasını istemiştir. peşin ödemek zorunda değilsiniz zaten taksit hakkında bilgilendirmesini isteyebilirsinizBn alt dişlerini düzgün sanıyordum ama dün doktora gittiğimde doktor her iki tarafa da takılması gerektiğini söyledi ve 5000 istedi ama açıkçası bana fazla geldi bu kadarını ödeyebilecegimi sanmiyorum
Teşekkürler.. Evet illa ki değişim vardır ama ben fark edemiyorumdur belki de çok sabırsızım:)merhaba ;
daha dur yolun başındasın ... ama olucak netıcede yavas yavaş hıc anlamıcaksın bile ..
misal bende anlamıordum ama etrafımda benıaradqa sırada görenler aa ne cok değişmıs dıyordu .. hergun göre göre farketmıyor ama değişim hep var :) hayırlı olsun bu arada :)
Ben de 3bine taktırdımTaktiran arkadaşlar nasıl yaptırdıklarını ve fiyatlarını yazabilirler mi
Nerde taktırdınız ?Ben de 3bine taktırdım
Denizli'deNerde taktırdınız ?
çok sorun var derken ne sorunu vardı mesela? 5000 TL yaptırdım demişsin altta birisi 3000 yaptırtım demiş neye göre değişiyor bu kadar fark? benim bi arkadaş 4.500 TL ye yaptırmış ama çok sorun vardı ağzımda diyor aynı yerde yaptıracam bende gerçekten çok yüksek fiyat. Ve en arkada 20lik dişim var çekilmesi gerekir mi acaba?5000 tl ye yaptırdım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?