Aynen canım kendim de fark ediyorum ama başkaları söyleyince daha güzel oluyo tabiiİnşallah çabucak biter tedavilerimiiz inci gibi olur dişlerimiz
Yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum canım benim dokturum biraz ayrıntıcı en ufak pürüz bile olmayana kadar kalıyo tel ortalama 2 yıl dedii yani 2 yıla biterde di ama bilmiyorum daha da uzamaz umarımEveet inşallah o gunleride görürüzsenin ne kadar duracakmıs teller ne kadar kaldı
Teller dönem dönem ağrı yapıyo zaten özellikle ilk takıldığında ya da kontrolde bir işlem yapıldığında.. Ama hamilelikte diş hassasiyeti artıyo zaten o yüzden de olabilir tabi bilemiyorumSlm kizlar bende 36 yasindayim haziran ayinda tel taktirdim... bazi gittiğim drlar alttan 2 ustten 2 dis çekmek istedi hic film falan cekmeden ... tellerimi taktirdigim dis hekimim 2 tane film istedi 1 ölçümleri aldi 1 hafta kadar hem olcum hem filmlere göre diş cekmeden duzeltecegini soyledi benimde aklima yatti tabi onda taktirdim tellerimi diş cekimi yapmadik.. sadece altlari bir kez torpuledi... 2 sene kalicak demişti basta ama şuan 1.5 sene de duzelir dedi . Çabuk düzeliyor çok sukur... yanliz hamileliktenmidir nedir çok ağrı yapmaya başladı yeni yeni bu teller... hic agri yasamamistim ben buzamanakadar.
Ilk takildigindan buyana hic olmadi 6 ay oldu takilali .. sanirim hamilelikten olma ihtimali yüksek.Teller dönem dönem ağrı yapıyo zaten özellikle ilk takıldığında ya da kontrolde bir işlem yapıldığında.. Ama hamilelikte diş hassasiyeti artıyo zaten o yüzden de olabilir tabi bilemiyorum
Ben de merak ediyorum bunun cevabını:) haftaya takılacak benim de inş.tedavisi uzun süredir olan arkadaşlar dişleriniz kaç ayda hizaya girdi herkes yazabilir mi?
Benim tedavim 2.5 yıl sürdütedavisi uzun süredir olan arkadaşlar dişleriniz kaç ayda hizaya girdi herkes yazabilir mi?
Yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum canım benim dokturum biraz ayrıntıcı en ufak pürüz bile olmayana kadar kalıyo tel ortalama 2 yıl dedii yani 2 yıla biterde di ama bilmiyorum daha da uzamaz umarımSen ne kadardır kullanıyosun, ne kadar kaldı
tedavisi uzun süredir olan arkadaşlar dişleriniz kaç ayda hizaya girdi herkes yazabilir mi?
devlette tel taktıran varmı acaba
devlette 2-3 sene sonrasına atıyolarmıs dogrumu pekioğluma 11,5 yaşında falan taktırdım telleri 1,5 yıl takıldı
şua üst dişlerin telleri çıktı dişlerin arka tarafındakiler uzunca süre duracak çünkü plakları düzenli takmıyor takmadığı için arka telleri o yüzden çıkarmadı bizim 20lik dişler çıkarken tekrardan yamulabilir dedi şimdi 2,5 ayda bir sadece kontrole gidiyoruz şu bir gerçek dişleri inci gibi olduuu
devlete 1 yıl gittim geldim sonuda sinir krizi geçirecektim gidip gelmekten sonra özelle yaptırdım devlette sanırım masrafların %50 alıyorrrr
bana ozamanları devler 1,850tl fiyat çıkardılar(gidip gelmesi de çabası) özelde 3,000 tl yaptırdımm
devlette 2-3 sene sonrasına atıyolarmıs dogrumu peki
hm bende pazts gidicemde tel taktırıcam bi on bilgi olsun istedım tskCNM o önce yaş sınırına göre bakıyorlar 16 yaşından büyükleri öne alııyorlar genelde
tabi her şehirde farklı
örneğin akdeniz ünv. ben oğlan 9 yaşında gittim kayıt yaptırdım heryıl kontoralle gittim ağız yapısı tam oturdu ondan sonra çağırldım ama bana gidip gelmekten gına gelmişti (akd ünv çok güzel yapıyor arkadaşlarım hep yaptrıdı ben çalıştığım için gidip gelemem problem oluyordu)
iyikide özele yaptırdım hafta sonları rahat rahat gittim
sanırım kalıyor çıkarılsa size bilgivermesi lazımarkadaşlar merhaba, kızımda 2 senedir tel takıyordu ve bugun telleri çıkarıldı. dişlerin arkasına tekrar tel takıldı. doktorumuza sormayı unuttuk belki bileniniz vardır bu teller çıkarılıyor mu yoksa böyle mi kalıcak?
arkadaşlar merhaba, kızımda 2 senedir tel takıyordu ve bugun telleri çıkarıldı. dişlerin arkasına tekrar tel takıldı. doktorumuza sormayı unuttuk belki bileniniz vardır bu teller çıkarılıyor mu yoksa böyle mi kalıcak?
arkadaşlar merhaba, kızımda 2 senedir tel takıyordu ve bugun telleri çıkarıldı. dişlerin arkasına tekrar tel takıldı. doktorumuza sormayı unuttuk belki bileniniz vardır bu teller çıkarılıyor mu yoksa böyle mi kalıcak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?