Tellerini değiştirmiş belli ki kalınlaştırmışkızlar bugün ilk randevma gttim doktorum ön 6 dişimdeki lastikleri ckarp beyz incecik tel gbi bişyle braketn etrafnı sıkp kopardı aranzda bu şeklde bi işlem gören oldmu be ne işe yarıo .bazı arkadslr lastikler değişp yenisi takılyo die yzms aklm karstı ?
Merakını giderecek kişi sanırım benim.. Acıdan ölüyorum başka şekilde tarif edemeyeceğim. Sofradan kalkıp gidesim geliyor yemek yemek istemiyorum. Artık mazoşist olmayı öğreniyorum.merhaba kızlar,
2 buçuk ayıma yaklaşıyorum tellerle, 2. kontrolümde tellerim değişti, baya düzelme var. Sabah kalktığımda teller yanağıma geçmiş oluyor mum kullanmazsam. geçen kontrolde almayı unutmuşum mumu iki günü zor geçirdim, kargoya verdiler geldi.Mum kullanmayanlar napıyor merak ediyorum
düzelme nezaman basladı sende canm bende hala bi düzelme yok =/ bir ayımın bitmesne 3 gün kaldı ..telim son tüpten uzamaya baslamstı doktor bu ii bişey dedi dişlern harekt ettgi içn uzams dedi .dedideeeeee hani harekt varrsa düzelme nedn hiçç yokmerhaba kızlar,
2 buçuk ayıma yaklaşıyorum tellerle, 2. kontrolümde tellerim değişti, baya düzelme var. Sabah kalktığımda teller yanağıma geçmiş oluyor mum kullanmazsam. geçen kontrolde almayı unutmuşum mumu iki günü zor geçirdim, kargoya verdiler geldi.Mum kullanmayanlar napıyor merak ediyorum
Neden kullanmiyorsun peki mum? Çok etkili gerçekten. Şekersiz sakız bile kullanabilirsinMerakını giderecek kişi sanırım benim.. Acıdan ölüyorum başka şekilde tarif edemeyeceğim. Sofradan kalkıp gidesim geliyor yemek yemek istemiyorum. Artık mazoşist olmayı öğreniyorum.
Benim 1 ayda değişmeye başladı yarin resim atarım cnm. Ilk tel takildigi gun resim cektin mi? Son halinle kolaj yap aradaki farki görürsündüzelme nezaman basladı sende canm bende hala bi düzelme yok =/ bir ayımın bitmesne 3 gün kaldı ..telim son tüpten uzamaya baslamstı doktor bu ii bişey dedi dişlern harekt ettgi içn uzams dedi .dedideeeeee hani harekt varrsa düzelme nedn hiçç yok
Çünkü doktoruma teli iyice kestiriyorum söylüyorum yara olduğunu. Kesmesine rağmen yara olmaya devam ediyor tahmin etmiyorum olacağını. Her gün de bulunmuyor doktor..Neden kullanmiyorsun peki mum? Çok etkili gerçekten. Şekersiz sakız bile kullanabilirsin
Çünkü doktoruma teli iyice kestiriyorum söylüyorum yara olduğunu. Kesmesine rağmen yara olmaya devam ediyor tahmin etmiyorum olacağını. Her gün de bulunmuyor doktor..
benımde üst cenem dar oldugu ıcın aparey takıldı kı 32 yasındaydım.. senınkı acar ya cok gencsın kesinlikle acar .. ama benımde önce damagıma takmıstı sonra tellerimi .. ama sor bence neden takmadıgını .. cunku bende suankı dr gelmeden once gıtıgım bazı ortodontısler acma yapmaz hatta telle bıle bu tavsanlık gıtmez damak sorunun var dedı hatta kaplama yapalım dedı .. gayet actı cenemı dişleri düz dizdii hersey yolunda .. herkes ortodontıs adıaltında iş yapıyorrr..bence dr sıkıştır ve bizede haber ver lütfennnarkadaşlar benm dişçme ilk gittigmde üst çenm dar gensltmk istiorm demstm bna gensletrz birz dedi yasm 23 oldgu içn çok açlma olmaz ama biraz genslemesni sağlarm demsti ..yalnz nette nerdd okursam okuym herks tel taktrmadan once bu damaklk dnen apareyi taktrmıs ..ben 1 ay oldu diş teli taktıralı nedennnn benm doktorm bu apareyi taktrmadı yaaaa ..diş teli takldktan snra aparey tAKTRAN fln oldumu acaba ?? lütfen acil yardm edn ona göre doktormu arayp hmenn bu durumu hatrltmak istiyorum ..
tmm cnm bekliorm resmlerni =)Benim 1 ayda değişmeye başladı yarin resim atarım cnm. Ilk tel takildigi gun resim cektin mi? Son halinle kolaj yap aradaki farki görürsün
tamam cnm haber verrm tabi bakalm ne diycek doktorum umarm mantıklı bi açklaması vardr ..benımde üst cenem dar oldugu ıcın aparey takıldı kı 32 yasındaydım.. senınkı acar ya cok gencsın kesinlikle acar .. ama benımde önce damagıma takmıstı sonra tellerimi .. ama sor bence neden takmadıgını .. cunku bende suankı dr gelmeden once gıtıgım bazı ortodontısler acma yapmaz hatta telle bıle bu tavsanlık gıtmez damak sorunun var dedı hatta kaplama yapalım dedı .. gayet actı cenemı dişleri düz dizdii hersey yolunda .. herkes ortodontıs adıaltında iş yapıyorrr..bence dr sıkıştır ve bizede haber ver lütfennn
hayırlı olsun canım benım ama dr neden vermıyor mumları anlamıyorum.merhaba arkadaşlar ben dün diş teli taktırdım ama sadece üst kısma onu da arka dişlerimden köpek dişlerime kadar taktı doktorum önlerden 4 dişimde de yok alta 3 ay sonra takacak ama köpek dişlerimdeki teli kesip kıvırdığı yerler dudağımın iç kısmına batıyo konuşamıyorm bileayrıca bana mum vermedi doktor eczanede de yokmuş ne yapmam lazım yorumun birinde sakız koyun yazmıştı bi arkadas bi sorun olur mu acemi oldugum için korkuyorm
Kliniğe tekrar git bana da aynısı olmuştu. Kıvırdığı yerleri keser kendi doktorun kesmese bile başka doktor da halledebiliyor.merhaba arkadaşlar ben dün diş teli taktırdım ama sadece üst kısma onu da arka dişlerimden köpek dişlerime kadar taktı doktorum önlerden 4 dişimde de yok alta 3 ay sonra takacak ama köpek dişlerimdeki teli kesip kıvırdığı yerler dudağımın iç kısmına batıyo konuşamıyorm bileayrıca bana mum vermedi doktor eczanede de yokmuş ne yapmam lazım yorumun birinde sakız koyun yazmıştı bi arkadas bi sorun olur mu acemi oldugum için korkuyorm
kızlar bugün ilk randevma gttim doktorum ön 6 dişimdeki lastikleri ckarp beyz incecik tel gbi bişyle braketn etrafnı sıkp kopardı aranzda bu şeklde bi işlem gören oldmu be ne işe yarıo .bazı arkadslr lastikler değişp yenisi takılyo die yzms aklm karstı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?