Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

nasıl yani arkadan takılan ince teller ömür boyu kalmıyor muydu? benim bi tanıdığım 20 yıl önce tel taktırmıştı hala duruyor arkadan telleri..

Tatlim ya ben biesey merak ediyorum.. simdi benim disler aslinda duzgun ama ondeki ust kesici dislerden biri azcik daha onde ve cok belirgin olmasada beni rahatsiz ediyor..yasim da 23.. kaplama falan dusundum ama bunun icin disimdwn olmayayim dedim.. yaptirmayi dusunutorum dis teli bu yasta faydasi olur mu bir de ucretleri hakkinda fikir istiyoru yada doktor onerisi istanbul icin.. simdiden tesekkurler tatlim

CANIM KAPLAMA ZATEN SAKINYAPMA HIC SAĞLAM DİŞ YERINE KAPLAMA OLURMU ZAMANLA ZATEN BOZULUCAK.. TELLE NORMAL SEVIEYEY GETIR.. BENIM ALT DİŞLERİ DUz sanıyorduk cunku ust dişle rbozuk olunca.. benımn ust dişlere takıldı 1 sene gectı ve ust dişler duz olunca alttakılerın nekadar bozuk oldugunu anladık.. demek ıstediğim sen sımdı bir diş ğibi diyorsun ama ınan bır dıs yamusa diğerlerınınde sımetrısı bozuktur.. asla ve alsa yaptırmaktan telı vazgecme.. tel fıyatları 4 bın tl den başlıyor.. ben 32 yasımda başladım bak bır sne gectı bile... benım dr optımumum karsısında dr ortodontıst diye gecıro..

Cook tesekkur ederim canim cevabina:) iyi madem benim de icim el vermiyordu acikcasi kaplamaya... tel dogru karar olacak o zaman :) en azindan sagliklisi gibi gorunuyor:) 1 sene dayanirim ben yaa :) Optimum yakin bulurum sanirim birden fazla dis hekimi yoktur orada:) tesekkurler:)

Benim doktorum bursada yani istanbuldakiler hakkında bi bilgim yok üzgünüm ama tel taktırman kötü bir görüntü değil emin ol ağzında binlerce lira taşıyorsun utanılacak bişey değil yani benim doktorlarımda 20li 30lu yaşlarındaydı ve onlarda takıyordu yaşın bi önemi yok öneririm

Bursada kim doktorunuz

Kızlar selam..
Diş teli ağız ve dudak kuruluğu yaptığından dudaklarım hep çatlıyor, soyuluyor. Çok çirkin görünüyor.. Bunun için kullandığınız bir ürün var mı tavsiye edebileceğiniz?

canım gunaydın.optımum metro duragı var tam onun onunde güllüoğlu baklavacısı var kıme sorsan söler e *5 yanı zate. güllüoplu baklavacısının 3 katı zate dr ortodontıs yazıyor. netten www.drortodontist.com.tr yazınca zaten cıkar :)

:) sende benden olmuşsun sonunda Hayırlı olsun ama muthiş hızlandırıyor süreci aksatmadığın sürece bende o lastiklerden ne çekiyorum bilseniz yemekten yemeğe çıkarıyorum 24 saatte bir yenisi takılıyor ilk zamanlar tuhaf geliyordu sonra alışkanlık haline geliyor 1 ay mola verip tekrar başlattı dokturum

selam senınde böle kelebeklimıydı tellerin? benım damakta mını vida var onla öndekı kelebeğe takıorum lastiği diş boşlugunu kapamak ıcın ama agrı felan yok .. lastık ilk gun bir taraf nedense yara eder gıbı oldu ama sonra gectı .. sen kac ay bu model geriye cekmek ıcın lastık taktın )=

benim ilk başlar çapraz kapanış için alt dişlerimde uygulandı ocak ve haziran o düzeldi ara verdim şimde de ara boşluklar için kullanmaya başladım ha kapandı kapacak vaziyete geldi :) resimleri eve geçtiğimde paylaşırım anlaşılır çok bariz şekilde değişti :) yılbaşına kadar bitiririz gibi birşeyler dedi ama doktorum biraz titiz en ufak şeylere bile dikkat ediyor o yüzden tekrar lastiğe döndük :s

demek en az 6 ay kadar kullanılıp duruma göre dewam ediliyor.
Demekkı enaz yılbaşına kadar az cok bu ters kapanış ile ilğili dewam süreci olucak ..
en az 1 snee daha bu tellerleyım hesaplarıma göre :)
biğün buraya teller cıktı die yazıp resim paylasmaya daha var

dediğin gibi kişiye göre değişiyor diş boşlukları için başlanmışsa son aşamadasın :) bende şuan son aşamadayım bana söylenen maksimum yılbaşı dendi ama bakalım kısmet 3-4 aycık daha sabırsızlanıyorum bende ama alıştım da önceki hallerinden bu hali iyi yani

merhaba
benim alt çenem çok az önde bunun için diş teli taktırmayıvdüşünüyorum
benimle aynı sebepten taktıran var mı

@
sdktm
aynı durumu bende de vardı çok şükür 5 ay gibi sürede kapanış düzeltildi şimdi diş dizilimi boşlukları üzerinde çalışılıyor bakalım :) bu arada yaşım 33 yani yaş sıkıntı değil yaptırmak istersen tavisyem çok düşünme bile derim

Ben neutrigina dudak kremi kullaniyorum surekli suruyorum ama ozellikle yatmadan once iyi geliyor catlamiyor hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…