• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

merhabalar,

Dişler ne zaman yerine oturuyor tam olarak? 25 gün oldu yerlerinin değiştiğini görebiliyorum ama hala çarpık :) mısır gibi ne zaman görünecek, çok sabırsızım ?:KK28:
benim bi dişim 2 ay içinde yerine tamamen oturdu şimdi diğerlerinin gelmesini bekliyorum.. tamamen oturdu dedigim milimetrik olarak oturmamıştır tabi de göze batacak çarpıklığından eser kalmadı:)

selam kızlar ctesi diş kontrolum vardı malum alt dişlere tel takılalı 1 ay oluyor üstlerde 13 ay :)
bu sefer değişik bi model kelebeklı bişi taktı.. benım daha önce damagıma takılan diş vidasınada benım 24 saat ara ile değişeceğim diş lastiği verdı.. bu sekıl tel takan varmı aranızda :) komple dişleri geri cekmek için youn baskılar .. yenı yenı seyler öğrenıyorum. telı takamam sandım ama takabildim malum vıda icerde baya ğörmekte zorlanıorudum :)

Eklentiler

• 20150727_100056.jpg
    20150727_100056.jpg
    78,2 KB · Görüntüleme: 192
  • 20150727_100119.jpg
    20150727_100119.jpg
    72,6 KB · Görüntüleme: 204
  • 20150727_100100.jpg
    20150727_100100.jpg
    72 KB · Görüntüleme: 207
benim bi dişim 2 ay içinde yerine tamamen oturdu şimdi diğerlerinin gelmesini bekliyorum.. tamamen oturdu dedigim milimetrik olarak oturmamıştır tabi de göze batacak çarpıklığından eser kalmadı:)

Göze batmayacak kadar gitse o bile yeter, bir ay daha bekleyeyim o zaman:D

selam kızlar ctesi diş kontrolum vardı malum alt dişlere tel takılalı 1 ay oluyor üstlerde 13 ay :)
bu sefer değişik bi model kelebeklı bişi taktı.. benım daha önce damagıma takılan diş vidasınada benım 24 saat ara ile değişeceğim diş lastiği verdı.. bu sekıl tel takan varmı aranızda :) komple dişleri geri cekmek için youn baskılar .. yenı yenı seyler öğrenıyorum. telı takamam sandım ama takabildim malum vıda icerde baya ğörmekte zorlanıorudum :)
benim arkadaşım kullanıyordu bu lastiklerden ama 24 saat arayla değil yemek yerken zaten çıkarıyordu onu atıp yemekten sonra yenisini takıyordu

bu tel şeklini de ilk kez gördüm :)

Ağzındaki yaraları iyileşmek bilmeyen var mı benim gibi:KK53:
Ben mi sorunluyum ya çıldırıcam :KK45:

benim arkadaşım kullanıyordu bu lastiklerden ama 24 saat arayla değil yemek yerken zaten çıkarıyordu onu atıp yemekten sonra yenisini takıyordu

bu tel şeklini de ilk kez gördüm :)
yemek yerken cıkarmıyorum zaten banada engel olmuyor.. ben hersabah kahvaltıdan sonra cıkarıyorum dişlerimi fırcalıyorum ve yenıden tekrarlıyorum :)
en kolay böle geldı bana .. bi süre sonrada yatarken yenısını takarım arada değişiklik ıyıdır :)

Ağzındaki yaraları iyileşmek bilmeyen var mı benim gibi:KK53:
Ben mi sorunluyum ya çıldırıcam :KK45:

Benim ilk hafta oldu geçti dr bi ilaç vermişti onu kullandım, balmumu da yapıştırdım. Şimdi yok ama sabah kalktığımda dudaklarımda izi çıkmış halde buluyorum. Bence akşam yatmadan balmumu yapıştır ve ilaç sür. Benim bu şekilde geçti.

ya bende de yara oldu am asora gectı nasıl oluyor bunca uzun zaman yara .. bende anormallık var sanırım :)

Tellerim çıktııııııı:KK71::KK71::KK6::KK6: Öncelikle şunu söyleyim hani teller varken seviniyoruz ya dişler dümdüz oldu diye o hiç bi şey teller çıksın siz asıl o zzaman göreceksiniz resmen güzelleşeceksiniz şahsen ben öyle oldum :KK71: sürekli gülümsüyorum ayna karşısında inşallah sizin de en kısa zamanda çıkar :) Ama bi sorunum var ki dişlerin arkasına takılan teller rahatsız etti biraz teller çıkmışken insan tamamen hiç bi şey kalmasın istiyo ağzında ama mecbur işte...

Tellerim çıktııııııı:KK71::KK71::KK6::KK6: Öncelikle şunu söyleyim hani teller varken seviniyoruz ya dişler dümdüz oldu diye o hiç bi şey teller çıksın siz asıl o zzaman göreceksiniz resmen güzelleşeceksiniz şahsen ben öyle oldum :KK71: sürekli gülümsüyorum ayna karşısında inşallah sizin de en kısa zamanda çıkar :) Ama bi sorunum var ki dişlerin arkasına takılan teller rahatsız etti biraz teller çıkmışken insan tamamen hiç bi şey kalmasın istiyo ağzında ama mecbur işte...
ayy harıkaa cok sewındım teldaşş..
ya hemen bızımle bır foto paylaşmalısın tellioğulları olarak :)
ama arkadakı telede bır sure sonra alısılıomus burada zamanında okuduk :)
gül gülümse kapama agızını .. daha önce gülemediğin agzının kapalı olan gunlerıne sayy :) başlamak bitirmenın yarısıdır :) cok şükürrr darısı basına .. kac sene kullandın bu arada .. misal öncesi ve sonrası koysana resım varsa wwuuu olalımmmm

Hayirli olsun. Bende ilk gun garipsemistim arkadaki telleri ama alistim artik. Resim bekleriz senden

Bunlarda benim dislerim. Resim eklememistim sanirim. 2 ay oldu. Farkedersiniz ki dis yapimdaki farkliliklardan dolayi biraz garip duruyor. Aslinda sirali ve duz suan dislerim. Dis yapim bozuk oldugundan cokta mukemmel degil.

Eklentiler

• 2015-07-29 12.36.19.jpg
    2015-07-29 12.36.19.jpg
    140 KB · Görüntüleme: 213
Aslinda ust ondeki disime ufak bir asindirma yaptirip esitlemedigim icin pismanim. Teller varken farkedememistim bu durumu. Ben hala resimlerde istedigim gibi gulemiyorum.

Bunlarda benim dislerim. Resim eklememistim sanirim. 2 ay oldu. Farkedersiniz ki dis yapimdaki farkliliklardan dolayi biraz garip duruyor. Aslinda sirali ve duz suan dislerim. Dis yapim bozuk oldugundan cokta mukemmel degil.
ay delimisin harıka yahu bu dişlerr :) gül bebegim cok gül hatta tellioğulları olarak bizim içinde gül
yaa törpü için cok sağlıklı demıyor dr lar ama ıykı yaptırmadın bence :) bayıldım güle güle gülümseee :)

ay delimisin harıka yahu bu dişlerr :) gül bebegim cok gül hatta tellioğulları olarak bizim içinde gül
yaa törpü için cok sağlıklı demıyor dr lar ama ıykı yaptırmadın bence :) bayıldım güle güle gülümseee :)
Begenmene sevindim. Cok tesekkur ederim. Darisi basiniza insallah. Evet dis minesine zarar veriyor ve donusu yok. Ne bilim oldu bitti zaten artik

Çok güzel olmuş maşallahh yaa.. Teller çıktıktan sonra törpüleme ve beyazlatma işlemi falan da yaptırdın mı?

Çok güzel olmuş maşallahh yaa.. Teller çıktıktan sonra törpüleme ve beyazlatma işlemi falan da yaptırdın mı?

aylleen .!.:
Hayir yapilmadi. Sadece temizleme

Ben tel taktım 2 yıl 10 gün sürdü alt üst ortd. ebru çetinkaya tokmak tarafından yapıldı 2000dolar tutmustu ama o zamanlar sevkmi ne vardı devlet yarısını tedavi sonunda geri ödüyordu şu an dişlerim gayet düzgün arkalarında ince bi tel var bikaç yıla oda çıkacak merak ettiğin bişey varsa detaylı bilgi verebilirim

Back