Ağzım bikaç gün içinde alışmazsa görüşücem böyle çok fena ya.. Teşekkür ederim yardımın için.Yani plastik kokusu hissetmedim ben. Normalde bende cok hassasim. Ilk gunler midem bulaniyordu plaktan ama alistim. Doktorunla bir gorus istersen belki o daha yardimci olur.
Colgate kullaniyordum. Bir suredir signal white now kullaniyorumArkadaşlar hangi diş macununu kullanıyorsunuz öğrenebilir miyim? Doktorum bana bir paket içerisinde fırça, macun, diş ipi, ayna,kutu vermişti. Ama diş macunu diş etlerimi tahriş etti. Çok yakıyor onu hissediyorum.
bitmişti iki gün önce, değiştirdim macununu düzeldi diş etlerim biraz. Yine de varsa öneriniz lütfen söyleyin hangi diş macununu tavsiye edersiniz.
Signal white now kullanıyorum hiç tahriş sorunum fln olmadı.Arkadaşlar hangi diş macununu kullanıyorsunuz öğrenebilir miyim? Doktorum bana bir paket içerisinde fırça, macun, diş ipi, ayna,kutu vermişti. Ama diş macunu diş etlerimi tahriş etti. Çok yakıyor onu hissediyorum.
bitmişti iki gün önce, değiştirdim macununu düzeldi diş etlerim biraz. Yine de varsa öneriniz lütfen söyleyin hangi diş macununu tavsiye edersiniz.
Braketin etrafına takılan lastik derken neyi kastettin canım bilmiyorum ama sanırım kişiye göre değişiyor benim braketinşn etrafına hiş lastik takılmadı. Doktorum uzun beyaz elastik şeyler takıyor ama onlar da sararmıyor zaten. Belki senin doktorun da sana vermez.Merhabalar,
birşey rica edeceğim. Deneyimli arkadaşlar, braketlerin çevresine takılan lastikleri sarartan yiyecekler nelerdir yazar mısınız? ona göre yemeyelim hiç
Braketin etrafına takılan lastik derken neyi kastettin canım bilmiyorum ama sanırım kişiye göre değişiyor benim braketinşn etrafına hiş lastik takılmadı. Doktorum uzun beyaz elastik şeyler takıyor ama onlar da sararmıyor zaten. Belki senin doktorun da sana vermez.
Aaa anladım :) bende varsa da saramadığı için farkında değildim demekkiBraketlerin etrafında beyaz renk oluyor. Geçen gün 3 dk da sıcak su ile yapılan makarnadan yedim bi baktım fosforlu sarı olmuş, fırçala fırçala canım çıktı. 3 günde rengi düzeldi.
Valla ben de 5 dakika boyunca titizlikle fırçalarım ama bugün dikkat ettim üstteki bi dişimin alt kısmında ufak bi siyahlık gördüm niye oldu hiç anlamadım.. Arayüzü fırçasıyla temizliyorum + onun da giremediği yerleri kürdanla temizliyorum. Umarım geçici bi leke falandır kafama taktım şimdi..merhaba,bende yeni tel taktirdim 12 gun oldu,her yemekten sonra fircaliyorum arayuz fircasi kullaniyorum,ama dislerimin ic taraflarinda kararmalar olusmaya basladi sizce nedendir
10 dakika suruyor nerdeyse, ic taraflarinda kararma meydana geldi bende anlamadim niye oldu cok ozen gosteriyorum dis ipi agiz bakim suyu arayuz fircasi kullaniyorum,cok kafama takiyorum ins disci temizleyince gecebilecek lekelerdirValla ben de 5 dakika boyunca titizlikle fırçalarım ama bugün dikkat ettim üstteki bi dişimin alt kısmında ufak bi siyahlık gördüm niye oldu hiç anlamadım.. Arayüzü fırçasıyla temizliyorum + onun da giremediği yerleri kürdanla temizliyorum. Umarım geçici bi leke falandır kafama taktım şimdi..
Siz kaç dakika fırçalıyorsunuz acaba fırça tam erişmiyor mu
Tel böyle işte ne kadar temizlesek de arasında mutlaka bir şeyler kalıyor. Kafanıza takmayın muhakkak tel çıkınca dişinize temizlik işlemi uygulanacağı için geçer.10 dakika suruyor nerdeyse, ic taraflarinda kararma meydana geldi bende anlamadim niye oldu cok ozen gosteriyorum dis ipi agiz bakim suyu arayuz fircasi kullaniyorum,cok kafama takiyorum ins disci temizleyince gecebilecek lekelerdir
memnun kaldın mı canım sonucunu yazsan sevinirim. belki ben de denerim:)Aldım dün Watsons dan 14 tl idi. 3 kat beyazlık bir de diş minesi yapılandırıcı koruyucu vardı, kararsız kaldım.bu bitince 3 kat beyazlığı alacağım
evet 20lik dişlerin çıkmasıyla öne itilmiş olabilir ya da dişinde çürük varsa, diş etinde problem varsa bozulabiliyormuş. bence iyice bozulmadan doktora git canım benim daha tellerim yeni yolum uzun pek bilmiyorum o yüzdenArkadaşlar bişi sormak istiyorum diş telini çıkardıktan sonra bozulmaması için arkadan tel takılıyormuş veya plak falan
Benim yaklaık 2 3 sene önce diş telim çıkarıldı ama ondan sonra arkadan tel takılmadı plağıda çok düzgün kullanmadım ve alt dişlerimde hafif bozulmalar oldu üst dişimden teki hafif öne doğru geldi dikkatli bakınca anlaşılıyor bozukluğu ve 17 yaşındayım bundan sonra daha fazla bozulma olur mu veya 20lik dişler çıkarken diğer dişleri öne iter mi uzun yıllar önce diş teli tedavisi bitmiş olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir misiniz sizde bozulmalar oldu mu acaba
Güzel dismacunu signal white now gibi bu bitince 3 kati beyazlik olani alacağım o baya beyazlatir diye düşünüyorummemnun kaldın mı canım sonucunu yazsan sevinirim. belki ben de denerim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?