• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

ya benim de braketlerin çevresindeki yapıştırııcı sarardı hatta turuncu oldu resmen sanırım içtiğim meyve suyundan oldu ve fırçalamama rağmen aynı napmalıyım acaba doktor braketleri çıkarıp tekrar takar mı söylersem :KK43:
Hic sanmam doktorun oyle birsey yapacagini. Yenimi takildi senin braketler?

ya benim de braketlerin çevresindeki yapıştırııcı sarardı hatta turuncu oldu resmen sanırım içtiğim meyve suyundan oldu ve fırçalamama rağmen aynı napmalıyım acaba doktor braketleri çıkarıp tekrar takar mı söylersem :KK43:
Ya benımde öle köpek dişimin yapıştırıcısı öle oldu sanırım :( ne gıcık bır durum :( sanmıorum dr temzılesın dicektırkı hepsi bbıtsın hepsi tertemız olucak felan :) ama yınede ağlamayana meme yok :) bende bı teklif edıyım bayramdan sonrakı hafta randevum var :)

normalde yemek yedikten sonra falan da o sararma oluyor ama fırçaladıktan sonra geçmesi lazım.. arayüzü fırçasıyla ya da kürdanla bi kazımayı falan deneyin çıkmayacak bir şey mi..

Merhabalar,

birşey rica edeceğim. Deneyimli arkadaşlar, braketlerin çevresine takılan lastikleri sarartan yiyecekler nelerdir yazar mısınız? ona göre yemeyelim hiç:KK25:

Merhabalar,

birşey rica edeceğim. Deneyimli arkadaşlar, braketlerin çevresine takılan lastikleri sarartan yiyecekler nelerdir yazar mısınız? ona göre yemeyelim hiç:KK25:
aynı sorun bendede olmuştu bide dişleri sarı gösteriyolar :( öyle yemeyip içmemekle olmaz meyve suyuna bile sararıyolar eğer diş tellerin metalse şeffaf lastikyerine gri lastik takdır :)

Eklentiler

• dis-teli.jpg
    dis-teli.jpg
    31,5 KB · Görüntüleme: 254
Evet ama işte bazı yiyecekler özellikle rengini değiştiryormuş. meyvesuyu, hardal,böğürtlen, kara dut körili yemekler gibi diyebiliriz.

benim takılalı 2 ay olcak sanırım meyve suyundan sarardı fırçaladığım halde geçmiyo çok iğrenç gözüküyo ya doktor inşallah bi çözüm bulur
Braketin etrafındaki yapıştırıcan dolayı sararıyor normal bir şey yani çok kafanıza takmayın onu :)

biliyorum yapıştırıcı sarardı ama görüntüsü rahatsız ediyor işte
yapıştırıcı saraması nasıl oluyo yani doktorunuz braketin etrafındaki yapıştırıcıyı temizlemiş olması gerekiyo benim doktorum yanlardan taşan yapıştırıcıyı donmadan önce iyice temizlemişti

Selam
Bugun alt tellerimde çıktı. Retenier takildi ve plak verdi doktor. Cok sukur. Darisi basiniza
Gözün aydın :KK49: Benimde gelecek ay çıkıyor nasıl bi duygu telsiz durmak anlatır mısın :) bir de o iç tarafa takılan tel rahatsız ediyor mu en çok onu merak ediyorum

Gözün aydın :KK49: Benimde gelecek ay çıkıyor nasıl bi duygu telsiz durmak anlatır mısın :) bir de o iç tarafa takılan tel rahatsız ediyor mu en çok onu merak ediyorum
Degisik bir duygu ama alisiyor insan. Hep dislerine bakiyosun aynada. Retenier vok kotu degil. Ilk bi iki gun degisik geliyor ama sonra alisiyorsun. Yara falan olmadi benim hic

Merhaba
Dün tellerim takıldı sonunda. Ama o kadar gergin ki dişlerim birbirine değince elektrik çarpmış gibi oluyorum. Çook hassas. Ağrı dediğiniz bumuydu? Geçici mi bu hassasiyet gerginlik?:KK57:

Merhaba
Dün tellerim takıldı sonunda. Ama o kadar gergin ki dişlerim birbirine değince elektrik çarpmış gibi oluyorum. Çook hassas. Ağrı dediğiniz bumuydu? Geçici mi bu hassasiyet gerginlik?:KK57:
Ağrı denilen şey tam olarak o hayırlı olsun tellerin :) Dilini değdirdiğinde dahi muhteşem bir sızı oluyor dişlerinde biliyorum ama geçici bir şey o merak etme 4 gün sonra kalmayacak o sızı :)

Back