Hic sanmam doktorun oyle birsey yapacagini. Yenimi takildi senin braketler?ya benim de braketlerin çevresindeki yapıştırııcı sarardı hatta turuncu oldu resmen sanırım içtiğim meyve suyundan oldu ve fırçalamama rağmen aynı napmalıyım acaba doktor braketleri çıkarıp tekrar takar mı söylersem
Ya benımde öle köpek dişimin yapıştırıcısı öle oldu sanırımya benim de braketlerin çevresindeki yapıştırııcı sarardı hatta turuncu oldu resmen sanırım içtiğim meyve suyundan oldu ve fırçalamama rağmen aynı napmalıyım acaba doktor braketleri çıkarıp tekrar takar mı söylersem
normalde yemek yedikten sonra falan da o sararma oluyor ama fırçaladıktan sonra geçmesi lazım.. arayüzü fırçasıyla ya da kürdanla bi kazımayı falan deneyin çıkmayacak bir şey mi..ya benim de braketlerin çevresindeki yapıştırııcı sarardı hatta turuncu oldu resmen sanırım içtiğim meyve suyundan oldu ve fırçalamama rağmen aynı napmalıyım acaba doktor braketleri çıkarıp tekrar takar mı söylersem
aynı sorun bendede olmuştu bide dişleri sarı gösteriyolarMerhabalar,
birşey rica edeceğim. Deneyimli arkadaşlar, braketlerin çevresine takılan lastikleri sarartan yiyecekler nelerdir yazar mısınız? ona göre yemeyelim hiç
Braketin etrafındaki yapıştırıcan dolayı sararıyor normal bir şey yani çok kafanıza takmayın onu :)benim takılalı 2 ay olcak sanırım meyve suyundan sarardı fırçaladığım halde geçmiyo çok iğrenç gözüküyo ya doktor inşallah bi çözüm bulur
yapıştırıcı saraması nasıl oluyo yani doktorunuz braketin etrafındaki yapıştırıcıyı temizlemiş olması gerekiyo benim doktorum yanlardan taşan yapıştırıcıyı donmadan önce iyice temizlemiştibiliyorum yapıştırıcı sarardı ama görüntüsü rahatsız ediyor işte
Braketin etrafındaki yapıştırıcan dolayı sararıyor normal bir şey yani çok kafanıza takmayın onu :)
Gözün aydınSelam
Bugun alt tellerimde çıktı. Retenier takildi ve plak verdi doktor. Cok sukur. Darisi basiniza
Degisik bir duygu ama alisiyor insan. Hep dislerine bakiyosun aynada. Retenier vok kotu degil. Ilk bi iki gun degisik geliyor ama sonra alisiyorsun. Yara falan olmadi benim hicGözün aydınBenimde gelecek ay çıkıyor nasıl bi duygu telsiz durmak anlatır mısın :) bir de o iç tarafa takılan tel rahatsız ediyor mu en çok onu merak ediyorum
Gözün aydınBenimde gelecek ay çıkıyor nasıl bi duygu telsiz durmak anlatır mısın :) bir de o iç tarafa takılan tel rahatsız ediyor mu en çok onu merak ediyorum
gözün aydın ne güzel :)))Selam
Bugun alt tellerimde çıktı. Retenier takildi ve plak verdi doktor. Cok sukur. Darisi basiniza
Teşekkür ederiiimay harıka haber cok sewındım :) darısı başımıza artık :) resmini paylaşırmısın bizimle :)
Ağrı denilen şey tam olarak o hayırlı olsun tellerin :) Dilini değdirdiğinde dahi muhteşem bir sızı oluyor dişlerinde biliyorum ama geçici bir şey o merak etme 4 gün sonra kalmayacak o sızı :)Merhaba
Dün tellerim takıldı sonunda. Ama o kadar gergin ki dişlerim birbirine değince elektrik çarpmış gibi oluyorum. Çook hassas. Ağrı dediğiniz bumuydu? Geçici mi bu hassasiyet gerginlik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?