- 22 Mayıs 2007
- 939
- 153
- 658
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel olacak sonuç inşallah! :)alt dişime tel ptesı takıldı ama resım cekememiştim :)
Doktorlar milimetrik oranla çalışırlar belki alt dişlerinde de milim bile olsa yamukluk olabilir onun için demiştir.
6 ay diyen doktor belki uğraşmak istememiştir, ya da gerek duymamıştır altlardaki yamukluk gözle fark edilmediği için. Ben ikisinde de art niyet görmedim cnm :)
Alt dişlerimiz neredeyse aynı şekli yapısı, yamukluk yönleri de aynı ama benimki daha yamuk benimkiler ne zaman takılıcak acaba:/ üstlere takıldıktan ne kadar süre sonra altlara takıldı?alt dişime tel ptesı takıldı ama resım cekememiştim :)
hadıya :) 1 sene sonra takıldı altlara ..üst cenemın acılması dişlerin acılması felan anca :)Alt dişlerimiz neredeyse aynı şekli yapısı, yamukluk yönleri de aynı ama benimki daha yamuk benimkiler ne zaman takılıcak acaba:/ üstlere takıldıktan ne kadar süre sonra altlara takıldı?
Aynen o plak var ya o plak. Ben kullaniyorum ust dislerim icin. Acayip igrenc birsey. Hele bir sure agzinda kalip cikarirken kusmamak elde degil. Ilk kazamanlar konusmak bile zordu. 15 gun sonra altlarada plak kullanmaya basliycam ve ikiye katlanacak eziyet. Neyseku 3 ay sonunda sadece geceleri kullanacakmisim.Benim en sondan 1 öncekine takıldı ve çok kötü hissediyorum bi de en sona takılcak sonradan galiba bi de bu üst dişler yetmez gibi alta tel takılınca onlara da takılcak yandım ben içimden bişey yemek bile gelmiyo artık iğreniyorum su içerken bile tam bir eziyet. Şimdi düşündüm de tedavi sonrası o plağı nasıl takıcam ben
Benim üsltere takılalı 3 ay oldu altlara da takılması için sabırsızlanıyorum çünkü üstte gözle görülür bi yamukluk kalmadı.hadıya :) 1 sene sonra takıldı altlara ..üst cenemın acılması dişlerin acılması felan anca :)
ramazandan önce takalım dedıkkkı ramazanda dişle uğrasmayalım sonra malum her ay gidince diş teli değişiyor ve kalınlasıor :) ama daha en az 1,5 sene var dıor dr :) lastıklere gecınce sanırım daha hızlı kapanış bozuklugum duzelecek..
bu arada alt dişlerde cok sorun yok dıe gec taktık.. üstleri takarken taksaydık bozuna bir sene boyunca ezıoyet cekerdın malumtemızlık yeme ıcme daha sıkıntı eee altlar duzelecek ama ustlerde işlem devam edecektı dedı.. o yuzden yolun yarısın agelınce taktık altlarada :)
Ben de plak kullanıcam ya korkutmayın gözümüAynen o plak var ya o plak. Ben kullaniyorum ust dislerim icin. Acayip igrenc birsey. Hele bir sure agzinda kalip cikarirken kusmamak elde degil. Ilk kazamanlar konusmak bile zordu. 15 gun sonra altlarada plak kullanmaya basliycam ve ikiye katlanacak eziyet. Neyseku 3 ay sonunda sadece geceleri kullanacakmisim.
Korkunun ecele faydasi yok hesabiiiBen de plak kullanıcam ya korkutmayın gözümü
hadi hayırlı olsun. sanırım artık lastikli çalışmalara geçilecek sizde dealt dişime tel ptesı takıldı ama resım cekememiştim :)
valla daha bişi yok bayramdan sonra ilk kontrol sanırım tel bı tık daha kalınlaşır ama lasrtık ıcın 3 ay sonra felandır diye düşünuyorum nedense :) sankı lastıge gecınce cabucak biter gıbı ya .. benım en az 1,5 senem var dediği için sanırım bole dusundum :)hadi hayırlı olsun. sanırım artık lastikli çalışmalara geçilecek sizde de
Senin tel her ay kalinlasiyormu? Ben tum tedavi boyunca 2 cesit tel kullandim. 1 sene ayni ince teli sonrada sabitleme icin bir tik kalinini takti. O da 6 ay kaldi ve tedavim bitti. Cekimli tedaviydi benimdevalla daha bişi yok bayramdan sonra ilk kontrol sanırım tel bı tık daha kalınlaşır ama lasrtık ıcın 3 ay sonra felandır diye düşünuyorum nedense :) sankı lastıge gecınce cabucak biter gıbı ya .. benım en az 1,5 senem var dediği için sanırım bole dusundum :)
ben ınce bır tel ile başlıyorum ve her ay teller kalınlasıor bellı bır sewıyeye kadar.. ama alt dişlerde ne uygular bilemedım.. bende her ay gıttığimde öğreneceğim :) içine zincir lastık takınca mısal teller değişmıordu:)Senin tel her ay kalinlasiyormu? Ben tum tedavi boyunca 2 cesit tel kullandim. 1 sene ayni ince teli sonrada sabitleme icin bir tik kalinini takti. O da 6 ay kaldi ve tedavim bitti. Cekimli tedaviydi benimde