- 4 Ağustos 2014
- 3.194
- 4.103
- 133
Gozun aydin canim. Bekliyoruz resimlerini. Tedavi toplam ne kadar surdu kac ay? Zaten sadece carpiklik olsa kolay duzeliyorda cekimli dislerde biraz zaman aliyor.
Doktordan döndüm şimdi cnm. Biraz daha beklesek iyi olabilirmiş çıkarmadı yaniama foto koydum su an dişlerim böyle :) tedavimin 16. Ayı su an. Eki Görüntüle 1210197
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Birde diş çekimi olmadı bende. Sadece köpek dişlerimin yanındakiler gerideydi onun için taktırmıştım. Ama artık sıkıldım tellerden
Doktordan döndüm şimdi cnm. Biraz daha beklesek iyi olabilirmiş çıkarmadı yaniama foto koydum su an dişlerim böyle :) tedavimin 16. Ayı su an. Eki Görüntüle 1210197
harıka gözükuyor bol gülüşler :) az kalmıs yaa en fazla bir kaç ay daha tel var oılacka hayatında .. eskı bir foton varmı varsa görmek isterım:??
Super. Ha cikti ha cikacak teller dert etme. Biz daha yolun yarisina geldik. Cekimsiz tedavi olmasina ragmen uzun surmus.
Evet uzun sürdü. Aslında 2 ayda düzeldi ama dişlerin biraz daha oturması için bekliyoruz. Senin ne kadar oldu? Birde ben asıl korkutan tel çıktıktan sonra eski haline dönmesi umarım böyle bi şey olöaz yoksa yıkılırım;(
Evet uzun sürdü. Aslında 2 ayda düzeldi ama dişlerin biraz daha oturması için bekliyoruz. Senin ne kadar oldu? Birde ben asıl korkutan tel çıktıktan sonra eski haline dönmesi umarım böyle bi şey olöaz yoksa yıkılırım;(
dişlerin arka kısmına incecik bir tel koyuyorlar .. gözükmesi imkansız o sabitleyici ve senelerce duruyor. Onu muhakkak koydur cunku benım kuzenımde ve yiğenımde var ve oynama yok.. ama 2 arkadasımdada yok koymamış dr ve dişlerde değişiklik var ..herkes işte dr ortodontıs aman ha dikkat :) emeğine ezıyetine değsin :):2:
Bu arada bazi doktorlar dislerin arkasina tel koyuyor omur boyu bazilarida alt ust dislere kendi olculerini alarak seffaf kaliplar yapiliyor onu geceleri takiyorsun. 2 sene kadar. Yani teller cikincada tedavi bitmiyor aslinda. Sonrasida dikkat istiyor.
arkadaslar tel tedavımın 5. Ayındayım sadece ustlere takılmıstı. Dugunum dolayısıyla bugun cıkardık 2 haftalıgına. Doktor arkasına tel takacagım demıstı takmayalım dedı. 2 hafta sonra tekrar takılacak braketler , tel tedavıme devam edecegız. Sorum:
Bu 2 haftalık surecte dısler eskı halıne doner mı? Bozulma cok olur mu ?
Zaten tekrar takılacak braketler ama bozulma cok olur mu merak edıyorum
arkadaslar tel tedavımın 5. Ayındayım sadece ustlere takılmıstı. Dugunum dolayısıyla bugun cıkardık 2 haftalıgına. Doktor arkasına tel takacagım demıstı takmayalım dedı. 2 hafta sonra tekrar takılacak braketler , tel tedavıme devam edecegız. Sorum:
Ya her gören yok 1.5 senede bitmez. Zaten küçük yaşlarda daha etkili tel tedavisi diye yorumlar yapıyo. Moralim bozuldu ya. İnşallah uzamaz. Çünkü daha fazla süreceğini bilsem başlamazdım
ya neden içinı böle boş kelimelerle dolduruyosun canım benım... olurmu eger dr guvebiyosan inan bana uzayacak birsey yok.. ewet cok ama cok sorunlu agızlarda işlem uzar diş ve cene sorunu varsa amelıyalık durumları amaleıyatsız kurtarıyorsa dr ewet derız demı.. bence 1,5 sebe cokta bişi değil :) unut onu yaa askerlık yapıyoruz sayılı gun gececek :)
:)))). Askerlik iyimiş. 4 ay bitti kaldı 14 ay :S. :))). Bakalım imşallah sonucu iyi olurr. Teşekkürler tatlım:)
Ya her gören yok 1.5 senede bitmez. Zaten küçük yaşlarda daha etkili tel tedavisi diye yorumlar yapıyo. Moralim bozuldu ya. İnşallah uzamaz. Çünkü daha fazla süreceğini bilsem başlamazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?