Kızlar alt telleride bugün taktırdım ön alt dişlerim sızlıyor şuan
Hayırlı olsun. Bi kaç güne geçer. Bende altlara 2 hafta önce taktırdım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ilk gittiğim yer çapa ortodontı ozel hastane capanın karsı sokağında 4000 tl fıyat verdi.kartal da ıncı diş diye bı yer 5000tl dedi.maltepede ozel bı ortodontı vardı ısmı sanırım ımplant gibi bıseydı 3250 fiyat verdi.bı ozel muayene yere daha gittim tavsıye uzerıne 2800 verdı fakat o 1000 tl nakıt istedi yaptırmadım.En son arkadaşa denk geldim bı gun konuştuk nerde taktırdın dıye sansıma burayı bulmuş oldum.2000 tl nakıte taksıt nakıt vereceğin ucreti konustukdan sonra anlaşıyorsun ben bayağı pazarlık yaptım ağladımburda fiyat vermem doğru olmaz 2000 tlyı daha uygun sekilde oduyorum ıste :) Anlasman sart değil ben konustukdan 15 gun sonra gidip karar verdim yaptırdım.(maasımıda almış oldum bu surede )
cevizli kartalda
nerden geleceğin önemli tarif edebilmem için :) kısaca cevizliyi biliyorsan tamirhaneye yakın mınubus yolu uzerınde gülen tıp merkezi(vera hastanesi yanı)murat doktorun ismi.derdini anlattıktan sonra ödemede yardımcı da oluyor.
Alıntı alarak yazdım eski mesajlarımdan :)
Ay hic de bilmiyorum o taraflari atasehirden gidecegim gidecek olursam, peki boyle atiyorum ust alt 2ser dis veya 4er dis gibi uygulanabiliyor mu dis teli tamamen uygulama sart mi??
canım oyle bı yöntem olduğunu sanmıyorum cunku dıslere yer açmak ıcın diğer dıslerın gerıye kayması gerek.onu gıttıgın doktora sorup danışırsan daha detaylı bilgi verebilir.
arkadaşlar merhaba , dün üst dişlerime porselen tel taktırdım. ust dıslerım oyle cok yamuk degıl hatta ne gerek var dıyenler de oldu ama bn yıne de rahatsız oluyordum. bır de ıkı tane dısımı cektı doktor. yanı ust cenede ıkı diş boslugu var parmagımın ucu sıgacak kadar genıs. ve gulunce de gözüküyor. psikolojık olarak da rahatsız oluyorum.gulunce agzımı kapatıyorm.dudak ıclerım de acıyor.diş teli porselen oldugu ıcın cok kotu durmuyor ama o bosluklar canımı cok sıkıyor.ne zaman kapanacak dıye kara kara dusunuyorum
Zamanla kapanacak. Kendini rahat birak. Benimde iki disim cekildi. 5.ayimdayim. sag taraf nerdeyse kapandi cok minik bi bosluk var. Sol tarafta daha aciklik var ama hic umrumda degil. Bu bir tedavi degilmi sonucta. O da kapanacak zamanla. Agiz ici yaralari ilk haftalarda normal. Zamanla azalacak bitecek.arada tekrar olacak. Ama alisacaksin. Dr mum vermis olmasi lazim. Onu koy aciyan yerlere iyi gelir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
mum verdi doktor onları takıyorum şimdi. ah ne güzel benim de şu 5 ayım bir geçse de kapansa şu boşluklar.doktora gore 2 yıl tellı dolasacagm.dediğin gibi bu bir tedavi ve sabır gerektiriyor.alt dişlerime de bir ay sonra takılacak.kontrolde doktor napıyor tam olarak mesela onu bilmiyorum.
ankaradayım. ben de burda bir klinikte tedavi oluyorum. üsten ıkı alttan iki toplam dörtt dişimi çekti doktor. film çektikten sonra dişlerin çok önde duruyor dedi o yüzden cekmemiz lazım ağzında yer yok, dişlerinin geriye itilmesi lazım dedi. işte o yüzden bayağı bir boşluk oldu. bu arada biraz gec basladım tedaviye 26 yaşındayım. senin dişlerini neden çektiler peki canım ? bir de bende lastik falan yok.sadece tel ve braketler var. bu lastik olayı nedir bilmiyorum.
Merhaba kizlar . Size bir kac sorum olucak . Ben tel taktirmak istiyorum. Yalniz benim cenem yani alt cenem ust cenemin onunde . Bunun bir tedavisi var mi , varsa nasil ? Bunu acil ogrenmek istiyorum . Ayrica kop3k disim dislerimin üzerinde facladan cikti . Dislrim sikisik hep birbirine girmis durmda . Sizce ne kadar tutar artik estetiginde de degilim . Disl erimle saglikli bir sekilde gulmekten baska bir sey istemiyorum . Sizce ne kad ar bir fiyat tutar . Lutfen yorumlarinizi bekliyorum ....
Ayrica bursa da onerebileceginiz yer var mi cok acil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?