Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

haklısın ama insanın yinede morali bozuluo :bbo:

öndeki dişlerin çekilince üsttekilerinin yerine gelmesi ne kadar sürdü peki bnmde 1 tane çekilck önden merak ettim

öndeki dişlerin çekilince üsttekilerinin yerine gelmesi ne kadar sürdü peki bnmde 1 tane çekilck önden merak ettim
Ben cevap vereyim istersen sana.

Benimde çekimli bir dişim vardı ve 4.ay'da yerine oturdu.

Yani bir dişin yerine oturma süreci 4-5 ay'ı buluyor.

Son düzenleme:
Ayyy evet o uyuşma çok sinir bir durum, gülerken dudakların aşağıya falan kayıyosırnaşık şey

kızlarr buarada benim tellerimde yarın takılıyooooooooooo:lepi:

Ayyy evet o uyuşma çok sinir bir durum, gülerken dudakların aşağıya falan kayıyosırnaşık şey

kızlarr buarada benim tellerimde yarın takılıyooooooooooo:lepi:

desene senin icin zorlu günler yarin basliyor:)
takilirken agrimiyor ama daha sonra dudagin ic kisimlari yara oluyor
ben ilk bir kac gün cok zorluk cekmistim.
umarim sen kolay atlatirsin bu alisma süresini simdiden hayirli olsun..

desene senin icin zorlu günler yarin basliyor:)
takilirken agrimiyor ama daha sonra dudagin ic kisimlari yara oluyor
ben ilk bir kac gün cok zorluk cekmistim.
umarim sen kolay atlatirsin bu alisma süresini simdiden hayirli olsun..
Evet cnm, zorlu günler başlıyor..ama bugün bir ajans çekimindeydim ve bana gül! dediler. Dişimi çektirdim gülemem kem kum yaptım ve anladım ki; çektiğim acılara değer çünkü bir ömür boyu gülememektense 1 hafta 32 diş ağrısına razıyım, amaneen ne biçim cümleler bunlar kitap yaziyim bensırnaşık şey bir de yanakların yara olmaması için mum veriolarmış sanırım ama ne kadar etkili olur bilemem! ben bi de yarın sinemaya gidicem o haldekafamçokkarıştı

Kızlar yarın bu saatlerde bakalım neler yazıcam buraya:1ninca:

arkadaşlar 25 yaşlarında yada daha sonra diş teli taktıran varmı aranızda?bi faydası olacakmıdır tel taktırsam..
diş doktorları yeni diş yapmak yerine bunu tavsiye ediyolar ama ben tedavinin çok zaman alacağı ve sonuç alamayacağım düşüncesiyle diş yaptırmak istiyorum gerçi nasıl acılı bir süreçmidir onuda bilmiyorum çünkü dişçiden çok korkarım.ama üst ön dişlerim görüntümü bozuyor.tel taktırmak işe yararmı ve günlük hayatta zorluk çıkarırmı acaba?ne diyorsunuz?

Ben 22 yaşımda taktım. 25 yaşında çıkardım tellerimi..
İlk zamanlar zorlanıyorsunuz doğru.Ama sonra alışıyorsunuz.
30 yaşında taktıranlar var.Bence hiç düşünmeyin.
Ben hala inanamıyorum.Dişlerim okadar kötüydüki şimdi naasıl böyle dümdüzzz

Bence hiç düşünmeyin taktırın derim.

İnsanın kendi dişi gibi var mı.

Üstteki bir arkadaş laminate porselen tedavisinden bahsetmiş,bir tür kaplama tedavisi o da.

Ancak yaş kaç olursa olsun doktorlar diş teli tavsiye ediyorlar.

Bir müddet sıkıntılara katlanacaksınız ama sonuca değecek emin olun.

ben 16 yaşındayım tel taktım 11 ay sürdü tedavim köpek dişlerim falan baya bozuktu düzeldi benimle beraber 40 yaşında bir bayanda tel tedavisine başlamıştı hatta herkes tebrik etti o bayanı ve benimle beraber çıktı onun telleride çok çokta düzgündü dişleri doktorumda zaten tel takmanın yaşı olmaz dedi doğruda söyledi bence kendi dişleriniz gibisi yok

Arkadaşlar lamine yerine tel takın yaşınız kaç olursa olsun. Sonunda kendi dişlerinize sahip olduğunuz için şükredeceksiniz. Tel takmak ilk günler için zor ama sonra alışılıyor. Güzel sonuçlar için bir bedel ödemek lazımdır her zaman:)

Geçmiş olsun.

Kızlar, gidiyorum..vallahi gidiyorum! haydi bana şans dileyin ve dua edin hemen atlatayım diye:) gelince yazıcam buraya.

Herkese sağlıklı gülüşler

ben de pek emin olamıordum ne yalan söyliyim,düzgün dişlere sahip olacağımdan,çünkü dişimin birinde ,biraz çarpıklık vardı ve 20lik dişler de çıkınca ve ağızda yer kalmayınca iyice ters döndü gülmeye çekiniyorum valla
böyle demeniz cesaret verdi hele 40 yaşındaki bayanın tel takması daha bi cesaretlendirdi: :) maliyeti ne olursa olsun yaptırıcam

Ha şöyle arkadaşım ya,hiç şüphen olmasın.

Bende 5 aydır tel kullanıyorum.

İnan bana,benim alt dişlerimde o kadar fazla çapraşıklık vardı ki düzelmeye başladıkça mutlu oluyorum bende.

Yani sakın tel kullanınca düzelmez diye bir endişen olmasın,kesinlikle çok sağlıklı bir şekilde düzelecek.

Hatta diş teli kullananların topiğini incelemeni öneririm sana,daha iyi motive olmanı sağlar.

Kızlar, gidiyorum..vallahi gidiyorum! haydi bana şans dileyin ve dua edin hemen atlatayım diye:) gelince yazıcam buraya.

Herkese sağlıklı gülüşler

hadi bakalim hayirlisi olsun senin icin.
ilk günlerde aynaya baktiginda ki görüntüye alismak zor oluyor
ben sürekli gidip aynada dislerime bakmak istiyordum:)
.

Arkadaşlarr artık bende telliyimmm:) ağrım biraz var ama olacak tabii o kadarda. çok güzeldi herşey artık tedaviye başladığımdan çok mutlyum. kimse geç kalmasın yaptırmaktaa:lepi:

Arkadaşlarr artık bende telliyimmm:) ağrım biraz var ama olacak tabii o kadarda. çok güzeldi herşey artık tedaviye başladığımdan çok mutlyum. kimse geç kalmasın yaptırmaktaa:lepi:

hayırlı olsun cnm bncede kımse gec kalmasın umarım agrıların en kısa zamnda azalır :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…