bnde diş teli taktırıcm galiba şeffaf tel her durumda takılmıo demiş galiba birisi arka sayfalarda bn şeffaf tel takarım nede olsa çok kötü olmaz diodum ama ya bna şeffaf tel takılmazsa şimdi ya moralim bozuldu:çok üzgünüm::çok üzgünüm: hangi durumlarda şeffaf tel takılmıo ki????
bnde diş teli taktırıcm galiba şeffaf tel her durumda takılmıo demiş galiba birisi arka sayfalarda bn şeffaf tel takarım nede olsa çok kötü olmaz diodum ama ya bna şeffaf tel takılmazsa şimdi ya moralim bozuldu:çok üzgünüm::çok üzgünüm: hangi durumlarda şeffaf tel takılmıo ki????
Dişlerin biri önde ikisi arkadaysa bir ortodontistin görmesinde fayda var tabiki.Kizlar yienim 9 yaşinda ailesi her ne kadar doğal desede alt dişleri biri önde 2 si arkada hiç yan yana yok ve uçlari testere gibi tirtikli. şilede yaşiyorlar ben istanbuldayim.sizce aldirip burda tedavi ettirsemmi.yoksa bu durum normalmi.erkek çocuğu boşver diyolar.sorunu yokmuş ben abartiyormuşum.lütfen cevap yazin ikna edebilirsem abimi yardiminiza ihtiyacim var.yanildiğimi sanmiyorum.
Evet geçmiş sayfalarda her tedaviye şeffaf tel uygulanmadığını ben yazmıştım :1closedeyes:bnde diş teli taktırıcm galiba şeffaf tel her durumda takılmıo demiş galiba birisi arka sayfalarda bn şeffaf tel takarım nede olsa çok kötü olmaz diodum ama ya bna şeffaf tel takılmazsa şimdi ya moralim bozuldu:çok üzgünüm::çok üzgünüm: hangi durumlarda şeffaf tel takılmıo ki????
Kizlar yienim 9 yaşinda ailesi her ne kadar doğal desede alt dişleri biri önde 2 si arkada hiç yan yana yok ve uçlari testere gibi tirtikli. şilede yaşiyorlar ben istanbuldayim.sizce aldirip burda tedavi ettirsemmi.yoksa bu durum normalmi.erkek çocuğu boşver diyolar.sorunu yokmuş ben abartiyormuşum.lütfen cevap yazin ikna edebilirsem abimi yardiminiza ihtiyacim var.yanildiğimi sanmiyorum.
Dişlerin şu an çok mu güzel görünüyoda metal tel takınca çirkin olucak.şeffaf tel en azından daha az görünür bnm bi de önden dişim çekilicek üstten çıkmış onu düzeltmek için bide metal tel olursa iice kötü olcak ztn yeterince çirkinim bide o tellerle iice iğrnç olcm moralim bozuldu yaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:: nese doktora gidince bakalım ne dick seffaf olur inş.
ne kadar güzel benimsemişsiniz artık iyice.merhaba arkadaşlar. bende yaklaşık 12 senedir diş teli kullanıyorum. benim sorunum 2 köpek dişimin üstten çıkmasıydı. azılar çekilerek sabit tel takıldı. üst-alt ve damak olarak takıldı. zamanla damak kendim çıkarıp takabileceğim hale geldi. sonra üstteki teller çıktı. alt ön taraftaki teller çıktı. şimdi sadece arkadaki teller var hayatımda. sanırım biraz daha durucaklar. ama artık doktorumuz çıkarsa bile ben çıkarmicam onlar benim parçam :):):)
merhaba arkadaşlar. bende yaklaşık 12 senedir diş teli kullanıyorum. benim sorunum 2 köpek dişimin üstten çıkmasıydı. azılar çekilerek sabit tel takıldı. üst-alt ve damak olarak takıldı. zamanla damak kendim çıkarıp takabileceğim hale geldi. sonra üstteki teller çıktı. alt ön taraftaki teller çıktı. şimdi sadece arkadaki teller var hayatımda. sanırım biraz daha durucaklar. ama artık doktorumuz çıkarsa bile ben çıkarmicam onlar benim parçam :):):)
şeffaf tel en azından daha az görünür bnm bi de önden dişim çekilicek üstten çıkmış onu düzeltmek için bide metal tel olursa iice kötü olcak ztn yeterince çirkinim bide o tellerle iice iğrnç olcm moralim bozuldu yaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:: nese doktora gidince bakalım ne dick seffaf olur inş.
Çok haklısınız bu tedavi sabır işi gerçekten.sabit telleri 3 sene kullandım. her hafta gidip biraz daha sıktırıyordum yanlardan. sonra lastik verdiler geceleri takılacak. birkaç ay da onları kullandım. ama şuan ki sonucu görünce iyiki yaptırmışım diyorum. malesef sabır istiyor biraz:1rolleyes:
Hoşgeldin aramıza :icecream:Uzun zaman sonra tekrar merhaba. En son bu mesajı yazmıştım.Ortodontiste gittik, önce 2 dolgu yapılması gerektiğini söyledi. Ayrıca süt dişlerinden birinin kökü kalmış onu da çektirmemiz gerekti. Tabii bizim burada zamanımız kısıtlı tatile gidicez o yüzden acele ettik biraz:1ninca: Çekim+Dolgu ve tel takma aynı gün oldu klava: Dolgular acıtmadı ama dudağım fena şişti uyuşturmadan dolayı:roflol: Aynı gün üst dişlerime teller de takıldıı, hadi bakalım artık ben de 2 yıl boyunca telliyim:hooray: Yalnız yemek çok sorun oluyor herşeyi 1000 parçaya ayırıp direk yutuyorum:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?