evet dün tellerimden şok ve pişmanlık sevinç ve gözyaşı eşliğinde ayrıldım..Şok ağzımda diş yokmuş hissi ve aynaya bakamama ile gerçekleşti.Doktor bak dedikçe utandım 1 yıldır bekledim ama bakamadım ellerimi yavaş çeke çeke baktım.İlk görüşte çok büyük görünüyolar braketlerden dolayı dişleri unutuyor insan.Sonra uzaktan bakınca takma dişmiş gibi gözüküyor, akşama kada da alışıyor insan.Şuan hafif sızlamalar var,damaklık almadım retainer'ımı kullanıcam bilenler bilir eylül ayında takılmıştı..
Sızlamaları doktora bugün sorduğumda verdiğim örnek çok sevimliydi aynen şöyle dedi: "Hani markete alışverişe gidersinde ağır poşetlerle eve gelirsin ya,poşetleri bıraktığında parmakların sızlar aynı o şekilde dişlerinde maksimum 1 hafta sızlıcak kuvvetten ayrıldığı için"dedi.Akşam direk fotoğraf çekme çalışmaları başladı,megolamanlık algılamayın ama hakkaten çok güzelim hepiniz de öyle olucaksınız yanlışlıkla fotoğrafınız çekilse bile o dişler her şeyi kurtarıyo olucak.Tellerin hissi hala üst dudağımdan ayrılmış değil o da geçicek.Ama ilk gözyaşımı asla unutmucam ilk çıktı ve dilimi dişlerimin üstünde gezdirdiğim an..İşte o an dünyaya bedel..
Fotoğrafı bugün yarın eklicem..Sizi de yanlız bırakmıcam burda..Tel kardeşleriyiz biz..Dertleştik acılar çektik, hepinize sabır ve şans diliyorum..Telli turnalıktan davşanlığa geçişte mutluluklar..