farkında olmasa zaten aklından şüphe ederim..bak keyfine..

benimde bazı braketlerimin üstünde var ama mantıken de düzeltilmesi gerekn dişlerin üzerindedir onlar en azından benim öyle.. bi de bu metal tellerin bir ismi var akıllı telmiş yani baskı zedelenmede yön değiştirmeyen tel v doktorum bana ağzın kapalı kaldığı sürece teller baskıya devam eder dedi.termostatikmi neydi hatırlayamadım. ben ilk zamanlar o çıkıntılar yüzünden dudağımı kapatamıyodum o çivimsi şeye takılıyodu elimle düzeltiyodum sonra isim taktım telime.. Adı sami

Onun benim için çalıştığına 1 sene sonra beni kuğuya çevireceğine inandım. 2 ay gibi bi sürede alıştım şimdi telin farkında değilm.Sigara içiyorum haftada bir kendime (doktor korkutsada) hediye olarak kola veriyorum, arada sakız çiğniyorum eskisiden güzel gülüyorum telimde olsa dişlerim artık güzel çunku,arada bir photoshopta gülen resimlerimde tellerimi siliyorum çıktığında ki alacağı görüntüyü tahmin etmek için, burger ya da mc donalds'a gittiğimde utanmadan elimle parçalayarak yiyorum (zaten patatesi çatalla yemiyoruz ya) yani benim için çok kolay geçiyor ve böyle olduğu içinde aylar çabucak geçmiş geliyor bak 10 gün sonra 6.ayım bitiyor gülüyorum kendime..Ha delirdiğim zamanlar olmadı mı değil sökmeyi bile düşündüm yeter artık diyerek ama güldükçe yine görüyorum ya düzeldiğini misss misss

yani kıssadan hisse bunların ağzından çıkacak herşeyi kontrollüce ye zevkine baka baka ye aç kal öl diye takılmadı..özel hayat kısmını takma eğer durumun önemi hakkında bilgiye sahipse zaten karşı tarafın umrunda olmaz o konuda çok şanslıyım ben hatta uzunca süre kalmasını bile istiyor çok sevimli oluyomuşum gülerken pehh

böyle işte umarım katkısı olmuştur aklına takıldığında, üzüldüğünde kafana bişey takıldığında mesaj hakkında 50yi geçtiyse pm at hep yardımcı olurum ben sana ve diğer teldaşlara