e canım düzelecekse yamuk ya da eksik ne farkederki :82:
yok tatlım şeffaf olsa dahi hoş olmayacak telliyken ön iki dişin yanında sivri sivri köpek diş :) ancak tel çıktıktan sonra köpek dişin törpülenmesi gerekiyor.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
e canım düzelecekse yamuk ya da eksik ne farkederki :82:
Lavinya88 ; Filmin öneminin pek olmadığını düşünüyorum ben de. Bilgim dışında, sadece tahmin bu. Çünkü tedaviye başlamadan 2 hafta önce alçı gibi birşeyle dişlerinin kalıbını alıyorlar. milimetrik hesaplar falan onun üzerinden yapılıyor. Şeffaf telin metal telden bir farkı yokki, sadece estetik açısından daha güzel. İkisi de aynı işlemi görüyor. Şeffafın temizliği , bakımı daha zor sadece. Tedavi açısından ikisi de aynı.asena90 bende şeffaf tel taktırmak istıyorum ama gittiğim doktorda biraz kafam karıştı doktor ''şeffaf tel biraz problem ''dedi neden diye sordum ondada düzelir ama metal gibi sonuç alamam dedi sen tecrübelisin bu konuda sence dogru mubi de canım doktor bende panoramik ağız filmi istemedi ben dile getırınce ''zaten herşey ortada görünüyor ama yinede çektrmek istersen bir film çektir bakarım ''dedi biraz kıllandım açıkcası bu doktordan. yani panoramik film istemeden de tedavi başlar mı yoksa bu doktor işi bilmeyip önemsemiyor mu??? teşekkürler canım
slm asena90 msj sayım yeterli olmadığı için burdan yazabaliyorum. mahsuru yoksa doktorun ismi adresi öğreneblirmym??
Doktorumun adı Çağla Emre. Z.burnunda Aksa diş kliniğinde taktırdım canım. internete yazınca çıkıyor .
arkadaslar,
29 yasındayım. bende bu sene tele karar verdım..
üniversıte hastanelerı yetıskınlere yapıyormu yoksa özeldemı yaptırmak durumundayız..?
birkaç devlet hastahanesi sigorta ile anlaşmalı olduğu için tel takıyor evet. ama gün beklıyorsunuz bu gün ne kadar beklenir en erken 8 ay en geç 2 yıl. günün ne zaman cıkacagı bellı olmuyor. yani o süreyi bekleyeceginize özelde tedavinizi yaptıtırsınız daha iyi. benim nacizane fikrim. özel fiyatları 2000 ile 400 arası değişiyoru. ben 2000e taktırıyorum bu aksam
tellerın şimdiden hayırlı olsun şeyma sayılı saatlerın kalmış darısı başımabenim dişlerim çarpık değil. eksik diş sorunu var bende. tedavi süresi kişiden kişiye değişiyor evet ve doktorum bana 1.5 yıl dedi. :)
cevabın için teşekkurler asena 90 yalnız benım doktor alcı gibi şeyden uygulayacak mı hiç bahsetmedi. sağ sol üst4/4 numaralı iki dişim çekilecek bunları çektir hafta içi bir gün gel tellerini takayım dedi.hiç ölçü alacağını söylemedi??Lavinya88 ; Filmin öneminin pek olmadığını düşünüyorum ben de. Bilgim dışında, sadece tahmin bu. Çünkü tedaviye başlamadan 2 hafta önce alçı gibi birşeyle dişlerinin kalıbını alıyorlar. milimetrik hesaplar falan onun üzerinden yapılıyor. Şeffaf telin metal telden bir farkı yokki, sadece estetik açısından daha güzel. İkisi de aynı işlemi görüyor. Şeffafın temizliği , bakımı daha zor sadece. Tedavi açısından ikisi de aynı.
cevap için teşekkürlerhayır canım ölçü almadı sadece dolgularımı aşındırdı. öncesinde dişlerimin resmini cekti ve takmaya başladı. takarken hiç acı hissetmiyorsun ancak şuan acıyor![]()