• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

şeffaf takılacak.sararma oluyor zamanla dediler ama çay kahve sigara hiç bişi yok bende zaten bakıcaz artık.sen ne kullanacaksın?

metalde karar kılmıştım gibi ama aslında hala kararsızım.
metal olursa en geç 6 ayda çıkarırız diyor, şeffafta 1 seneyi bulabilir diyor,:S
kafam çoook karışık senin ne kadar sürer diyor canım?

Son düzenleme:
Arkadaşlar aranızda diş teli kullanan var mı? Üst dişleriminden bir tanesi ileri doğru çıkık..Özellikle fotoğraflarımda çok belli oluyo,halbuki çok dikkat çeken bişe değil ama beni rahatsız ediyo ve tel taktırmak istiyorum.Beni bu konuda bilgilendirebilirmisiniz..

ben de senin gibiyim. benim de sadece köpek dişlerimde sorun var. alt çenedeki dişlerim gayet iyi. acaba diş teli taksam ne kadar süre takarım ve bana maliyeti ne olur? :43:

arkadaşlar bende yer araştırıyorum artık kesin kararımı vermeliyim. ama hala kararsızım. ön iki dişimin yanında kocaman bi boşluk olacak. aman allahım :S

Maliyeti soran arkadasm ben 2 yıl önce 2bine taktrmstm ama özelde ve takstler uyqun ayda 200 ya da 150 verysn 12 aya bölüyo..hastane yada fakltede taktrrsan sadece malzemeye para ödersn..özel masrflı ama rahat sıra dersn yok malzeme arama derdin yok ufack bi sorunda rendewu problemn olmadan gdeblysn doktora

6 ay kolay bende metal var kasımda taktırdım şaka maka 6 ayı nasıl geçirdim hatırlamıyorum bile görütü abartıldığı kadarr komik ve iğreti değil..Madem bu kadar kısa sürecek düşünme taktır gitsin 2.ayda benim köpek dişlerim inmişti son 5 ayım kaldı o da diş köklerinin sağlamlaşması için..

metal olursa en geç 6 ayda çıkarırız diyor, şeffafta 1 seneyi bulabilir diyor,:S

bende yaklasık aydır tel kullanıyorum braketlerım şeffaf...bana sorarsan daha öncede söylemiştım süre kısa olsun metl olsun 6 ay nedır kı...benım 1,5-2 sene duracak tellerım o yüzden şeffaf istedim.metalde olsa seffafte olsa bıran önce dişlerın düzelmesi önemli...süre uzun olanların şeffaf taktırması mantıklı bence...

bende yaklasık aydır tel kullanıyorum braketlerım şeffaf...bana sorarsan daha öncede söylemiştım süre kısa olsun metl olsun 6 ay nedır kı...benım 1,5-2 sene duracak tellerım o yüzden şeffaf istedim.metalde olsa seffafte olsa bıran önce dişlerın düzelmesi önemli...süre uzun olanların şeffaf taktırması mantıklı bence...

yaklasık 4 aydır dicektimmmm

tatlım benim tedavim 2- 2,5 sene sürermiş.zaten uzun sürecek şeffaf kullanayım dedim.ki üstten en gözüken yerden 2 tanede dişim çekildi ama çoook mutluyum.sen karasız kaldın galiba??

arkadaşlar bende yer araştırıyorum artık kesin kararımı vermeliyim. ama hala kararsızım. ön iki dişimin yanında kocaman bi boşluk olacak. aman allahım :S

canım ben bakırköyde bi ortodontiste gidiyorum.bana cuma günü takılacak.etrafımdaki biçok insan tarafından tavsiye üstüne gittim.acayip ilgilendi.çok memnunum.

tatlım benim tedavim 2- 2,5 sene sürermiş.zaten uzun sürecek şeffaf kullanayım dedim.ki üstten en gözüken yerden 2 tanede dişim çekildi ama çoook mutluyum.sen karasız kaldın galiba??

ben metal olursa 6 ay dedi diye son randevumda tamam diyiverdim. şeffafla 1 seneyi bulabilir demişti. neyse zaten diş yapım iri sayılır çok kötü durmaz umarım:)
yarın takılacak artık. ama hala hala acaba diyorum kararsızlık zor ya:)
sen ne kadara yaptırıyorsun canım?

Son düzenleme:

bir de yaz ayına denk geleceği için aslında çok da sorun olmaz sanki gibi geliyor zaten yarın olcak bitcek artık zaten.
bir an önce düzelip bitmesi daha iyi galiba.

bende ıstıyorum dıslerımın ozellıkle alt kısmı cok bozuk.. ama tel taktırmadan once dolgu vs dıslere bayagı sey yapıolarmıss o zahmetı cekmek ıstemıyorum.. fıyat konusundada fıkrım yok ackcası...

sonunda takıldı, küçük metallerden taktırdım ve çok sevdimmm:69::69:
sevimli ve afacan bir görüntü kattı:8::8:
herkesin tepkileri sempatik durduğu yönünde bakalım daha ağrı sızı da yok şimdilik mutluyum:61::82:

missmickey özelden verdiğin cevap için çok teşekkür ederim. mesaj sayım yeterli olmadığı için cevabı buradan vereceğim. fiyat gayet uygun. canım ben üsküdarda oturuyorum. bana çok uzak mı acaba ? tam olarak nerde kesinlikle gidip görüşmek isterim. sen nerede oturuyorsun :) şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
benim dişlerim çok aralıklı 19 yaşındayım tel dediler ne yapıcam bilmiorum şeffaf tel nasıl oluyo çok belli olmuormu

benim dişlerimde aralıklı. şeffaf telin belli olmasını bırak biz tel taktırdığımız zaman ön iki dişin yanına köpek dişler hizalanacağı için hiç hoş bi görüntü olmayacak zaten .... Keşke dişlerim yamuk olsaydıda eksik olmasaydı.

Son düzenleme:
Back