şeffaf mı taktırıyorsun metal mi?
benim de bu cuma takılıyor:)
şeffaf takılacak.sararma oluyor zamanla dediler ama çay kahve sigara hiç bişi yok bende zaten bakıcaz artık.sen ne kullanacaksın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şeffaf mı taktırıyorsun metal mi?
benim de bu cuma takılıyor:)
şeffaf takılacak.sararma oluyor zamanla dediler ama çay kahve sigara hiç bişi yok bende zaten bakıcaz artık.sen ne kullanacaksın?
Arkadaşlar aranızda diş teli kullanan var mı? Üst dişleriminden bir tanesi ileri doğru çıkık..Özellikle fotoğraflarımda çok belli oluyo,halbuki çok dikkat çeken bişe değil ama beni rahatsız ediyo ve tel taktırmak istiyorum.Beni bu konuda bilgilendirebilirmisiniz..
metalde karar kılmıştım gibi ama aslında hala kararsızım.
metal olursa en geç 6 ayda çıkarırız diyor, şeffafta 1 seneyi bulabilir diyor,:S
kafam çoook karışık senin ne kadar sürer diyor canım?
bende yaklasık aydır tel kullanıyorum braketlerım şeffaf...bana sorarsan daha öncede söylemiştım süre kısa olsun metl olsun 6 ay nedır kı...benım 1,5-2 sene duracak tellerım o yüzden şeffaf istedim.metalde olsa seffafte olsa bıran önce dişlerın düzelmesi önemli...süre uzun olanların şeffaf taktırması mantıklı bence...
metalde karar kılmıştım gibi ama aslında hala kararsızım.
metal olursa en geç 6 ayda çıkarırız diyor, şeffafta 1 seneyi bulabilir diyor,:S
kafam çoook karışık senin ne kadar sürer diyor canım?
arkadaşlar bende yer araştırıyorum artık kesin kararımı vermeliyim. ama hala kararsızım. ön iki dişimin yanında kocaman bi boşluk olacak. aman allahım :S
tatlım benim tedavim 2- 2,5 sene sürermiş.zaten uzun sürecek şeffaf kullanayım dedim.ki üstten en gözüken yerden 2 tanede dişim çekildi ama çoook mutluyum.sen karasız kaldın galiba??
bende yaklasık aydır tel kullanıyorum braketlerım şeffaf...bana sorarsan daha öncede söylemiştım süre kısa olsun metl olsun 6 ay nedır kı...benım 1,5-2 sene duracak tellerım o yüzden şeffaf istedim.metalde olsa seffafte olsa bıran önce dişlerın düzelmesi önemli...süre uzun olanların şeffaf taktırması mantıklı bence...
canım ben bakırköyde bi ortodontiste gidiyorum.bana cuma günü takılacak.etrafımdaki biçok insan tarafından tavsiye üstüne gittim.acayip ilgilendi.çok memnunum.
sonunda takıldı, küçük metallerden taktırdım ve çok sevdimmm
sevimli ve afacan bir görüntü kattı
herkesin tepkileri sempatik durduğu yönünde bakalım daha ağrı sızı da yok şimdilik mutluyum:82:
bende ıstıyorum dıslerımın ozellıkle alt kısmı cok bozuk.. ama tel taktırmadan once dolgu vs dıslere bayagı sey yapıolarmıss o zahmetı cekmek ıstemıyorum.. fıyat konusundada fıkrım yok ackcası...
benim dişlerim çok aralıklı 19 yaşındayım tel dediler ne yapıcam bilmiorum şeffaf tel nasıl oluyo çok belli olmuormu