Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

canım söylentinin kaynağı doktor.

yaklaşık 3 aydır şeffaf kullanıyorum sararma olmadı çünkü dikkat ediyorum ve aslında sararan etrafındaki lastikler ki onlarda ayda bir yada 2 ayda bir değişiyor onun dışında ısırarak yemek zaten yasak görüntü süper normal tele göre çok daha iyi bence şeffaf takmanı öneriyorum farkedilmesi zor zaten ama metalde hemen farkediliyor görüntü kötü oluyor şeffafı öneriyorum

erol akın a gidiyordun galiba.muayeneye gittim.memnunmusun?

Kızlar benim de üst çenem öndeymiş o yüzden tel takılması gerekiyormuş 2.500 tl dediler .Çok fazla geldi sanki.siz ne kdara taktırdınız?

erol akın a gidiyordun galiba.muayeneye gittim.memnunmusun?

evet ben çok memnunum güler yüzlü sempatik açıklayıcı çok memnunum ilki ona yaptırdım diyorum kendisi diş teli takmanın dışında moralde veriyor ben başka birine gitmedim direk ona gittim şanslo olduğumu düşünüyorum sanki dişlerim ne zaman nasıl hareket edeceğini biliyor sen ne zaman gittin memnun kaldın mı

pazartesi günü gittim.kendisinden memnun kaldım.gayet açıklayıcı konuştu.ben biraz takıntılıyım.aklımda bi doktor daha var onada gittikten sonra karar vericem.şeffaf braketler konusunda çok olumlu konuşmadı ama karar senin dedi.bide alt ve üst damağa azı dişlerime yüzük gibi geçen köprü şeklinde bi kalın tel kullanmam gerektiğini söyledi.konuşmamı çok etkilemeyeceğini söyledi .bakalım çarşamba gününden sonra karar vericem.ne kadar çabuk olursam o kadar iyi.25 yaşındayım ve tedavi ortalama 2,5 yıl sürecekmiş üstelik ÇEKİMLİ...moral istiyorum bi yerlerden

merhabalar

sanırım herkes ogrenci yada daha kuçuk benim yasımda aranızda kimse varmı bilmiyorum yas 33 iki çocuk annesiyim :) 11 yasındaki oglum için ortodondiste gittik doktor benide ele aldı bende hem ona destek olayım hemde neden guzel olmasın dislerim diye basladım bu ise, 3-4 dr gezdim hepsi baska baska seyler soylediler birtanesinde karar kıldık. cekimsiz diye konusmustuk benim için ama bir tane kanal tedavili 15 yıldır agzımda duran bir dis vardı sizler numar afalan yazmıssınız henuz bunları anlamıyorum on dislerin 3 tane yanında arkaya dogru olan dislerden biri o çekildi

dr a ısrarla soruyorum simetri acısından obur taraftanda dis cekilmeyecekmi diye hayır diyor o ayarlamayı yaparız diyor aklım mantıgım pek almasada ok demek durumundayım tabi

birde gittigim baska dr lar kapanma sorunum vardi biraz onlar cekimli yaparsak bu sorunu hallederiz dedi bu dr çok gercekci yok dedi iskelet yapınız bu sekil cekimlide yapsak gozle gorulur bir degisim olmaz o anlamda hiç gerek yok dedi
e heralde olabiliyor olsa uzun sureli tedaviyi tercih ederdi dr para kazanacak ona gore sonuçta oyle degilmi ?

herkes yazmıs konusma etkileniyormu vs diye benim isim telefonla tum gun telefonda konusuyorum, arada s harfi falan baskın çıkar diyenler var bu muhim degil genel anlamda sesimde bir olumsuzlukolusmaz oyle degilmi ?

lastikler balmuum vs uzagım bunlara okudukca gozum korktu acıkcası nelerle ugrasacgız bu yastan sonra diye bakalım artık :)

agzımda bir cekim yapıldı birde 10 tane ara vs kuçuk kuçuk çuruklerim varmıs onlar dolacak onumuzdeki hafta 5 seansta ondan sonra ay sonu gibi telleme yapılacak heyecanla bekliyorum

asıl merak etigim cekilen disimin yeri ne zaman dolar yani ben su an orda dikis var sizlerin dr larıda çekim yaptıkları yere dikis atıyormu =?? tel takılacagı zaman dikis aıldıgını soylediler baan dis eti buzulmesin duzgun kapansın diyeymis
ve tabi su an o kısımda yemek yiyemiyorum tek yonumde yemek yemekten rahatsız olmaya basladım orası dolana kadar boyle mi yemek yiyecğeğim bunu merak ediyorum
uzun yazdım kusura bakmayın deneyimlerini paylasanlara simdiden tesekkur ediyorum

aynısından bendede var şekerim konuşman ilk başlarda değişicek zorlancaksın ama düzeliyo alışıyosun bende 24 yaşındayım çokta memnunum ilki taktırmışım diyorum erol doktor iyidir sen kararını ver şeffaf taktırmanı öneririm doktorlar kırırsan sana ekstre maliyet olmasın diye istemiyorlar ama dikkat edildikten sonra kırılmaz yemene içmene dikkat doktorun söylediklerine uymalısın sana örnek resimde ekliyorum bende senin dişlerini merak ettim resim koyarsan yorum yapabilirim gidişat hakkında

Kızlar Bakırköy'de olan Ferdi Allaf ve Benan Oğuz'a tedavi olan var mı? Fiyatları ne kadardır acaba? :44:

Missmickey sen de benim gibi sanırım en iyisi olmasını istiyorsun...Benim de aklımda 2 doktor var şuan için Benan Oğuz ve Ferdi Allaf diye..Tabi benim bu aralar yaptırmam imkansız gibi bir şey fiyatların oldukça yüksek olmasından dolayı.Sanırım sen Benan Oğuz'a muayene oldun nasıl memnun kaldın mı?Bir de muayene için belli bir ücret alınıyor mu acaba? :44:

canım razmikramiz nahcivan a ve erol akın a muayene oldum.çokilgili ve etrafındaki biçok insan razmikbeye gitti memnunlar.erol akınıda tavsiye ediyorlar.benan beyede gittikten sonra karar vericem.ferdi allafı bilmiyorum ama merak ediyorum.bu isimlerin hepsi iyi fakat fiyatlar diğerlerine göre yüksek.benimki tahminen 4 çekim artı tel 6000tl aşağı yukarı.ferdi allaf nasılmış?

çok sağol canım.akşama eklicem.benim halim berbat.alttan 6. dişlerimi üstten 4.dişlerimi çektiricem.gerisi aynen seninki gibiolacak galiba.resim eklicem mutlaka

merhaba arkadaşlar benimde alt taraftaki dişlerim hafif çarpık ama kötü görünüyor ya da bana öyle geliyor. tel dışında düzeltmenin bi yolu yok heralde.?
diş teli takmaya değer bi durum mu bilemiyorum :/ uzun süre kalırmı acaba sadece alt tarafa takılırsa?

Kızlar konuda çok sayfa olduğu için okuyamadım telleri ne kadar fiyata taktırdınız sadece üst dişler için?

Ferdi Allafı da çok iyi diye duymuştum netten de araştırmıştım.Fakat ne kadara yaptırdığıyla ilgili bir fikrim yok.Capacity-Carousel karşısında kalıyormuş yeri..

Sonunda alta da takıldı tel.Üstlerden alışık olmama rağmen, ağrısı beni benden aldı.Alt dişler daha mı hassastır nedir?

Sonunda alta da takıldı tel.Üstlerden alışık olmama rağmen, ağrısı beni benden aldı.Alt dişler daha mı hassastır nedir?

Canım seninde mi ilk üste taktılar?Bana da ilk üst dişlerime taktılar üst dişlerim hala telli alt dişlerime takmadı üst çıkınca takcak galiba.Çevremde hep görüyorum telli olanların altlı üstlü takılı bir tek benim üstte var normalde 1-1,5 sene süren ve büyük bir olasılıkla sabır isteyen tedavi şimdi 2 yada 2,5 yıla mı çıkcak acaba..

benim de 1 ay oldu,sadece üstlere takıldı
altlara 4-5 ay sonra takılacak demişti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…