canım söylentinin kaynağı doktor.
canım söylentinin kaynağı doktor.
yaklaşık 3 aydır şeffaf kullanıyorum sararma olmadı çünkü dikkat ediyorum ve aslında sararan etrafındaki lastikler ki onlarda ayda bir yada 2 ayda bir değişiyor onun dışında ısırarak yemek zaten yasak görüntü süper normal tele göre çok daha iyi bence şeffaf takmanı öneriyorum farkedilmesi zor zaten ama metalde hemen farkediliyor görüntü kötü oluyor şeffafı öneriyorum
Kızlar benim de üst çenem öndeymiş o yüzden tel takılması gerekiyormuş 2.500 tl dediler .Çok fazla geldi sanki.siz ne kdara taktırdınız?
erol akın a gidiyordun galiba.muayeneye gittim.memnunmusun?
evet ben çok memnunum güler yüzlü sempatik açıklayıcı çok memnunum ilki ona yaptırdım diyorum kendisi diş teli takmanın dışında moralde veriyor ben başka birine gitmedim direk ona gittim şanslo olduğumu düşünüyorum sanki dişlerim ne zaman nasıl hareket edeceğini biliyor sen ne zaman gittin memnun kaldın mı
pazartesi günü gittim.kendisinden memnun kaldım.gayet açıklayıcı konuştu.ben biraz takıntılıyım.aklımda bi doktor daha var onada gittikten sonra karar vericem.şeffaf braketler konusunda çok olumlu konuşmadı ama karar senin dedi.bide alt ve üst damağa azı dişlerime yüzük gibi geçen köprü şeklinde bi kalın tel kullanmam gerektiğini söyledi.konuşmamı çok etkilemeyeceğini söyledi .bakalım çarşamba gününden sonra karar vericem.ne kadar çabuk olursam o kadar iyi.25 yaşındayım ve tedavi ortalama 2,5 yıl sürecekmiş üstelik ÇEKİMLİ...moral istiyorum bi yerlerden
pazartesi günü gittim.kendisinden memnun kaldım.gayet açıklayıcı konuştu.ben biraz takıntılıyım.aklımda bi doktor daha var onada gittikten sonra karar vericem.şeffaf braketler konusunda çok olumlu konuşmadı ama karar senin dedi.bide alt ve üst damağa azı dişlerime yüzük gibi geçen köprü şeklinde bi kalın tel kullanmam gerektiğini söyledi.konuşmamı çok etkilemeyeceğini söyledi .bakalım çarşamba gününden sonra karar vericem.ne kadar çabuk olursam o kadar iyi.25 yaşındayım ve tedavi ortalama 2,5 yıl sürecekmiş üstelik ÇEKİMLİ...moral istiyorum bi yerlerden
Missmickey sen de benim gibi sanırım en iyisi olmasını istiyorsun...Benim de aklımda 2 doktor var şuan için Benan Oğuz ve Ferdi Allaf diye..Tabi benim bu aralar yaptırmam imkansız gibi bir şey fiyatların oldukça yüksek olmasından dolayı.Sanırım sen Benan Oğuz'a muayene oldun nasıl memnun kaldın mı?Bir de muayene için belli bir ücret alınıyor mu acaba? :44:
aynısından bendede var şekerim konuşman ilk başlarda değişicek zorlancaksın ama düzeliyo alışıyosun bende 24 yaşındayım çokta memnunum ilki taktırmışım diyorum erol doktor iyidir sen kararını ver şeffaf taktırmanı öneririm doktorlar kırırsan sana ekstre maliyet olmasın diye istemiyorlar ama dikkat edildikten sonra kırılmaz yemene içmene dikkat doktorun söylediklerine uymalısın sana örnek resimde ekliyorum bende senin dişlerini merak ettim resim koyarsan yorum yapabilirim gidişat hakkındaEki Görüntüle 156145 Eki Görüntüle 156146 Eki Görüntüle 156147
Kızlar konuda çok sayfa olduğu için okuyamadım telleri ne kadar fiyata taktırdınız sadece üst dişler için?
canım razmikramiz nahcivan a ve erol akın a muayene oldum.çokilgili ve etrafındaki biçok insan razmikbeye gitti memnunlar.erol akınıda tavsiye ediyorlar.benan beyede gittikten sonra karar vericem.ferdi allafı bilmiyorum ama merak ediyorum.bu isimlerin hepsi iyi fakat fiyatlar diğerlerine göre yüksek.benimki tahminen 4 çekim artı tel 6000tl aşağı yukarı.ferdi allaf nasılmış?
Sonunda alta da takıldı tel.Üstlerden alışık olmama rağmen, ağrısı beni benden aldı.Alt dişler daha mı hassastır nedir?
Canım seninde mi ilk üste taktılar?Bana da ilk üst dişlerime taktılar üst dişlerim hala telli alt dişlerime takmadı üst çıkınca takcak galiba.Çevremde hep görüyorum telli olanların altlı üstlü takılı bir tek benim üstte var normalde 1-1,5 sene süren ve büyük bir olasılıkla sabır isteyen tedavi şimdi 2 yada 2,5 yıla mı çıkcak acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?