Canım seninde mi ilk üste taktılar?Bana da ilk üst dişlerime taktılar üst dişlerim hala telli alt dişlerime takmadı üst çıkınca takcak galiba.Çevremde hep görüyorum telli olanların altlı üstlü takılı bir tek benim üstte var normalde 1-1,5 sene süren ve büyük bir olasılıkla sabır isteyen tedavi şimdi 2 yada 2,5 yıla mı çıkcak acaba..
benımde 3 ayım bıtti.suan sadece üstlerde var,gecen hafta kontrolum vardı mayısta alta takacak buyuk ıhtımal...üstten ıkı dıs cektırmıstım,doktor alttan da bı dıs cekersek görunus acısından cok ıdeal olacak dedi,canım cok sıkıldı karar da veremıyorum.bıtane daha saglam dişten olmak cok üzecek beni.aynı zamnda 20 liğimde problemlı...(((((( okadar para verıyorum ama bi tane daha saglam dişi cektırmek göruntu acısından güzel olsada degermii? (((((( yardım edınnn banaaa cesarettt ıstıyorummm
anlamadığım birşey var üstten 2 tane çekildiyse alttanda 2 çekilmesi lazım çünkü dengesizlik uyumsuzluk olur tek diş çekimi olmaz ban doktorum şöyle anlattı bir inci kolye düşün simetrisi için iki taraftada aynı sayıda inci lazım bi taraf fazla olursa simetri bozulur gibi bu konuyu sor bence
Ferdi Allafı da çok iyi diye duymuştum netten de araştırmıştım.Fakat ne kadara yaptırdığıyla ilgili bir fikrim yok.Capacity-Carousel karşısında kalıyormuş yeri..
canım bende 26 yasındayım zor karar verdım ama bu cumartesı bende taktırıyorum 2 hafta önce 2 diş cektırdım gel bana sor..cok zordu gercekten,ama sonu güzel olcak inş.ben cok fıyat arastırması yapamadım bulundugum ilde ortodondist yok baska ılden ayda bır gelıyr,cevre ıllerede sordum daha uygundu ama gıdıs geliş benm ıcın zor olurdu .metele 4000 bın dedı şeffafa 4500.fıyat fazla ama nıyet ettım bıkere.öğretmen oldugumdan da şeffafe karar verdım.hepimiz için ıyı olur inşşş.
Hangi doktora diş teli taktırdınız ve simdi menunmususnuz?
evet memnunum,doktorum malatyadan gelıyor..3 ay bitti dişlerım ınanılmaz hızla düzene gırdıler.köpek dişim vardı bıtane o da indi.boşluklar kapanacak.alta henuz takılmadı..sonu daha guzel olu inşşş
Rica etsem özelden doktorunuzun ismini bana yollayabilir misiniz?Teşekkürler
arkadaşlar her köpek dişi yukarıda olanların azı dişlerini çekiolarmı ?? ben daha önce 2 sene damaklı sabit olmayan tel kullanmıştım, o zaman hiç ole bişi yapmamışlardı dişere yer açmak için sağa ve sola kaydırmışlardı ama tedavim bi sebepten dolayı yarıda kaldı. 2 tane köpek dişim yukarıda ama fazla değil,onun yanlarındaki 2 diş de geride asıl rahatsız edici onlar, konuşrken onlar çirkin gözüküolar şimdi 24 yaşındayım istanbulda bana vakit kaybetrmcek bir ortodontist arıorum ve asıl merak ettiğim şey herkesin azı dişini çekiolarmı ve 20 lik dişini(bende şimdilik bi ağrı sızı yok ) bu konuda yeniyim absürd sorular sorduysam özür dilerim yardımlarınızı bekliyorum kızlarrr...şimdiden teşkrrr
benim dişlerimde aynı senin gibiydi..köpek dişlerim fırlıodu,tel takılmadan önce köpek dişlerimin yanındaki küçük azılar çekildi.(tel takıldığında 18 yaşındaydım,şimdi 25 yaşındayım bu arada)eğer 20 liklerim ve o azılar çekilmezse 20 lik dişlerim çıkacağı zaman baskı yapıp diğer dişlerimin kökünü çürütürmüş..ve daha da bozulurmuş ön dişlerim..şuan o çekilen dişlerimin arasında hiçbir boşluk yok..ve çok güzel oldu..26 nisanda çıkıcak tellerim..umarım yardımcı olabilmişimdir
o ne demek yaa nasıl 26-18=8 YIL!!!!!!! ben daha yeni taktımm tellerimi korkutmayınn.(neden uzun sürmüş senn zorun neydi tatlımmm??????????
arkadaşlar her köpek dişi yukarıda olanların azı dişlerini çekiolarmı ?? ben daha önce 2 sene damaklı sabit olmayan tel kullanmıştım, o zaman hiç ole bişi yapmamışlardı dişere yer açmak için sağa ve sola kaydırmışlardı ama tedavim bi sebepten dolayı yarıda kaldı. 2 tane köpek dişim yukarıda ama fazla değil,onun yanlarındaki 2 diş de geride asıl rahatsız edici onlar, konuşrken onlar çirkin gözüküolar şimdi 24 yaşındayım istanbulda bana vakit kaybetrmcek bir ortodontist arıorum ve asıl merak ettiğim şey herkesin azı dişini çekiolarmı ve 20 lik dişini(bende şimdilik bi ağrı sızı yok ) bu konuda yeniyim absürd sorular sorduysam özür dilerim yardımlarınızı bekliyorum kızlarrr...şimdiden teşkrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?