Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar bende yaklasık bır bucuk yıl diş teli taktım sımdı seffaf damaklık takıorum bır yıl kadar takıcakmısım bı kac sorum olucak kullanan arkadaslar warsa yemek yerken cıkartıomusunuz
ıılakı tek çöüzümü bu seffaf damaklıklar mı sızce baska bır yolu war dıs arkadasından sıkıstırma vs gıbı![]()
Merhaba hanımlar bende 2.5 aydır diş teli kullanıyorum her şey çok güzel gidiyo. Ben lastiklere geçeli 1 hafta filan oluyo ama şöyle bişey var lastikler sık sık kopuyo hemen değiştiriyorum ama normal mi diye merak ettim size de oluyo mu?
merhaba arkadaşlar sonunda benimde cuma günü telleim takılıo pzartesi doktor gel dişlerime lastik takıp dilerimi aralıklandıracağını söledi bu nası bişe??sonra cuma günü çene genişletmek için takılan kortikotomi ve altlı üstlü teller takılcak.laf aramızda çook tırsıyorumm.merak ettiklerim var ben şuan okuldayım. acaba bu teller çok ağrı flan yapar mı, yara flan yapar diosunuz ne kadar zamana geçer,neler olur nolur şu ilk gün deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?bi de şu damağa takılan aparat yüzünden yüzüm şişicekmiş, morarıcakmış flan çok ağrı yapar mı bilen duyan sölesin... bu aparatı takan var mı aranızda ...normal hayatıma harbi çok etkisi olur mu??ünideyim ve dönemin ortasındayım nisanda vizeler var napıcam bennnnnn zamanlamaya bak ya
.
selam kızlar bende yaklasık bır bucuk yıl diş teli taktım sımdı seffaf damaklık takıorum bır yıl kadar takıcakmısım bı kac sorum olucak kullanan arkadaslar warsa yemek yerken cıkartıomusunuz
ıılakı tek çöüzümü bu seffaf damaklıklar mı sızce baska bır yolu war dıs arkadasından sıkıstırma vs gıbı![]()
yemek yerken çıkartıyorsun,evet bldiğim kadarıyla tek çözüm bu.
dişini fırçalamadan sakın damaklık takma,ayrıca damaklık taktığında sık sık su iç ki damaklığın iç kısmında bakteri türemesin.
koptuklarını ilk kez duyuyorum. bi de doktorun bu kopma ihtimaline kuvvetle inanıyor ki lastikleri kendin değiştirebilmen için sana lastik vermiş.. ilginç..
keşke ben de doktorumdan isteseydim diye geldi şimdi aklıma..
bi hafta önce gittim lastik değişti. normalde 2 hafta aralıklarla yapılan lastik değiştirme işlemini doktor bir ay sonraya aldı. çünkü muayenehane değiştiriyor. canım sıkıldı. açıkçası bu lastik değişimini ben bile yapabilirim sanrım. keşke alsaydım..
HEYOOOOOO... KIZLAR!!! 500. SAYFAMIZI KUTLUYORUM.. NİCE 500LERE![]()
çene genişletmeyi bilmiyorum ama cuma takılacaksa sanırım vizelerine kadar alışmış olursun. muayenelerden sonra bi iki günlük sızılar olur bi de.. yaralar telin ağız içine sürtünmesinden dolayı oluşuyo. ilk başlarda rahatsız ediyo bi süre.. bunu bi zamanı yok bence çünkü benim nerdeyse bi sene olacak hala zaman zaman oluyo. balmumu diye bişey var, onu yapıştırdıgında tahrişi azaltıyo. rahatlatıyo yani.
çook saol .bide bir süre sadece çorba flan içiomuşun.konuşman değişiyormuş.bunlar ne kadar sürer özellikle çorba faslı..........son aranızdaaaaaaa bu çene genşletme aparatı takan harbi yok mu yaaaaaaa?????
walla çorba faslı benim için sadece diş çekiminden sonra oldu. yaralar kapanana kadar.. telle bi bağlantısı yok benim için. kişiden kişiye değişir. umarım senin de sıkıntın olmaz..
ikinci bi sorum daha var.şeffaf braketlerin sarardığını ve diş yüzeyine metal olanlara göre daha çok zarar verdiğini söyledi.şeffaf kullanıp çıkaran arkadaşlar sizdede teller çıktıktan sonra lekelenme oldumu?
Yahu nerden çıkıyo bu söylentiler. Braket diş yüzeyine nasıl zarar verebilir ki? diş yüzeyine değmiyor bile. değen tek şey yapıştırıcı madde, o da metalle aynıdır.
braketler gayet iyi. sararmaması için bakım yapılırsa, ki teller için zaten yapılması şart, bişey olmaz. sararsa bile metalden daha iyi görünecegi kesin...
benmki şeffaf. memnunum..