ben doktorumdan çok memnunum çok güler yüzlü konuşkan medicana da erol akın tavsiye ederim
1. Benim salı günü üst dişlerime tel takılacak çok ağrıyor mu kaç gün sürer agrı ve agrı kesici fayda ediyor mu?
2.yarın da gömük olan 20ıik dişim cerrahi operasyonla alınacak doktor yüzde şişlik olabilir dedi çok agrısı olduğunu duydum bunun agrısı kaç günde geçer hangi ağrı kesiciyi kullanmamı önerirsiniz çok korkuyorumm.....
Mrb kızlar. Bi sorum olucak size.
Yaklaşık 6-7 yıl oldu diş telimi çıkaralı. Doktor şeffaf bişi verdi (Retansiyon aparey deniyormuş galiba) onu son 2 yıldır nerdeyse hiç takmadım. Ön dişim gözle görülür biçimde bozuldu(( Şimdi onu tekrar taksam işe yarar mı acaba diyorum... Bu konuda bilgisi olan var mı
cnm diş doktoruma gttiğimde bi kız gelmişti o da dediğin şeyi sadece 1haftadır takmıyomus ve onda da bozulma olmus doktor ona takması gerektiğini takarsa düzeliceğini söylemişti ama kısa bi süre sonucta senin bayadır keske taksaydın
1. benim salı günü üst dişlerime tel takılacak çok ağrıyor mu kaç gün sürer agrı ve agrı kesici fayda ediyor mu?
2.Yarın da gömük olan 20ıik dişim cerrahi operasyonla alınacak doktor yüzde şişlik olabilir dedi çok agrısı olduğunu duydum bunun agrısı kaç günde geçer hangi ağrı kesiciyi kullanmamı önerirsiniz çok korkuyorumm.....
Mrb kızlar. Bi sorum olucak size.
Yaklaşık 6-7 yıl oldu diş telimi çıkaralı. Doktor şeffaf bişi verdi (Retansiyon aparey deniyormuş galiba) onu son 2 yıldır nerdeyse hiç takmadım. Ön dişim gözle görülür biçimde bozuldu(( Şimdi onu tekrar taksam işe yarar mı acaba diyorum... Bu konuda bilgisi olan var mı
ben arkadan tel (sabitleyici)kullanıyorum.bana da şeffaf kalıbı doktorum önermedi çünkü dişleri eski haline döndürebiliyormuş.
zaten arkadan tel olunca takıp çıkarma derdi yok.şeffaf kalıbı hergün belli bir süre takman gerekecek yok yemek yerken çıkartayım,yok şimdi takmayayım sonra diye diye onu da aksatma ihtimali çok yüksek.
Şeffaf kalıp kullanan arkadaşlarımın dişlerinde bozulmalar oldu.Ben tellerden çok memnunum şu anda hem gözükmüyor,hem unutuyorum ağzımda birşey olduğunu,hem de dişlerim sabit kalıyor.kırılma konusunda ise zaten her türlü dikkat etmemiz gerekiyor.demir ısıracak halimiz yok ya sonuçta..
nasıl ikna edebilirim diye düşünmene gerek yok ki. ben bunu daha rahat kullanabilirim diğerini kullananabileceğimi düşünmüyorum dersin olur biter.tamam doktor tedavide daha çok söz sahibi ama hasta da gerektiği yerlerde fikrini söylemeli..şeffaf düşünme bence de..
Dişlerinizi nerede yaptırıyorsunuz ve maliyeti hakkında bilgi verebilir misiniz?ben arkadan tel (sabitleyici)kullanıyorum.bana da şeffaf kalıbı doktorum önermedi çünkü dişleri eski haline döndürebiliyormuş.
zaten arkadan tel olunca takıp çıkarma derdi yok.şeffaf kalıbı hergün belli bir süre takman gerekecek yok yemek yerken çıkartayım,yok şimdi takmayayım sonra diye diye onu da aksatma ihtimali çok yüksek.
Şeffaf kalıp kullanan arkadaşlarımın dişlerinde bozulmalar oldu.Ben tellerden çok memnunum şu anda hem gözükmüyor,hem unutuyorum ağzımda birşey olduğunu,hem de dişlerim sabit kalıyor.kırılma konusunda ise zaten her türlü dikkat etmemiz gerekiyor.demir ısıracak halimiz yok ya sonuçta..
Dişlerinizi nerede yaptırıyorsunuz ve maliyeti hakkında bilgi verebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?