Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla dün benimki de çok önemli değil dedi :)
Yani benim doktorum onun pek önemli olmadığını söyledi. Ama onewayticket arkadaşımıza da katılıyorum hem bi diş kaybı daha olcaktı ekstradan, hem de 2 diş boşluğunun da kapanma süresi fln fln -tatlicadiarzu- Yani şu anda çıksın şunlar da bitsin bu işkence başka bişey istemiyorumm artııık :1rolleyes:
İyi geceler kızlaar boshayallersmile
benim 3. doktrumda önemsiz demişti, üstler düzelmişti sorun yoktu ama 4. doktorum ben böyle tedavi yapmam dedi çekelim dedi eyi dedim şimdi 5. doktorumda sıra o da 4. doktorum izinden gidiyor mecbur :))
kızlar kimse ortodontik ücretlerini paylaşmayacak mı:sinifsinif:
1800$ şeffaf konyada
kızlar kimse ortodontik ücretlerini paylaşmayacak mı:sinifsinif:
bugünkü kontrol sonucu haftaya bir akşam kalıp alıp damaklık verecek bana... offf çok sinir yaa ağzım metal dolu hissediyorum onu da takınca... ne çok sevinmiştim altlar için kullanımım bittiğinde... şimdi üst için takacağım... biraz dışarı çıkacak ki kapanış bozukluğum düzelsin... yazarken bile içim sıkıldı...
cidden bu kadın ben evlenirken çıkaracak bunları... en kötü yanı da daha sevgili adayım bile yok yaaa...
ben 600tl+600tl verdim alt ve üst metal braket için ama ortodontist değil benim diş hekimim... o yüzden de ceremesini çekiyorum... ama benimki biraz aceleye gelmişti ve araştırma fırsatım olmamıştı... sana tavsiyem araştırman...
Tellerim takıldıgından beri ilk kez bu kadar rahatsızım
Ön dört dişimin kenarları kocamaan açıldı gülünce çok çirkin görünüyorum. Sağdaki köpek dişimin 1mm i daha kaldı tam arkaya gitmiş olması için, ama randevum 3 gün sonra, sanırım öndekileri arkaya çekmeye başlamayacak henüz Israr etsem başlayın diye acaba başlar mı?
Mutsuzum, çirkinim, yalnızım, umutsuzum ...
Kızlar...
Canım yaaa :teselli:
tamam dur sakin ol ; düşünmemeye çalış... bana da geliyorlar arada... sonra da en iyisi düşünmemek diyorum sonuçta ne kadar düşünsek de çözüm bizim elimizde değil maalesef... sen söyle aklından geçenleri bazen onlara da uygun gelebiliyor ya da onlar dikkatlerini başka şeye vermiş oluyorlar... söylemekte fayda var ; en azından gözlemlediğimizi bilsinler...
ayrıca çirkin olmadığına eminim ; resminden görebiliyorum...
Umutsuz da olmamaya çalış ; daha biraz yolun var çünkü... o yüzden biraz sabırlı olmaya çalış... dönem dönem bizi çok rahatsız ediyor bu durum ama sonra aklımızdan çıkıveriyor... sonrası güzel olacak düşünelim ; napalım olumunekankayizsmile
Benim de ön iki dişimin arasından tır geçicek neredeyse. Tel takılmadan üst üsteydiler resmen, şimdi aralarında kocaman bir boşluk var.Neyse sabır...