gazi nin sitesinde bi araştır istersen
araştırsam iyi olcak içim rahat etmice yoksaohaoldumsmile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gazi nin sitesinde bi araştır istersen
araştırsam iyi olcak içim rahat etmice yoksaohaoldumsmile
niye ki ?
Merhabalar
Bende yakın bi zamanda diş telli biri olucam bu topiği görünce çok hoşuma gitti insan çok korkuyor ne olacak ne kadar acıyacak takılması nasıl olacak falan diye burdan takip etmek çok güzel
Benim tellerim takılmadan size bir kaç sorum olacak. Doktorum 4 eylüle randevu verdi tellern takılması için. Teller bir günde mi takılıyor yoksa bir kaç günde mi?
Birde benim sorunum dişlerin üst üste binmesi değil çekilip yerinden çıkmayan dişler yüzünden dişlerimin kayması. Doktor tedavi için 1.5 yıl dedi ama uzamasından korkuyorum.
Son bi soru daha
Şimdi benim altta iki yandan arkadan 2. dişlerim, üstte de bi yanda arkadan 2. dişim yok. Bu durumda arkadaki dişleri öne çekip boşluğu mu kapatıcaklar yoksa boşluğu bırakıp kayan dişleri mi birleştirecekler. Tedavi bitiminde diş yaptırıcam boş yerlere.
Bu kadar sorularım
İnş. bende haftalar sonra telli bir şeklde sizlerle düşüncelerimi, tedavinin aşamalarını paylaşırım
bugün kontrolüm vardı en erken ekim en geç aralıkta çıkar tellerin dedi.
sabitleyici olayını da sordum.kesinlikle teller çıktıktan sonra takılan şeffaf sabitleyiciyi önermiyorum çünkü dişler eski haline geri dönüyor dedi.o yüzden dişimin arkasına tel geçirilecekmiş..nasıl olacak ben de merak ediyorum..
EsSLem bende mehmet ali beyde tedavi oluyorum dediğin gibi çok iyi bir doktor bende çok memnunum. Bu arada yeni üye olmuşsun hoşgeldin. Son randevun hangi gündü ? Bu Salı mı?
evet ama 14 yaş ile benim gibi 23 yaşındaki birinin ortodontik gelişmesi daha farklıdır diye düşünüyorum çünkü yaş ne kadar az ise bozulma gibi komplikasyonlar daha az oluyormuş.ben bu kadar çileyi yabana atamam ve dr ne derse onu yapmayı düşünüyorum.bakalım hayırlısı
yaşı daha ileriyse bozulma riski daha mı çokmuş yani??? ben 27 yim..
kemik gelişimi ile ilgili olsa gerek canım... sonuçta yeni konumlarına geçtikleri zaman dişler belli bir süre sonra orda kemik dokusu oluşuyor ya ; gelişme döneminde bu daha hızlıdır... bence bununla ilgili... ama tabii sormak lazım ...
Merhabalar
Bende yakın bi zamanda diş telli biri olucam bu topiği görünce çok hoşuma gitti insan çok korkuyor ne olacak ne kadar acıyacak takılması nasıl olacak falan diye burdan takip etmek çok güzel
Benim tellerim takılmadan size bir kaç sorum olacak. Doktorum 4 eylüle randevu verdi tellern takılması için. Teller bir günde mi takılıyor yoksa bir kaç günde mi?
Birde benim sorunum dişlerin üst üste binmesi değil çekilip yerinden çıkmayan dişler yüzünden dişlerimin kayması. Doktor tedavi için 1.5 yıl dedi ama uzamasından korkuyorum.
Son bi soru daha
Şimdi benim altta iki yandan arkadan 2. dişlerim, üstte de bi yanda arkadan 2. dişim yok. Bu durumda arkadaki dişleri öne çekip boşluğu mu kapatıcaklar yoksa boşluğu bırakıp kayan dişleri mi birleştirecekler. Tedavi bitiminde diş yaptırıcam boş yerlere.
Bu kadar sorularım
İnş. bende haftalar sonra telli bir şeklde sizlerle düşüncelerimi, tedavinin aşamalarını paylaşırım
Alt braketlerimin takılma hayali bugün suya düştü,nedenini anlayamadığım bir şekilde eylül ün 20 sine gün verdi
O kadar gerginlikle git kabullen sonrada takılmasın, aynı stresi bir kez daha yaşa ve nişanına 10-15 gün kala..
Canım çok sıkkın arkadaşlar :gitme:
Sana doktorun hangisini vericek konuştunuz mu?
kolayı özledim :gitme: pipetle icip hemen ardından dişleri fırçalasan bisey olmaz diyolar ne derece dogrudur :S