Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAYYYYYYYYYYYYYYYYYHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!
ANLAŞILDI BU İŞİN BİR TANE DOĞRUSU YOK!!!!
EN İYİSİ DAHA FAZLA KURCALAMAMAK, DOKTORUN ELİNE BIRAKMAK!!!
ayy noldu birden kızdın öyle ohaoldumsmile
Benim şefaf damaklık olucak üstler zaten bizim secme hakkımız olduğunu sanmıyorum.Ne diyorlarsa onu yapıyoruz.Sizin teller cıkana kadar ben deneyimlemiş olurum size geri donuş yaparım
Buarada 13 eylulde tellerim cıkıyor doktorum geçen hafta ölçümü aldı :))
Benim şefaf damaklık olucak üstler zaten bizim secme hakkımız olduğunu sanmıyorum.Ne diyorlarsa onu yapıyoruz.Sizin teller cıkana kadar ben deneyimlemiş olurum size geri donuş yaparım
Buarada 13 eylulde tellerim cıkıyor doktorum geçen hafta ölçümü aldı :))
Kızdım evet. net bi doğru çıkmıyor konuştuklarımızdan çünkü. orucun verdigi gerginlik de olabilir. işsizliğimde olabilr, evde kalmış olmam da olabilir. yalnzılık da olablir.......
:1shok:-tatlicadiarzu-gamyoncuiremsu
Çapraz tel dediğim sabit düz telimiz varya ayrı bir tel kesip bir braketten bir brakete çapraz bir şekilde takıp onu pense gibi birşeyle sıkıştırıyor, hatta önceden fotoğrafımı eklemiştim bu çapraz tel dediğim işlem ön 4 dişim için uygulanmıştı şu an oradakileri söktü arka dişlerim içinde hemen hemen aynısını uyguladı, malesef doktorum beni hiçbir şekilde aydınlatmıyor soru sorsam bile ..
Çok ters biri o yüzden bu yapılan işlemlerin neye yaradığını bir türlü anlayamıyorum
ama bu dediğim işlemin anladığım bir yönü var sanki dişleri daha hızlı hareket ettiriyor yada çok ağrı hissettiğim için bana öyle geliyor belki başka arkadaşlarada böyle bişiy uygulanmıştır..
Yorumun için teşekkür ederim Duygu , en azından yalnız olmadığımı bilmek güzel bu tedavi şeklinde..
Evet şimdide tedavim boyunca dünden bugüne fotoğraflarımla yanınızdayım, kötü pozlar yüzünden çok rahatsızım ama tam anlamıyla uygulanan işlemler görünsün diye bu şekilde fotoğraflarımı çekmek zorunda kaldım..
Şubat ayı tellerimin ilk takıldığı 7-15 günlük süreç
[/URL][/IMG]
Haziran ayına ait fotoğraf
[/URL][/IMG]
11 Ağustos son kontrol ve işlemler
[/URL][/IMG]
Önden görünüşten hiçbir şekilde rahatsızlık duymuyorum ama yandaki boşluklar canımı çok sıkıyor, gerçi ilk günden bu güne gelinen nokta gerçekten kayda değer..
[/URL][/IMG]
Bu fotoğradtada çapraz tel dediğim şey azı dişlerimin üzerindeki braketlerden bant olan dişime kadar..
[/URL][/IMG]
(Fotoğrafların alıntı yapılmamasını rica ediyorum )
bence gelişmeler çok çok iyi ama o boşlukları nasıl kapatacaklar ya bende de 4 iş çekildi sağ taraf kendiliğinden kapandı ama sol taraf alttanda üsttende 1 diş boytunca açık (
Ben son günlerde şunu iyice anladım tedaviyi uzatan şey bence dişlerin hareket etmesindeki zorluk değil boşlukların kapanması
bende sadece 2 diş çekilmesine rağmen o boşluklar hiç kapanmayacakmış gibi geliyor
Tek tesllim konuşurken önden bakıldığında boşluklarımın hiç görünmemesi..
Gerçekten çok zor bir tedavi ya 11 ağustostan sonra hala kendimi toparlayamadım çok ağrım var özellikle sağ bant olan azı dişimde bunun nedenini bir türlü anlayamıyorum sağdaki boşluğum daha çok acaba bant olan azı dişimi kaydırmaya mı çalışıyor ..bilmiyorumkismile
gözün aydın opuyorumnanaktan darısı başımıza
yaaa süper bi haber... kaydirigubbakcemile5
Öncelikle tüm yorumlar için çok teşekkür ederim, burada tedaviye yeni başlayan arkadaşlar var hem onlarada yardımcı olmak adına paylaştım resimlerimi hemde benim gibi aynı şekilde tedavi olan kişilerlede paylaşmak istedim.
Açıkçası 1 yılda boşlukların kapanacağını düşünüyordum ben, arkadaşlar bu kadar acı çekiyoruz neden daha hızlı olamıyor ki daha fazla acı çekmeyede razıyım yeterki tedavi süresi kısalsın. Ve ben şunu görüyorum benim doktorum resmen gereksiz yere kaydırıyor dişimi ,hiç birşey hakkında bilgi alamamkta çok zor aklıma birşey takılıyor arkadaşlar
Bant olan sondan 2 önceki azı dişlerimiz varya bant o dişi sabit mi tutuyor yoksa tedavinin ilerleyen zamanlarında bantlı dişimizde yerinden oynayacak mı? çünkü eğer o öne gelmezse boşluklarımın kapanması imkansız gibi birşey