cnm tüpten kastın ne??
kesİnlİkle beyazlaŞtı.dİŞler arasındakİ lekeler hepsİ gİttİ. Ya ben İnanamadım.bence doktordan da oluyor bu mÜkemmel sonuÇ
benim doktorum hiç arayüz fırçası diş ipi falan önermedi ,doğru düzgün bişe de anlatmıyor zorla sormak gerek sanırım,netten okuduklarım da olmasa..
bi de takarken, dişlerimin arkasında diş taşları var onları temizlemedi,temizlet falan da demedi.sadece önü temizledi sanırım sonrada taktı. acaba ondan mı koku arkasının da temizlenmesi gerekmiyormuydu?
Ilk diş tellerim takılmadan gittiğimde
bana
dişlerini günde 4 defa fırçalayacaksın. Arada bişeyler yediysen yine fırçalayacaksın. üst diş arka 1dk;ön 1dk ;alt diş ön 1dk,arka1 dk toplam 4 dk fırçalayacaksın. Diş macunu istediğin marka kullanabilirsin ama diş fırçası konusunda oral b kullan. Diş macunu alırken nohut büyüklüğünden fazla alma.israftır fazlası. Dişlerini fırçaladıktan sonra dilini fırçala.damağını ,sonra diş çevresini;daha sonra dudaklarını fırçala. diş ipi kullan dedi. ben bunları uygulamaya çalıştım. inanırmısınız ağzımızın ne kadar özen gösterilmesi gerekli bir yer old uygulayarak gördüm. diş macunu dayandıramıyorum artık kendime. dişlerimi her öğün ırçalamadığım zaman ço k rahatsız oluyorum. sizde bu uygulamayı dikkate alarak yapın hiç pişman olmayacaksınız kızlar.
Yazın yaptıracağım ben de inşallah ama yaptıracağım yer ya çok kötü olursa diye de korkuyorum açıkçası yani dişlerim istediğim gibi olmazsa diye.Hiç memnun kalmayan olmuş mudurki bu tedavide? :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?